• header

INSTA

1. Jag och min pojkvän på franska ambassadörens residens // 2. Nattkäk i form av stekta kräftstjärtar i olivolja & vitlök // 3. Mys med Dilay’s lilla valp // 4. En riktig liten busunge // 5. Full och glad i lördags // 6. Min lilla familj // 7. Andreas, Mika & jag vid middagen i lördags // 8. ATTITUDE-STHLM @stadshuset! // 9. Nyvaken tjej.

Några av veckans bilder på Instagram. Kolla in @kenzas för mer! Och hörrni.. Ska vi ta en frågestund ikväll eller?! Länge sedan. Och jag har knappt hunnit läsa era kommentarer på jäkligt länge, och ännu mindre svarat på era frågor så vi kör en liten frågestund ikväll tycker jag. Har saknat att prata lite med er.

Nu måste jag iväg på möte. Tjing!

128 Comments

Mia

Kan du inte vara mer personlig på bloggen alltså inte att du behöver berätta om hela ditt liv men ibland känns det som om du är inte dig själv
Men du är bäääst ändå o en sjukt bra förebild för mig och andra tjejer

Reply
Jennifer

Fråga till frågestunden: Hur ser din garderob/dina garderober ut? Hur har du plats att försvara alla dina (skitsnygga!) kläder? Ni bor väl bara i en tvåa?
Btw, gillar verkligen din blogg, har läst den i år och älskar din stil och fattar inte att du orkar att fortsätta att skriva varje(!)dag! Good work girl!

Reply
Norsk leser

Hvordan fikser du håret ditt? Altså bølgene/krøllene. Kan du lage hårvideo :)?

Reply
L

Hej Kenza! Ville bara säga att du är jättevacker verkligen och du är en grym inspiration vad gäller kläder och mode:)

Detta kanske är en privat fråga men tänker att du väljer själv hur privat du vill göra den. Är du och din sambo aldrig svartsjuka mot varandra? Tänker att du har ett väldigt spännande liv där du träffar mycket folk, reser m.m. Ni verkar så fina ihop :)

Sen undrar jag – vilka serier följer du? Vill tipsa om Vampire diaries (har nyss börjat följa och oj vad bra), Revenge, Sons of Anarchy och Hart of dixie :)

Take care!

Reply
Aleksandra

Hade varit jätte kul om du skrev ett inlägg om bara dig och Alex, hur ni träffades, när, var, hur det var, hur han är som person och hur du är! Hade varit jätte kul, verkligen. Kram på dig, älskar din blogg, du är bäst!! <3

Reply
Ellen

Hur går det med balsam metoden? Snälla berätta lite om det, om de funkar och så. :)

Reply
Minea

Jag har en fråga; När du designar, skissar du själv kläderna? Syr du dom själv? Om inte, så förstår jag inte riktigt hur du kan kalla dig designer, när det enda du gör är att komma på något i ditt huvud som redan finns överrallt? Fast i försig, då kanske inte någon borde kalla sig för designer? För jag antar att det är så det går till idag i modevärlden? Att faktiska designer gör minst, medan alla andra får slita arslen av sig? Bästa hälsning Minea

Reply
R

Hej Kenza!
Jag har hittat en helt perfekt kille och jag tycker verkligen om honom och han bryr sig verkligen om mig. Men jag kan fan inte låta bli att tänka negativt! Då det har gått så dåligt med dom andra killarna.. Och jag vet inte om du är rätt person att skriva till, men vad hade du gjort om du var i min situation?

Reply
cami

Du är verkligen perfekt och en av dem vackraste människorna jag någonsin sett.. Undrar är det något du själv inte är nöjd med eller något du har komplex över?

Reply
Rezzie

Hejsan Kenza!

Jag undrar hur du har gjort för att få tillbaka dina fransar efter att du tappat en del efter Neulash (samma sak hände mig, mina ögon ser väldigt nakna ut!!) Har du använt någon slags serum, gjort fransförlängning eller bara väntat ut nya fransar? Jag har nu efter ett år fortfarande inte fått friska och hyfsat långa fransar som jag hade innan Neulash :/ Har du några tips?

