• header

KIMONO

Nu är jag hemma från jobb med kläderna. Mår fortfarande skit men har gjort te och myst ner mig i soffan. Jag tänker stanna här hela kvällen nu. Min karl smsade och frågade om han skulle köpa med något hem och jag ba PEPPARKAKOOOOOORRRRRR!! Har varit sugen på det så sjukt länge nu, och det är ju ändå första advent på söndag så nu är det verkligen läge för pepparkakor tycker jag. Mmmmm med ett glas mjölk..

Jag har iallafall en jättefin “kimono” på mig. Ibland går jag runt här hemma i fula urtvättade mjukisbyxor (jag har dock äntligen gjort mig av med de jag haft sedan jag var 14, det var på tiden haha) och ibland tycker jag om att ha fina kimonos på mig.

Den här kommer från Stone Cold Fox och ni hittar den hos kyssjohanna.se :)

55 Comments

M

Åh vad fin den var! :) Gick in på sidan och kikade runt, där fanns jättemycket fint. Tyvärr var det alldeles för dyrt för min stackars plånbok.

Reply
Linnea

Vad tycker du om att alla är så utseendefixerade? Jag tycker det är jättejobbigt. Hade du brytt dig om Aleks blev tjock/jättesmal/vad man nu kan tycka vara “oattraktivt”. Skulle bli så glad om du svarade “han hade varit lika fin oavsett” för man blir ju nästan hjärntvättad när man ständigt får höra att man måste träna och alla killar ska vara biffar och tjejer ska se ut som jessica alba…

Reply
Marre

Hej!
Ville bara fråga vad det är för värmeskydd du använder nu när du kör bm-metoden?
Jag kör också med bm sen ett par månader tillbaka men har inte hittat nåt värmeskydd som är ok så har fått ge upp min kära locktång haha..
Skulle vara tacksam för svar.
Älskar din blogg btw:)

Reply
Minna W

Hejsan Kenza, vart har du köpt tröjan du hade på attitude mässan?
Den var verkligen jätte fin! :)

Reply
Julia

Fryser du inte i dem? Ser kallt ut, eller hur många grader har ni i er lägenhet? :) ÄLSKAR din blogg!!!

Reply
Amanda

Kommer du ihåg att du skulle Lotta ut ett par skinnbyxor i storlek xs tror jag?

Reply
Nasra

Hej Kenza kan du inte berätta lite kort om din bästavän och pojkvän. Hur ni har träffats, va ni brukar göra, va ni har gemensamt och sånna grejer det behöver inte vara privata grejer men typ lite om de. Du behöver verkligen inte göra det om du inte vill hade bara varit kul. Puss ha en bra dag :D

Reply
Rebecca

Hej!

Hoppas att det blir bättre med dig. Kan du inte göra ett nyårsinlägg, tips om olika klädstilar (olika klänningar) samt hår och smink? :)

Reply
Klara

Hej Kenza. Jag är en tjej på 18 år i Januari. Enda sen jag var 15 har jag längtat till att få klubba på stureplan (haha)

Men problemet är.. Mitt självförtroende. Jag vet att man måste vara väl uppklädd för att gå dit. Men jag tycker inte alltid att jag är världens snyggaste i ansiktet, jag får komplimanger men de är inget jag tycker själv. Jag är så himla rädd att bli nobbad att jag knapt vågar, för blir jag de så går jag under och kommer nog aldrig känna mig ”fin” igen.

Reply
Tammi

Du är så otroligt vacker. Jag kikar på din blogg varje dag och bara väntar på att du ska skriva ett nytt inlägg, haha
Här finns ALLTID fina bilder och jag hämtar också min inspiration här ifrån. Tack för att du finns!
Kram

Reply
Lexi

Hej jag tycker det vore super duper kuligt om du kunde göra ett inlägg om din garderob (typ ta bild och så) känns osm om du ska ha en väldigt stor sådan när du har så mycket kläder!
Tack på förhand kram!

Reply
Jenni

Hur fixar du sånna där ramar på bilderna? blir jätte fint. Har kollat runt på pixlr där du sa att du redigera dina bilder men hittar inte att man kan fixa med ramar där. :)

Reply
sara

Måste bara fråga om det där är dina “riktiga” ögonfransar? om ja hur får du dem så långa och perfekt böjda? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*