• header

My love and I

Fick den här bilden på mailen nyss! Min kärlek och jag på Attitude-festen förra helgen ♥

Jag höll på att bli galen idag. Jag var iväg för att hitta en present till Mika men det var ju omöjligt. Inte för att hon är svår att köpa present till för det är hon verkligen inte (hon blir glad för minsta lilla och jag vet precis vad hon tycker om) utan för att vad jag än bestämde mig för att köpa så var det…..SLUT. Flängde runt mellan olika köpcentrum för att de i ena butiken säger att “jo men i vår butik i Forum ska det finnas kvar” men när jag kommer dit så kan de inte hitta det på lagret.

Jag tror nästan att jag förlorade min plats i himlen pga alla svordomar idag, haha. Nu är jag hemma iallafall med en fin present (!) och ska göra mig i ordning för kvällen.

104 Comments

Sara

Hej fina Kenza!
Såg att många andra hade frågat samma fråga men inte fått något svar, lite konstig fråga kanske men vad hade du för trosor och bh under den klänningen? har en liknande som jag köpt i london och har ingen som helst aning hur jag ska använda den. :/ Du är den vackraste på jorden!

Kenzas svar: Jag hade ingen bh under, körde på nipplecovers bara. Trosor – en stringtrosa som jag drog upp som fan haha, men man såg ändå lite av kanten genom det transparenta. Håller så smidigt väskan för här på bilden ;P

Reply
Sara

Hejsvejs vill bara tipsa om en blogg ! Nämligen hannaegurens.blogg.se det är en 15 årig tjej som skriver om sin vardag, mode och massa Andra saker !! Hon har just startat upp så hon har inte så många läsare så det skulle vara grymt om ni bara skulle vilja titta in och kanske lämna en kommentar. Kenza du är hennes största inspirations källa :) vi båda älskar din blogg

Reply
maria

Åh vet hur det är när det blir så..bra att du hittade en fin present till din kompis <3 =)

Kolla gärna in på min blogg Kenza <3 =)

Ha en Jättebra fortsatt helg <3

Reply
Veronica

Hej!

Kommer du ihåg den där balsam du använde för ditt hår så att den blev så bra och snyggt?

Kan du lägga en bild på den snääääällllaaa?

Puss och Kram från ett fannnn!!!!!!

Reply
IDAVENDELA

Så fina ni var! Får jag bara fråga, vart hittar man dessa bilder? Var själv på festen men inte sett bilderna någonstans.. Hade varit kul att ha! Kram

Reply
Emma

Hoppas ni får det härligt :D
Ni är jättefina :D <3
Kika gärna in på min blogg om träningen :D <3

Reply
Emma

Hej! Skulle du kunna lägga ut bilder på vilka produkter du använder till balsammetoden? Skulle vilja testa men vet inte vilka balsam jag ska välja.. :)

Reply
AnnaD

Jobbigt! Har också vart med om att hitta något fint och sen när man ska köpa det så finns det inte kvar…

Reply
Moa

Skönt att du till slut hitta presenten! Och herregud vad fina ni är du och Aleks, har sagt det innan, säger det igen, du blir bara vackrare och vackrare för varje dag som går Kenza!<3

Reply
Karin

Grymt snygga ben! Och ni är så himla fina tillsammans, ni verkar så lyckliga.
– Karin, behindmixedeyes.com

Reply
ghtrhrhtr

Snälla söta rara, kan du lägga upp tips på nyårsklänningar och tips på sidor på bloggen? Älskar din blogg!

Reply
Jennah

Du och din pojkvän är jättesnygga tillsammans! Det perfekta paret! Och din pojkvän, wow säger jag bara. Skulle inte banga haha.

Reply
JB

åh ni är så fina ihop, helt sjukt. man smälter! älskar aleks stil. hoppas ni håller ihop många många år till <3

Reply
Sarah

Satt och läste igenom lite gamla kommentarer, för jag har ett liv* Också måste säga att jag fattar inte hur du står ut med att blogga när det finns så många ass där ute. Jag älskar din blogg så jag är glad att du fortsätter och att du inte tar åt dig av vad folk säger

Reply
hanna

sjukt fina tillsammans! :)
Men har tänkt på en helt oviktig grej egentligen, väldigt länge.. men hur lång är du? haha tacksam för svar!

