• header

27e november 2012

Fan!

Jag kände mig lite dålig redan igår morse, men sedan försvann det så jag gick och tränade ändå. DUMT! För det första körde jag mitt sämsta träningspass någonsin. Orkade inte göra någonting, min kropp ville liksom inte. För det andra så vaknade jag självklart upp sjuk imorse. Ont i halsen och öronen, huvudet känns tungt och på toppen av det har jag magknip också.

Vill bara ligga i sängen hela dagen men jag ska iväg nu och jobba med vår sömmerska.

Jag har fått massa bilder av er från Attitude iallafall så jag har kollat igenom dem. Det gjorde mig glad! :) ♥

51 Comments

Linnea och Lovisa

Hej Kenza! Vi är två tjejer på gymnasiet som arbetar med människors rättingheter och biståndmål. Vi har kollat upp vad man kan göra för att hjälpa till. På http://unicef.se/gavoshop/?gclid=CNPV2_2Q77MCFeN4cAodbiYAyA och http://www.gavokatalogen.barnfonden.se/ finns det olika julklappar man kan ge bort. Vi tycker att du som har möjligheten att sprida detta till alla dina läsare kan göra det. Så om du har tänkt att skriva julklappstips eller liknande i år vore detta något som borde hamna långt upp på listan. Ha det bra, kram

Reply
Emelie Sjöberg

Den där toppen den är så grymt fin!! Kollade på Chicy men hittade den inte :( Kan du länka den? Det skulle vara värt guld! Tack på förhand, älskar din blogg!

Reply
Matilda Lagergren

Fina bilder! Önskar att jag nån gång får vara med på en sån! :) Men asså, har du tänkt på lus-spridningen? Man står ju så klart nära personen man tar kort med, men vem som helst kan ju få/ha det.. Hoppas jag inte skämde dej nu haha, kram!

Reply
Linn

Du är så vacker Kenza! Hur gör du för att få håret så där vågigt som du brukar ha ibland? :)

Reply
Denzan

Hej Kenza jag såg verkligen fram emot att träffa dig på Attitude men du skrev aldrig på bloggen vilken dag du skulle åka dit. Vilken dag var du där? Många kramar

Reply
elle

Gillar du dans? Kolla min dansblogg då som mest inriktar sig på dancehall, reggaeton & poledancing! kram

Reply
Alice,Laura,Lihvia

Åhh jag är okså sjuk idag Sjukt jobbigt!
Men du är säkert lika cool som vanligt
Snälla rösta på mitt bidrag på NELLY.COM gå in på tävling och sök sedan på Alice0031 och var med och tävla om en lyxig goodiebag! Lär mer på min blogg!

Reply
Emelie

Åh vad kul att du la upp bilder på mig, de va så kul att träffa dig!

Krya på dig finaste Kenza, hoppas du mår bättre <3

Kram Emelie

Reply
Sara och Matilda

Vad kul att du lagt upp bild på oss med dig! :D
Så konstigt att se sig själv på din blogg haha men bara kul!

Var jätte kul att träffa dig OCH krya på dig! :)

Kramar
Sara och Matilda

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*