Reply
Rebecca

Hej kenza, hoppas allt är bra med dig. Jag tänkte fråga dig hur du klarat av att hålla de du sa om träningen denna gång när de inte funkat innan. För mig är de lite tvärtom. Träna som fan för ett år sen men nu hittar jag inte tillbaka. Tips på motivation. Hur gör du? Kram
http://nattstad.se/beccman

Reply
jasmin

Läser du ofta dina mejl från dina läsare?
Kan du inte göra en till tävling på bloggen?
Vart ifrån kommer din pojkvän?
Kram och hälsa Alexs från mig! <3

Reply
Lisa

hur visste du att du ville bli modell? & var du inte osäker i början när du stod framför kameran? :)
Kram!!! <3

Reply
Sara

Brukar alltid läsa de kommentarer du får och har lagt märke till att många undrar: “hur blev du modell”. Hade klart varit kul att veta. Kanske en dröm du hade? …eller blev du “upptäckt”? (:

Reply
E

Kan inte du ha en bloggträff snart? Skulle vara så himla roligt att träffa och få prata med dig på riktigt!
Kram ! <3

Reply
Jenca

Hej! Hur tvättar du dina drDenim byxor? Jag har hört en massa tips om att frysa osv men brukar själv köra på fintvätt i maskinen men vet inte om det ät det bästa.. Har du något tips eller kan berätta hur du brukar göra?
Din blogg e as bra å du skit snygg, tacksam för svar
Kram

Reply
Louise

Var kommer din egen köädkollektion säljas och vad kommer ingå i kollektionen? Ha en bra dag, snygg-kenza. Kram Louise

Reply
Anna

Hej snygga du!
Jag undrar om du har försökt lära dig spela något instrument någon gång? eller du kanske kan spela?
Tusen kramar! <3

Reply
Klara

Hur får du din hästsvans så stram, har du några tips?? :)

Äger du dina jofama skinjackor i olika storlekar? Ibland har du bara t-shirt under och jackan sitter tajt men ibland då har du en tjockare kofta och den sitter lagom.. äger du alltså samma jackor i olika storlekar? :)

Reply
anna

how do you get these wonderful big and dark eyebrows? can you make a post about it? =)

Reply
Lauran

Fråga: *Hur var det för dig att gå i högstadiet (7-9) ? Var det jobbigt, enkelt…?*
FINA KENZA,ÄLSKAR DIN BLOGG!! Haha,sitter på lektionerna och tråkar,går in på din blogg istället ! :D <3 Fortsätt med det du gör,be unique, beautiful! :) <3

Reply
maria

För 2 år sedan, år 2010, så hade du ingen julkalender som du haft tidigare, då lovade du att du skulle ha en julkalender för oss läsare här i bloggen igen år 2011. Men förra året hade du åter igen ingen julkalender, utan någon förklaring. Så min fråga är: ska du ha julkalender för oss läsare iår? snälla snälla!

Reply
Linnea Eriksson

Har du läst någon bra bok på sistone? Tipsa gärna! :)

Har du någon förebild? Inte en modeförebild då, utan mer någon som inspirerar dig spirituellt t.ex. :)

Reply
Emmy

Hej kenza!
Har en fråga till dig, jag funderar över gymnasium och ska söka i februari. Jag skulle vilja starta eget företag och designa kläder/smycken som dig men jag vill inte gå någon linje med massa plugg utan en friskola.
Vad gick du för linje? Någon som har med ekonomi att göra eller pluggade du efter gymnasiet? :)
Jätte tacksam för svar! Kram Emmy

Reply
Emma

åh snälla kan du inte börja köra ur kenzas garderober igen? det var sjukt roligt och inspirerande. Min fråga är vilken är din favorit klädes affär (i sverige) och var får du din inspiration ifrån?

Reply
Caroline

Kan du inte återinföra de inläggen där du skrev om vad du gjorde den gågna månaden, fast förra året? Till exempel nu att du gjorde ett inlägg med text och bilder om vad du gjorde i november 2011, det var superkul att läsa!

Reply
Jennifer

Hej!
Jag har en fråga ang dina naglar. Har du fortfarande såna gelenaglar? Jag har haft det en gång förut och ska skaffa igen i december.
Jag undrar hur ofta du fyller på dem? Hur många veckor det tar innan du tycker utväxten blir för ful.
Kram!

Reply
Kristina

Åh du har säkert berättat detta förut men hur träffades du och din pojkvän? Du har världens bästa blogg. Kram

Reply
M

När och varför började du blogga? Vem gav dig inspiration?
Vem är din idol/förebild?

Reply
julia

favoritmärke? tips på bra märke, alltså pris-och kvalitetsmässigt? :) KRAM

Reply
Emelie

Inte direkt någon fråga, men kan du inte lägga ut en skärmdump på hur din mobil ser ut? Så vi får se vilka appar och vilken bakgrundsbild du har osv :)

Reply
silvia

såå snygg du är min favorit bloggerska åsså riktigt snyggt mode tjejen kenza:p ahahh skoja älskar dig hej dåå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Sofia!

