• header

3e december 2012

Denna förkylning vägrar ge med sig. Jag vill bara bli frisk så att jag kan dra till gymmet! Jag har inte tränat på en vecka och det kliar i hela kroppen. Vill bara röra på mig, svettas och känna träningsvärk. Jag ska ta det lugnt hela dagen idag och förhoppningsvis är jag helt frisk imorgon och kan dra och träna ett pass.

Annars så sitter jag och pratar med Humlan nu (som befinner sig i Australien). Vi planerar lite eftersom att vi kommer åka ner en sväng och hälsa på henne i Melbourne över nyår. Ska berätta mer om vår resplan senare… Så jäkla skönt det ska bli att koma iväg till värmen! :D

46 Comments

Elin

Hej Kenza!
Skulle inte du kunna rekomendera nyårs klänningar? Ville ha den som du hade på attitude festen från asos men var dock redan slut, skulle vara jätte snällt om du kunde det :) kram / Elin

Reply
Josefin, Frances och Sandra

Hej kenza! Vi är tre 18 åriga tjejer som håller på med ett projekt angående barncancer. Vi skulle gärna vilja komma i kontakt med dig, skulle vara jätteglada om du kunde höra av dig till den här mejladressen: [email protected]
Kram!

Reply
Amanda

Åh jag var i Melbourne i oktober/november och om ni åker dit så rekommenderar jag er verkligen till att åka till Phillip island. Gå då till vildparken eller vad det heter och där kan man mata och klappa kängurus och wallabys och massa andra djur :D

Reply
Natalia

Åh, ha dt så jätte kul i Melbourne kenza! Där pluggade jag i två år. Fantastisk stad! Du måste till st kilda & alla utställen där, äta på nandos och grilld. Och handla på deras enorma victoria market. Saknar Melbourne enormt. Ha en underbar dag tösen! /natalia.

Reply
Mari

Pressa en halv citron i ett glas, tillsätt lite vatten och drick detta varje morgon (kanske fler gånger om dagen också) i några dagar. Underbar huskur =)

Reply
kristine

Så vacker!! såg dig på BERNS förra helgen hade gärna kommit fram och sagt det till dig men tänkte att du ville vara ifrån jobbet lite :) KRAM!

Reply
Elin

Ditt hår är så sjukt fint, men förstod inte riktigt hur du gör. Bara balsam? Blir det inte äckligt och fett snabbt? :( förklara gärna! Puss

Reply
Katrine

Får håpe forkjølelsen går over snart da, god bedring! Heldig som skal reise til Australia, skjønner godt at du gleder deg til å komme til varmere strøk! :-)

Reply
Felicia

Åh super duper fina Kenzaa! Måste bara få fråga en sak, oss ögonbrynsmålande tjejer imellan, vad har du för ögonbrynspenna? riktigt snygg iaf! :)

Kraam!

Reply
maria

Du kanske already know att man kan ta färska apelsiner äta eller juica upp dom så kommer det ge massa vitaminer och förkorta sjukdomspedioden =)
Krya på dig!! <3
Kramisar från maria =)

Reply
Ella

Hej Kenza! Jag vet inte om du ser detta för det brukar vara då många som kommenterar dina bilder men jag tänkte bara fråga om hur du började jobba som modell. Jag vet att du började med det när du var ung men vore intressant att veta hur man börjar. Jagtycker väldigt mycket om mode och jag själv skulle vilja prova! Hoppas du ser detta och kanske skulle vilja svara mig det vore kul! /Ella :)

Reply
My

Hej bästa Kenza! Skulle du inte kunna rekomendera några nyårsklänningar?! Jag har letat överallt men jag hittar ingen som intresserar mig.
Kram My

Reply
Lina

Hej Kenza! Vilken mascara använder du? Dina ögonfransar är såå fina och hela du är jättefin! Skulle också bli superglad om du kunde tipsa om lite olika mascaror och sminkprodukter.
Ps. Tack för att din blogg är bäst och inspirerande! Kram

Reply
Erika

Hej! på nästan alla bilder som du lägger upp så har du så himla långa ögonfransar! jag bara undrar om du användere lösogonfransar eller så? eller böjer du dom bara och tar på mascara, ögonfransförlängning kanske? tacksam för svar!

Reply
Elin

Aaah vart kan man köpa den tröjan?? är kär i den! btw, älskar din blogg!! <3

Reply
Ida

Hej kenza du är så södrans fin, en dag ska jag bli som du, vacker och underbar med ett självförtroende sen jag visste vem du var har jag följt dig, du har en superfin klädstil.
snälla du säg mig var man hittar denna underbara klänning som du har på fotot puss och kram Ida ;*

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*