• header

Frugans bok

Kom precis hem och hela jag är en isbit. Fyfan för snö och vinter! Snön har varit här i en dag och jag klagar redan, jag tror inte jag är gjord för detta klimat haha. Det är bara att stå ut i 3 veckor till, sedan sticker jag iväg till värmen! Längtar.

Jag ska precis lägga mig i ett varmt bad och läsa lite. Tyra har ju släppt en bok som heter “Från blogg till business” och självklart måste jag läsa den! Jag är väldigt stolt över henne, hon är en fin tjej. ♥

Min fina kofta köpte jag på Mango häromdagen

62 Comments

anna!

den ska jag banne mig läsa!!! :O <3 ha en bra kväll! kram <333

Kenzas svar: Ja gör det! :) Tack detsamma <3

Reply
Julia Larsson

Älskar dej Kenza! Du är bäst!! :)

Men kam du visa bättre bilder på koftan, den ser grymt snygg ut!

Massa varma kramar!!

Reply
Felicia

Åh den önskar jag mig i julklapp! Har hört mycket bra om den!!!! :)

Läs gärna om min resa till USA. Det kommer komma upp massor med bilder.

Reply
Ina

I don’t know if I realised right that you’re boyfriend is Serbian? :-) I’m half finnish and half serbian and I’m almost little bit jealous that so many Serbian/ex-jugoslavic people live in Sweden! You’re so beautiful and I looked your videos, I thought how genius you are. Be proud of your blog!♥

xoxo Ina, mingomaloni.blogspot.fi

Reply
paulina

ooooh ge oss en recension när du läst klart den! HEMSKT gärna med ärliga tankar! jag vet att man vill vara snäll och så mot sina närmasta kompisar, men var kritisk ;D

Reply
Jennilie

Jag läste boken precis när den kom ut och den var riktigt bra :) Är dessutom en av de 10 lyckliga vars blogg Tyra tipsar om i boken. Om du vill och har tid, och om du läser den här kommentaren får du mer än gärna kika in! Jag driver en modeblogg, MEN jag riktar in mig på billig shopping! Främst second hand och loppisar men även ebay och så våra älskade budgetkedjor. En ekonomisk modeblogg brukar jag ibland säga :)

Reply
Amanda

Haha hur gör du när du tar ett bad? Vad har du i badet? Har du levande ljus osv haha? Låter så mysigt när du skriver det!

Reply
RockMamma

Vinter som är så härligt, äntligen har det kommit lite snö som lyser upp. Dagen till ära har jag invigt min nya vinterjacka och mössa :-)

Reply
Danni

Tack o lov, det är inte bara jag som hatar kylan! Jag är inte heller gjord för detta klimat – älskade hur det var innan med ca 5 plusgrader! ;) Är sjukt avis att du ska iväg till värmen, nästa år ska jag planera in en vinterresa också ! :)

Reply
sophia

Jag blir så glad över att du verkligen är glad för dina vänners framgångar!! Fler borde vara det istället för att bli avundsjuka! Du är en fin människa :)

Reply
annie

hej kenza! du brukar ju ofta skänka bort kläder till vänner och familj, men varför inte skapa en bloppis där alla intäkter går till välgörenhet?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*