Ja! Gärna frågestund!!! En fråga… Skulle du kunna köra “ur kenzas garderob” som du körde förut?? Det var såååå roligt att läsa!! <3

Reply
Anonym

Hej.

Du verkar omge dig av så härliga människor som verkligen bara tillför goda saker i ditt liv. Hos mig är det lite tvärt om. Bor i en liten stad och det är “svårt” att byta umgängeskrets eftersom att alla tillslut umgås med varandra. Det är omoget och barnsligt beteende och det tillför mig ingenting alls, tjaffs om vem som ska beställa mat först och hela biten. Vi är ändå mellan 18-21 år gamla…..

Reply
angelica

vart får du din inspiration till att designa nya kläder? jag själv vll bli en designer i framtiden men jag kan inte inbilla mig att komma på så fina plagg,många på kort tid?

Reply
Elina

Hej Kenza!
Kanske du har fått denna frågan ett x antal gånger för mycket men men….

Är det något i din “karriär” som du skulle velat göra annorlunda och hur tror du att bloggen (och allt som tillkommit kring den) har påverkat hur du är idag?

Kram Elina!

PS. Typ halva din smyckeskollektion från Guldfynd by Kenza står på min önskelista till julen! <33

Reply
Anna

Hej!
Har funderat på det och såg att många frågade om det när du först nämnde de, men du har inte svarat än, så jag försöker mig på att fråga och se om man får ett svar!

När du första gången visade din väns lilla valp sa du att den var samma blandning som Mani. Jag har alltid trott att Mani är renrasig chihuahua, då när du köpte honom alltid pratade om just en chihuahua och att du betalade 18 000 kr för honom och i mina öron låter det väldigt konstigt att betala 18 000 kr för en blandras, om han nu är det. Så jag undrar om Mani är renrasig eller blandras? Och varför du i så fall inte nämnt det och om du då tycker 18 000 kr är ett rimligt pris för en blandras?

Vill bara påpeka att jag menar absolut inget illa eller elakt med detta, utan jag har bara funderat på det och undrar hur det ser ut från din sida och så :)

Reply
emma

Jag fattar inte varför du shoppar typ allt som angelica blick shoppar? det är seriöst creepy..

Reply
NOJDB

En fråga jag länge velat fråga, kan du arabiska, med tanke på att du är halv marockan? Eller bara några ord?
Varför gör du inte en egen parfym? Skulle vara kul och köpa det då :)
Några tips på att hålla sig i form?
Tacksam för svar och jag älskar dig och din blogg <33

Reply
Agnes

1 varför bloggar du inte så ofta
2 kan du ha en tävling (där man inte måste va 16år eller mer)
3. Vad är din favoritfärg o favoritklädse
4. Vilks färger tycker du är höstens färger

Heheh inte så bra frågor men aja hoppas att du svarar.

Reply
Moa

Åh, ja vad kul med frågestund! Vilket är ditt absoluta favorit-plagg just nu? Samt vilken är den bästa resa du varit på? Och kan du inte visa en bild som du aldrig lagt upp på bloggen? :)

Reply
A'

Hej! Jag undrar något, kanske konstig fråga men är du troende. Du har en massa kors o så men är det bara för att du gillar det modet? :)

Reply
maria

Ja, gärna en frågestund =)

Min fråga angår om HM och andra stora klädföretag i Sverige som är med och ger svältlöner till textilarbetarna som syr upp våra kläder utomlands i olika fattiga länder till stora klädföretagen som HM, Gina Trico, Kappahl, Åhlens och Lindex.

Vad tycker du Kenza att man ska göra åt saken och har du hört om det på nyheterna?

Ställer frågan om det eftersom det är jätteviktigt att lyfta upp denna fråga när Sverige är en av dom rikaste länderna i världen och om vi ställer krav till företagen då kommer det bli stora bra förändringar för dom som syr upp våra kläder att dom också ska ha det bra.

Just nu har dom arbetarna som syr upp våra kläder i dom butikerna svältlöner, svimmar på sina jobb och får inte gå och dricka vatten, arbetar långa timmar på sina arbeten och det senaste att cirka 104st personer dog i brand i dom textilfabriken utomlands.

Det som jag vill komma fram till är att vi i Sverige måste bli mer frågvisa och lära känna företagen bättre där vi köper våra kläder att vi får mer rättvisa för pengarna som Fair Trade Center säger. Läs mer om allt detta på hemsidan Fair Trade Center och där berättar dom lite hur man kan hjälpa till i allt detta.

