• header

Last night

Tillan och jag igårkväll ♥

Vi var ett gäng som började kvällen med tårta och vin hos födelsedagsbarnet. Jag, tjejerna och såklart pojkvänner. Vi sjöng, hoppade runt och hade det så himla kul där och kanske vi borde stannat.. Oftast är det ju alltid roligare hemma haha. Men vi rörde oss in till stan vid midnatt iallafall och dansade lite på Sturecompagniet!

Idag har jag städat här hemma, ätit thaimat (tradition på söndagar) och nu letar vi flygbiljetter. Vi har inte bokat än (alltid ute i sista sekund, jag vet) så det är dags nu. Vi åker ju innan jul! :D

58 Comments

Joz

OMGGG VILKET FINT HALSBAnd!! Från??

snälla du är bäst om du svarar har letat efter liknande fett länge!!!

Reply
Sara

Hej Kenza!
Skulle du kunna kolla vad det står på din vinröda halsduk som du hade på gårdagens outfit? Kan namnet heta “Emmy snood”? Dom har ett flertal på hemsidan och det är ganska svårt att veta vilken det är.. vore jättesnällt! <3

Reply
Sanna

det där halsbandet skulle jag så otroligt gärna vilja ha, det är magiskt vackert !
Om någon vet vart man kan få tag på ett sånt eller vet någon som vill sälja sitt så snälla säg till. Jag vill mer än gärna köpa !

Reply
Emmi

Hej Kenza!
Vilken fint halsband, var i från är den? Åker utomlands till jul jag har en klänning som skulle passa med nå likande halsband! Tacksam för svar :)

Reply
Sara

Hej!

När kommer din sån skinnkjol i samarbete med Jofama komma ut? :) den som du hade i oktober månad med batman tröjan till :)

Kram

Reply
AnnaD

Sjukt snygga på bilden!
Kan inte du skriva lite om dina vänner oså. Typ vilka du umgås med och så :)

Reply
Emma

Snälla söta rara kenza! Kan inte du berätta lite om vad du tycker om one direction? Hörde att liam var helt förälskad i dig!

Reply
Emma

Snygga som vanligt!
Kul att resa, det vill jag ocksåå! <3

Kolla gärna in min blogg om min träning och så :D Försöker inspirera och tipsa lite :D

Reply
Hej

Sökte på “bullfitta utseende” (alla snackar om det och jag vette fan hur en ser ut HAHA) och det kom upp 5 google-bild sider och massa bilder på dig…. Haha tänkte att du kanske ville veta som en “kul” grej :’)

Reply
DG

Fin som alltid:)

Snälla Kenza kan inte Du ha en frågestund där vi läsare ställer frågor som Din karl svarar på? Och såklart väljer han vilka frågor han vill svara på (vet att en del kan vara olämpliga/privat..) En idé bara;)

Reply
lisa

det var ett fruktansvärt fint halsband! kan du snälla säga vars du köpt det? vore supersnällt! kram

Reply
Josefine

Aussieland? Se till o hitta biljetter på A380-flygen, du kommer inte bli besviken. O missa inte Whitsundays lr Fraser, de e paradiset på jorden! :)

Reply
karolina

Kolla på skyscanner, där visas alla möjliga kombinationer och tips på kortare sträckor eller billigare avreseorter. Värt ett försök att hitta bra flygbiljetter.

Reply
matilda

kan inte du ge några julklapps tips som jag kan ge min pojkvän!! skulle vara jätte snällt tack:)

Reply
Camilla

Jag drömde om dig inatt! Du var jättetrevlig mot mig! Och vacker förstås. Det var typ det enda jag kom ihåg haha! Kraam

Reply
Lina

Hej Kenza! Vilken mascara använder du? Du har så sjuukt fina ögonfransar och hela du är jättefin! Skulle också bli glad om du kunde tipsa om lite olika mascaror och andra sminkprodukter!
Ps. Tack för att du har en så bra blogg och ger mig massor med inspiration!

Reply
Moa

hallå du! Åhhhhh, sjukt fiin header! Snälla kan inte du fixa en åt mig!! Det skulle vaa guld!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*