• header

28e november 2012

Hej..

Jag mår sämre idag, ligger helt däckad i sängen. Vet inte om det kanske är influensan jag åkt på? Något sånt iallafall. Jag har ju berättat om mina känsliga öron, jag kan knappt andas för att jag är så täppt i näsan så ni kan ju gissa hur mina öron mår nu. Har sånna lock att min tinnitus låter som krigsalarm haha. Fml.

Så det blir att ligga och vila hela dagen idag och imorgon med om det behövs. Måste verkligen bli frisk till på fredag då jag har en plåtning inbokad. Vi ska plåta omslag + modeserie så då vill jag gärna må bra…

Ni får ha det så bra, vi hörs senare ♥

Bilden är inte tagen idag. Idag ser jag snarare ut såhär.

56 Comments

emmad

Ta det lugnt och vila länge! jag åkte på världens förkylning förra veckan och den började bli bättre, men igår så fick jag ont i min käke och senare på kvällen så började jag tappa känsel i mitt ansikte, och idag så har jag fortfarande ont och musklaturen hänger inte riktigt med som vanligt! Detta är riktigt läskigt och jag hade inte en aning om att detta ens kunde ske! så vila dig och ta det lugnt och jag tror dock inte det drabbar dig!!
kram Emma

Reply
Jessica

Krya på dig!
P.s. Är lite avis då du kan få håret att se så bra ut, även fast det är fast! Mina “babyhår” där framme hålls aldrig där de ska :(

Reply
Lina

TIPS!!!
* 1 liter vatten
* 1 lime (Skivor med skalet)
* 10 cm ingefära som du skivar (Skala ej. Tvätta bara av)
* 2 msk honung.
Koka allt under i kastrull under lock i 15 min. Drick under dagen. Drick mer om du orkar och klä dig riktigt varmt så svettas du ut all skit under natten. :) Gör så idag och imorgon. Du kommer må bättre! LOVAR!

Reply
Emma

Även om du känner dig bättre på fredag är du rätt dum om du ska jobba då. Inte bara för din egen skull utan för smittorisken.

Reply
saras hemligheter+-+att+överleva+våldtäkt

Hej! Kika gärna in på min blogg där jag skriver anonymt under rubriken “att överleva våldtäkt”. Undrar du hur ett polisförhör går till, eller vad som händer under rättegången, så har du hittat rätt för jag har skrivit om i stort sett varenda liten detalj. Allt från vad som egentligen hände, beslutsångesten innan jag bestämde mig för att anmäla, anmälan, polisförhöret och båda rättegångarna. Sen allt efteråt och alla känslor under tiden. Idag är det en månad och tjugo dagar sedan domen vann laga kraft! <3

Reply
Dicky

Stackare. Passa på att se en massa gamla kultfilmer, det piggar upp! Jag är också sjuk och har “firat” med The Lost Boys (’87) och Gökboet (’75). Krya på dig.

Reply
Mikaela Svarfvar

Usch stackars dig! Jag va sjuk i influensan för en vecka sen och jag har också jätte känsliga öron, alltid dom som åker på stryk när jag är sjuk. Det enda som hjälpte mot nästäppan och öronen va faktiskt Sinova! Och det är det enda som hjälpte mot min bihåleinflammation med i höstas, inte ens pencillin hjälpte mot det. Krya på dig!

Reply
Frida

Hej Kenza, tänkte bara fråga om du kunde göra ett inlägg om julklappstips? Jag har ganska många i min familj/släkt att köpa till så behöver lite idéer :) om du har tid eller inte kommer på något att skriva om så får du jättegärna göra ett sånt inlägg! Kram

Reply
Marica

Ush, krya på dig! <3
När märkte du att du har tinitus? Låter det jättehögt, och märks det jättetydligt? Jag tror nämligen att jag har det eftersom jag alltid hör ett lågt tjut. Men jag är inte helt säker, eftersom jag inte förstår hur jag kan ha fått det…

Reply
Maral

Hej Kenza! Hatar också att bli förkyld,så jag brukar koka en “dekokt” som jag fått av en kompis så fort jag känner mig hängig.
Koka upp en kastrull med vatten och häll i massor färsk ingefära,honung,citron (och en tepåse och lite kanel om du vill). Och låt det koka ett par timmar.Du kan hälla på mer vatten om det kokar bort,men det är bäst om det är lite kvar i slutet så att det är skitkoncentrerat.
Drick det medan det är varm,det är skitstarkt och bränner i halsen,men sen svettas man hela natten och mår mkt bättre på morgonen;D
Lycka till&Krya på dig sötnos<3

Reply
Cicci

Nässpray, använd massa så det inte lockar sig mer. Det gör så ont, har samma problem med mina öron =/ (hörselskada)

Reply
Sofie

Usch nej, krya på dej! Men jag måste bara fråga när du ungefär fick tinnitus? Och har du någon aning om vad som berodde på att du fick det? Tycker verkligen synd om dej! Kram

Reply
Emma

Hej vackraste! Du har ju sagt och berättat om att du har tinnitus. Jag har aldrig provat det men på en app som heter sleep cycle , finns det en grej man kan sätta på som heter “vitt brus” tror jag. Det står att den ska hjälpa mot pipet och andra ljud. Om du inte vet något om appen tycker jag kanske att du borde testa, den är faktiskt bra. Den typ ser till så att man vaknar när man sover som lättast och inte när man är inne i en djup sömn och kanske vaknar mitt i en dröm (det gör alltid mig irriterad och då blir man trött och irriterad för man ville ju veta hur drömmen skulle sluta?)
Ah men om man ställer in att man vill vakna mellan 7.00-7.30 så väcker den dig då när du sover lättast.. Ska inte skriva mer du kan ju faktiskt leta upp den själv ;)
Kram

Reply
Sara

Drick kamomillte med MYCKET honung i (smakar blött hö annars) om du har ont i halsen! Jag gör alltid det när jag är förkyld och det känns på något vis som att det hjälper ;)

Krya på dig! Sara

Reply
Matilda

Mår också skit just nu, täpp i näsan har skit ont i öronen och min tinnitus tjuter som bara den.

Reply
sam

Hejsan!
Jag undrar vad för maskara du använder? Jag har problem med mina ögonfransar, jag tappar väldigt mycket och jag vet inte varför. Vet du någon produkt som finnns för att ge fransarna näring eller något liknande?
Gör du något speciellt för att dina fransar ska må så bra som möjligt?
Uppskattas om du svarar :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*