(då det är miljoner som kommenterar kan du väl skriva det i ett separat inlägg?) :D

Reply
Minna

Måste bara ge ett tipps (ingen reklam). Jag har tjockt,långt hår och min frisör rekomenderade mig en borste. Jag bara skrattade åt henne och sa att de aldrig skulle gå i mitt hår. ÅÅÅ SÅ FEL JAG HADE. Ingen vanlig borste men det bästa jag skaffat. SLÅR ALLT. Mitt hår mår bttre nu och det SYNS.

http://www.moderngent.com/media/tangle_teezers_500x330.jpg

Den ser ut att va till hästar ;)

Reply
Malin

Herregud vad du är vacker!!!! Du är bilden av den “perfekta” (som egentligen inte finns, jag vet). Men du och din “look” dödar verkligen! Kram

Reply
Moa

så jobbigt när det händer! hoppas du hittade nåt annat roligt till henne :) fina ni är btw!

Reply
Jennifer

Hej Kenza.
jag blir så fruktansvärt arg på mig själv, jag är en person som försöker att inte ha fördomar, inte dömma folk som jag inte känner eller ens har träffat.
jag har läst din blogg i många år & nästan alltid tyckt att du är snygg, verkar jävligt rolig/komisk & verkar vara en fantastisk människa.
Men så tittar man in på olika skvallerbloggar, lyssnar på människor som påstår sig ha en vän som har “träffat” dig. Så börjar man nästan ändra sin uppfattning, är hon dryg? tycker att hon är snyggast i världen, umgås med sina bästa vänner för att hon tycker att hon är snyggare än dom, skryter om hur mycket pengar hon har, skryter om vilket underbart liv hon har med sina bästa vänner & fina pojkvän?

jag blir så arg på mig själv när man börjar undra sådana saker om en människa man aldrig har träffat & förmodligen aldrig kommer att träffa. Jag kan helt ärligt säga att JA jag är jätte svundsjuk på dig, du är jätte snygg, har gott om pengar, fina vänner & en bra pojkvän. ALLT kan nog många tycka.
Men det är ju inte allt, man ska ju vara lycklig med sig själv, känna sig tillräcklig själv. Vilket du verkar göra! Du har inte haft det lätt alla ggr som du själv kan skriva ibland, men du går inte ut med alldeles för privata saker på din blogg. vilket man måste respektera.
Du är inte mer människa än någon annan.
Jag läste precis på en annan blogg om vad den personen tycker om dig och hon skrev att du är en jordnära människa som alltid tar dig tid att hälsa! Det tycker jag är en väldigt fin kommentar.

Jag skämms över mina tankar att du skulle vara dryg o.sv.(det jag nämnde tidigare)
För jag känner inte dig, allt jag har att gå på är det jag läser på DIN blogg. Utifrån det verkar du vara en fruktansvärt härlig tjej, med skin på näsan & gör det du vill av livet.
Därför vill jag be om ursäkt för mina tankar om dig.

Fortsätt som du gör, du har kommit jävligt långt i livet & kommer komma ännu längre. Lycka till med det.
jag gillar det jag läser och kommer alltid stå för det JAG tycker och jobba med att inte påverkas av vad andra tror & tänker.

Ha en fin första advent Kenza!
Kram
Jennifer

Reply
Nora

Hej Kenza!
Måste bara säga att du har så snygg stil och verkligen är min insperationskälla! Blandningen med att du gillar utseende och kläder men samtidigt inte dömer andra för hur de ser ut gör dig så perfekt!
Jag har en liten fråga…..
Din skosmak är den jag gillar mest. Men nu när det är vinter blir många skor väldigt kalla.. Så vad har du för vinterskor? Snygga och varma på samma gång är svårt att hitta.. Jag vet verkligen inte vad jag ska köpa! :S
Kram

Reply
carro

Snygga kläder Aleks har! Speciellt färgen på byxorna passar hans hudton och det ser bra ut med en bit uppkavlat på byxbenen. Hälsa honom det!

Självklart är också underbara Kenza väldigt vacker som vanligt :) Fina ni <3

Reply
Antigona

fan va snygg du är asså! Gillar hur benen syns på bilden, klänningen är ursnyggt o andra detaljer. Likadant med din pojk. Men det snyggaste :er utseenden, don’t forget it!

Reply
elin

va gav du henne i present?? snälla gör ett inlägg om det:))) du är så fin!!

Reply
Janina

“Beskriv din drömkille:
Svar: Det här kan jag! Han ska vara lång, håret ska vara åt det mörkare hållet, ha vackra bruna ögon & mjuka läppar. Han ska vara fräsch och lukta gott, vårda sitt yttre… Snygg casual klädstil. Han ska vara söt, good in bed, snäll & omtänksam. Och självklart så ska han vara helt jävla tokig i mig!”

Det är så härligt att du verkar ha hittat din drömkille :D Detdär skrev du 26 Januari 2009, var det kanske Aleks du tänkte på!? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*