Massa kramar till dig Fina Kenza <3

Reply
Tove

Hur går det med att bara tvätta håret med balsam? Funkar det? Blir ditt hår annorlunda? Berätta!:) Kram

Reply
karin

kanske inte en fråga, utan mer som en önskan. KAAAN DU INTE LÄGGA UPP EN BILD PÅ DIN JEFFERY CAMPBELL SAMLING??? tack snälla. Har letat sjukt mycket i ditt arkiv, men hittar du inte?? please kenza :), ps. älskar din blogg!!! ds.

Reply
Megan

Hej Kenza, hoppas att du läser min kommentar, för här kommer en rad komplimanger som jag hoppas du tar åt dig av. Nu har jag läst din blogg i ca 4 år, och du gör mig lika glad varje gång jag besöker den. Inte bara är du helt sjuk vacker, riktigt naturlig och, tappar liksom andan. Men du är intelligent, stark, självständig och jävligt skön som person. Du är en riktig glädjespridare. Din blogg har hjälpt mig när jag haft små, personliga kriser, kan man säga. När jag känner mig osäker på min kropp hittar jag på nåt sätt alltid ett inlägg du skrivit om självkänsla och självförtroende. Nu är ju du världens hotti biscotti with a naughty body, men du lyckas sätta dig in i andras situationer, och på så sätt hjälpa tjejer världen över, bokstavligt talat. När jag finner noll kreativitet i garderoben, inspirerar du mig direkt med dina outfits du ständigt träffar 10/10 poäng med. Jag blir till och med stolt över dig på ett kanske fånigt sätt, när jag ser alla komplimanger du får på Instagram. När jag började läsa din blogg var du en aspiring model med höga ambitioner, och här är du idag, kläddesigner, programledare, modell, och framför allt, förebild. För att inte tala om hur du satt Sverige på kartan! Snopet dock för killarna och tjejerna som reser över halva världen hit för att upptäcka att alla svenska tjejer tyvärr inte är bedårande vackra, halvmarockanska, modellbrudar. Hur som helst, hoppas att du ser detta och känner att du är stolt över dig själv. Som du säger, det är okej att säga att man är snygg, och det gör du helt rätt i! Låt ingen säga något annat. Sedan önskar jag dig all lycka med karriären, Aleks, och såklart lilla Mani

Reply
Linnea

Hej Kenza!
Jag undrar om du märkt någon skillnad på dig och din kropp sedan du började träna ordentligt? Om inte fysiskt så kanske psykiskt?

Reply
Malin

Du är så jäkla vacker!! Läser din blogg varje dag och totalt avgudar dig!! Sen till frågan… vilket gymnasium gick du? :) Kram

Reply
D

Hur äter du nu när du tränar? Alltså försöker du äta på ett visst sätt eller undviker du vissa saker? Skulle du även kunna berätta hur en matdag ser ut för dig, vad och hur mycket du äter på en dag ungefär? Du har en helt awesome kropp, ska du veta!

Reply
Finnish girl

Hej fina du, älskar verkligen din blogg!! Men hurdanslags mat o måltidsrytm brukar du ha? vad brukar du käkä vid måltiderna o hur många mål per dag äter du? Skulle du vilja skriva någon slags matdagbok typ ngt. sånt? :) O träningen; hurdan slags o hur ofta? :)
puss o kram!
//finsk läsare

Reply
Lissi

can you please do your video-blogs in english? =] its always so bad that I can’t understand anything!! <3

Reply
anonym

jag är en muslimsk tjej som bär sjal. jag är väldigt glad över att ha tagit på mig sjalen vid 18års åldern. Men jag märker skillnaden när det gäller pojkar, då dem är endast är på när de ser hud/de långa håret/korta klänningar osv, jag har kommit till en punkt där jag VILL HA den där bekräftelsen ifrån dem, och enda sättet är om jag är sexig , typ. men jag vill verkligen ha min sjal o behålla den med respekt så vettifan vad jag ska göra? KENZA, ska jag vänta på att han kommer eller trotsa min tro?

Reply
Lissi

how did you become so famous and successful with your designing? because of your blog or was there something else?

can you give me some tips to be confident in front of cameras and look good on photos since you’re a model? i am always a bit shy when everyone stares at me when i’m posing etc :P

your tips to stay tanned?

can you show your fitness routine?

how long do you need to get these amazing curles?

