• header

WINTER

Jag håller på och fixar med gårdagens outfitbilder! Det kommer snart upp här.

Det blir glest med outfitinlägg här om vintrarna, det är för att jag inte tycker att det är så kul med kläder när det är 10 minusgrader. Vill helst bara gå runt i dunjackan och tumvantar liksom. MEN det blir ju ett sånt himla fint ljus med all snö! Så jag ska försöka att hitta lite varma men snygga outfits att visa upp.

67 Comments

hilda

så vacker du va på första bilden! :D kan du visa när du sminkar dig och hur din garderob ser ut?

Reply
emelie

Hej! kan du ge tips på vad man kan ge sin pojkvän i julklapp? har inte en aning vad jag ska ge min pojkvän :)

Reply
paulina

otroligt vackra bilder! måste dessutom säga att jag blir liiiiiiiiiite avundsjuk på att ni fått snö. visst är det fint med endast sol och frost, men nu när det blev december längtar man lite efter snön här i göteborg. till lucia har vi förhoppningsvis turen att ha snö. innan dess klarar jag mig nog! ;D

Reply
jaquie

snälla Kenza använd inte dun. Fåglarna plockas levande och man låter dom leva för att dunet ska växa ut igen så de kna plocka dom igen. SNÄLLA ALLA DÄRUTE, köp jackor som inte innehåller dun, finns ju så många alternativ =(

Reply
Alejandra

Hej Kenza!
Du har ju varit snaggad förr, och jag undrar hur lång tid det tog för dig att håret skulle växa ut så att det var till ungefär axlarna på dig?

Tacksam för svar i förhand!
Btw.. vill veta ungefär hur lång tid det tog, har själv sidecut och låter det växa ut nu :)

Reply
Hanna Kilander

Jätte fin bild! Kan du skriva vart outfiten kommer ifrån? Mössan var jätte fin!
Älskar dig kenza, läser din blogg minst 5 ggr per dag och du verkar vara en underbar person och vän! Kommer du kunna träffa fans någon dag nu på vintern? :)

Reply
:)

vart kommer den stickade tröjan ifrån letat överallt efter en liknande?snälla svara!

Reply
Albina

Skulle inte du kunna fota din garderob, och fota det plagget du har använt mest?

Reply
viktoria

Jag tycker det är kul att se dina “tråkiga” outfits med, så det är ingen fara med dom, haha ;)

Reply
annie

skulle du kunna förklara i ett inlägg/videoinlägg hur man tjänar pengar på sin blogg, tack på förhand. din blogg är grymmast!!!

Reply
Sanna

håller helt med dig om att det är sjukt svårt att klä sig ” snyggt ” och känna inspiration när man bara vill bylsa på sig så mycket som möjligt och slippa frysa. Tyvärr så är varmt och tjockt inte så snyggt…men de klart…det är ju lika för alla under denhär årstiden så vi vill ju gärna ha vinterinspiration oxå =)

Reply
Julia

asså jag skulle jätte gärna vilja ha svar på vilka produkter du använder i ditt hår och ansikte. även vad du använder för vardagssmink. jag uppskattar om du skriver vad produkterna heter och lägger upp bilder i ett inlägg. men jag blir även jätte glad om du överhuvud taget svarar på min fråga. :) Jätte fina bilder!

Reply
Jennilie

Så fin bilden på dig var, gillar verkligen mössan och halsduken :) Och jag förstår vad du menar med outfits.. Själv driver jag en modeblogg och försöker lägga ut en outfit per dag, men det är inte alls lika kul nu när det är så förblånat kallt ute. Man hinner bara gå ut så vill man in igen. Och så ska man stå där framför kameran och se helt obrydd ut, fastän man håller på frysa arslet av sig :P

Reply
Hanna

Hej Kenza, för det första vill jag bara säga att du verkar vara underbar. Du har en trevlig personlighet o. du är otroligt vacker. Du är min förebild!

Nu till frågan: jag tycker att det är lite svårt att hitta snygga vinterskor, så min fråga är: Hurdana skor använder du på vintern?

skulle bli jätteglad om du skulle vilja visa upp lite skor som du brukar använda nu när det är kallt ute.

Kram på dig!

Hanna från Finland

Reply
Matilda

Underbart fin som alltid! Men har du färgat håret? Vill även tipsa om min julkalender som idag bjuder på 500Kr att handla för hos Ellos! Kram på dig!

Reply
Mario Mercier

Living in Québec , i know winter very well. The looks you are showing are trendy and superb but for the great cold we have here it would not warm enough.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*