• header

BEHIND THE SCENES

Här har ni ett gäng bilder från plåtningen med VeckoRevyn igår! Vi plåtade omslag och vårkläder.

De flesta kläderna släpps i vår och i tidningen kommer det stå vart alla kläder kommer ifrån.

Hela gänget kollar ljuset på omslagsbilden.

Nemen, vad håller hon i handen? En spray som inte är godkänd för balsammetoden? Haha.. Mina stylingprodukter jag hade med mig var tydligen för mesiga så jag fick ge med mig och låta de använda vad de ville i mitt hår. Fick köra en schampo-tvätt igårkväll för att tvätta ur alla silikoner och fyfan vad schampo är skit!! Mitt hår kändes som en risbuske efteråt.

SNYGG-BYXOR!! SNYGG-SKOR!! Tror brallorna släpps hos BikBok i vår.

De här skorna då?! De släpps hos H&M i vår och är den nya varianten av de knallgula alla hade i somras.

Moderedaktör Li visar hur man posar med en….kruka!

Och det tyckte jag var jättekul.

Måste haffa dessa skor i vår!

94 Comments

sara

Antingen förstår jag inte trender när det gäller hår eller så har stylisten fuckat ur. Haha tyckte inte alls håret var snyggt, du är ju så jävla snygg som du är.. att stylister ALLTID ska överstyla? Men som sagt är väl klart jag som har noll koll haha…

Reply
Marica

åh vad mycket snygga kläder du hade på dig! Älskar skorna från HM. Fick inte tag på de gula förra året, så får satsa på dessa istället.

Reply
M.

Förlåt mig men jag måste bara säga “LYCKO DIG” som började blogga i tid och blev stor “i tid” så att du sedan inte behövde kämpa lika mycket som jag t.ex. behöver gör för att bara FÅ prata med en agentur. Livet känns så trist ibland.. att min dröm inte uppfylls och jag vet inte vilka andra vägar jag ska ta.

Därför ville jag bara säga “LYCKO DIG” som slipper ta dom där svåra vägarna.. Lycko dig som har en stor blogg som gör att företagen öppar sina ögon mer för dig, än för en annan “modell”..

Har du tips om något modell jobb (kollar annars även alltid själv kanske 100 ggr om dagen) men bara ifall ifall jag skulle missa något snälla släng ett mail till mig då. Det skulle betyda så sjukt jäkla mycket. Eller sök på mitt mail, så kommer min blogg upp – så får du själv avgöra om jag passar för en mode tidning etc. om jag har “det som krävs” – eller ej.

Kram på dig och tack för all inspo. ♥

Ps. Glöm inte att säga ett mail till mig ifall du inte kan gå till en plåtning så kan jag ta över :$

Reply
Haley

Du ger mycket kritik till schampo men vad du inte verkar förstå är att vanliga balsam, spec. billiga sådana innehåller minst lika mycket kemikalier som förstör håret. Enda skillnaden är att håret känns “finare och mjukare” med balsam. Så BM är crap om man verkligen vill ta hand om håret och undvika all kemikalier som tar död på håret. Tycker du bör tänka till en extra gång innan du uttalar dig på en offentliga internetsida där du påverkar människors åsikter.

Reply
ida

Fy fan vad snygg du är!!!!!!! Vilket fint ansikte. Du passar verkligen som modell!!!!! Du är verkligen lyckligt lottad!!!!!

Reply
Rasha

Testa Paul Mitchells Awapuhi Wild Ginger Shampoo! Sulfatfritt o får verkligen ditt hår att kännas mjukt :) Kan vara bra o ha när du ska tvätta ur alla silikoner

Reply
Stina-Lee

Detta ser ju riktigt lovande ut! Jag älskar de två bilderna med blomman intill, där du har håret över ena ögat. Underbara färger och skjortan ser ut som något jag själv skulle kunna tänka mig att köpa :-) Fin du är!

Reply
E

För mig är inte schampo skit i alla fall… Använder schampon med bra ingredienser. Har mjukt,glansigt hår jämt. Tror inte balsamet du använder är så bra. Kolla innehållsförteckningen.

Reply
Matilda

Så vacker! Har funderat på BM men eftersom jag är i stallet
dagligen och skiter ner mig känns det så svårt att få bort
smutsen med bara balsam, men det kanske går, värt att testa
kanske :)

Reply
paulina

reebok tröjan är ju snyggast helt klart!!! den är gudomlig helt enkelt! men den där klänningen du har på sig på sista bilderna med klackarna från H&M är itne dumt heller! alls!! :D

Reply
Elsa

Ditt ansikte blir verkligen annorlunda (förstört) med mycket smink… Inte alls fint…

Reply
Mandosa

Härliga bilder! Synd att dom inte kunde hålla sig till dina “balsam” produkter.. Håller nämligen på med metoden själv och kan tänka mig att schampo är det sista man vill använda såhär såpass långt in i allt ..

Reply
V

Men kör med neutral schampo eller skonsamma schampon från apoteket, du måste inte duscha ditt hår med skitprodukter från frisörbutiker eller konsum,ica osv…

Reply
arsenicx

fint! jag kör också på balsam-metoden, just nu använder jag mig av Lush’s American Cream och Veganese men ibland blir de så att man får använda schampoo ändå, då kör jag med Rehab(ockå från Lush) håret känns fortfarande lent och fylligt efter det:)

Reply
Julia

Hej Kenza!
Jag skulle vilja veta mer om balsam metoden som du kör på, jag går nämligen frisörlinjen och är jätteintresserad så om du skulle vilja göra ett inlägg om vilka produkter du använder, vart dom kommer ifrån och till vad du använder dom till, t ex så nämde du tvättbalsam. Det skulle göra mig väldigt glad!
Kram

Reply
hanna

Varifrån kommer klänningen från sista bilden?? Snälla svara! Och man ska ju använda schampo i BM, så länge det inte innehåller silikoner?? Eller?

Reply
Ronja

Nämen titta, du liknad Jennifer Lopez på några utav bilderna! Eller är det bara jag? :O :D

Reply
Julia Eriksson

Tänkte bara flika in och säga detta, som du säkert redan fått höra men: Du och Agnes är sjukt lika! Dvs, oemåtståndligt vackra! <3

Reply
caroline

OMG du liknar jessica alba jättemycket på den 13onde bilden :) det är då ngt bra haha :) i australien vill ni kanske besöka queens land det är jättefint och helt amazing :)

Reply
casandra

Testa Fruktis, den gula. (inte den genomskinliga gula utan den riktigt gula) haha.. Vet ite vad den heter. Den är iallafall helt otrolig. Jag har inte klippt mig på över ett år och mitt hår var jätte risigt innna jag provade den. En tvätt med shampoo + balsam och håret var jätte mjukt och behövdes inte tvättas lika snabbt som innan. Köpte även på mig inpackningen direkt efter! Helt värt att testa =)

Reply
Melissa

Am I crazy? The answer is probably yes. I hate the sequin dress/ blouse and I also hate the H&M sandals. haha What I do love is the Bikbok pants and pictures 6 and 7 (starting from the bottom). You look stunning in those! You are a great, great, great photo model.
Hugs!

Reply
Frida A

Hur snygg är du! Paljettklänningen som ser ut som en basket/football-tröja, vet du vart man kan hitta den i vår? Bara måste knipa ett ex!! :-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*