Reply
ellinor

Vad är Aleks bästa och sämsta egenskaper? Och vad bråkar ni oftast om? :) kram

Reply
Emilia

Haha, tänkte på det med frågestund förut! Ville fråga dig nåt men kommer inte på vad det var, damn! ;(

Reply
Lissi

please show your flat more in detail :] and how you organize your clothes, shoes and bags since you have sooo many haha

<3

Reply
Sofia

Några bra relationstips, typ hur ett förhållande ska kunna hålla? :)

Sen också vad faller du för hos killar personligt och ytligt? :)

Tack för en bra blogg :) <3

Reply
Fia

Det verkar som att du inte använder ditt Wen balsam nu när du kör BM, varför inte? :)<3

Reply
andrea

Aleks är sjukt lik superman hahah! Ni borde klä ut er till superman och lois lane :)

Reply
Mojsan

Hej Kenza! Jag har bara funderat länge på en fråga om dig. Jag har en egen blogg med min syster. Hur ska jag göra för att få flera läsare? Kramisar

Reply
Caroline M

1. Vad är det absolut bästa och det absolut sämsta som har hänt dig?

2. Vad är du mest stolt över i ditt liv?

3. Om du skulle behöva välja mellan Aleks och Nadia, vem skulle du välja då?

4. Delar du och Aleks på er ekonomi? Eller betalar ni var för sig när ni går ut etc? Betalar du för dina kompisar när ni går ut?

Puss och kram <3

Reply
Minihanna

Jag vet att du har berättat massor av gånger hur du fixar ditt hår men det e så lätt att glömma och inte fatta riktigt så skulle inte du kunna lägga ut en video där du fixar ditt hår och gärna hur du sminkar dig??? :)

Reply
Julia Larsson

Läser du några bloggar? Isåfall vilka? :)

Älskar dig och din blogg såååå mycket Kenza! Du är bäst!! Jag ser upp till dig jätte mycket och önskar att jag kunde bli lika bra på bild som du blir!! PUUUUSSS!! //Julia

Reply
nellie

– Om du vaknar upp en dag och har noll klädinspiration, vad gör du då?
– Hur kommer du vilja klä dig i vinter?
– Är du sugen på att skaffa barn?
– Hur klarade du av att bryta kontakten med din pappa? Sitter i samma situation..
– Funderar du och Aleks på att gifta er?
– Kan du inte tipsa om lite jul/nyårs klänningar?
– Ditt värsta köp?
– Jag har väldigt tunt hår till lite över brösten ungefär, så sjukt tråkigt är det! Har du något tips på frisyr? Hur man kan piffa till det utan att det ser så himla platt och tråkigt ut? :)
KRAM!

Reply
Karin

Hej Kenza! När kommer ditt klädmärke? Kommer det vara en fysisk butik eller bara en butik på internet?
Vad ska märket heta?

Är säker på att det bara kommer bli skiiiiitsnygga kläder! Puss :)

Reply
Flisan

Hej Kenza!

Läser din blogg så gott som dagligen och har förstått att du har börjat träna regelbundet, grymt bra!!
Jag kör på samma grej, tränar regelbundet, men ibland kan jag känna att jag tappar motivationen, så därför har jag hittat ett kanonbra mål (för mig som gillar tuffa tag) och har bestämt mig för att jag ska klara detta!
Det jag pratar om är en tävling som heter Tough Viking, http://www.toughviking.se, som är en hinderbana med ca 15 olika hinder på ca 1 mil och den kommer att äga rum den 1 sept 2013 på Gärdet.
Min fråga till dig är då:
Vågar du anta utmaningen med mig och köra denna stentuffa bana??

mvh
Felicia Vikberg

Reply
sandra

Vill du bli mamma någon gång? Om du kunde välja, var i världen du vill leva? och slutligen har du märkt och resultat ofta gå till gymmet?
Jag älskar dig! Kisses!

Reply
Sandra Yuksel

Hej kenza! Jag undrar hur det är att vara du. Låter lite konstigt kanske men jag har tänkt på det. Du kan shoppa när du vill, behöver inte vänta på den 25e, samma gäller resor och vänner har du ju haft tur med, så du behöver inte oroa dig över att bli utnyttjad. Även om sånt känns direkt..

Reply
Malla

Åh, kenza! Älskar verkligen dig och din blogg!

Kika gärna in på¨min nya blogg, då jag behöver lite hjälp med statistiken, haha. ;) pusss!

Reply
paulina

Finaste Kenza!! Undrar om du kan ge något förslag på helvita outfits?? Ska nämligen på “white party”, med uv-ljus å sånt grejs du vet, nästa vecka.
Oerhört tacksam och glad för svar! :-)
Kramisar

Reply
Wilma

Hur ser du dig själv om 10 år? Utseende, sysselsättning, familj, boende, intressen?

Reply
Sofia

Hur länge har du och Aleks varit tillsammans nu? Bor ni ihop eller har han fortfarande en egen bostad? Kul med frågestund :-)

Reply
Zee

Du hade en klänning som ser ut som en t-shirt man sover i hos franska ambassadören? Classy.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*