• header

B

Me in Bubbleroom Magazine, shot by Bingo Rimér

Tidningen har fått sig en make over och jag tycker att den nu känns himla fin och lyxig. Jag har bara bläddrat lite snabbt igenom men det är fullt med jättevackra foto-/modejobb i. Ni hittar tjusiga Elin på omslaget och ett gäng bilder på mig inuti tidningen. Här ovan får ni ett litet smakprov!

Tidningen finns ute i butik nu för er som vill köpa ett ex. Jag kommer även lägga upp alla bilder här så småningom.

172 Comments

fardus

Men åhh, vad du är vacker! Absolutely ÄLSKAR bilden då du sitter ner och kollar ner. Åhh, du är så himla vacker <3

Reply
mmmmm

hej! skulle du kunna tips några fina nyårs klänningar hade varit riktigt snällt, eller några snygga outfits som man kan använda.

Reply
Smalltowngirl

haha och jag som inte fattade att det var Bubbelroom! Snygg design på den helt klart! Den känns lyxigare och lite mera välplanerad än den innan. Kanske borde gå och köpa den igen och ge den en chans ;)

Reply
Emilia

Så superduper fin du är!! Älskar verkligen dig och ditt utseende och din klädstil är himmelsk! Skulle du kunna tipsa om några fina nyårsklänningar? Du är bäst!! Puss och kram!

Reply
Emilia

Åh så superduper fin du är! Älskar verkligen dig och ditt utseende!! Och din klädstil är ju himmelsk! Skulle du kunna tipsa om några fina nyårsklänningar? Du är bäst! Puss och kram!

Reply
-

Hej Kenza :)
Får du någonsin finnar/pormaskar?
Hur länge brukar du springa?
Har du några tips på en bra nyttig frukost? :)
Kram och läser din blogg varje dag!

Reply
Rebecca

Hej Kenza! Jag har en fråga till dig: Hur känns det att se sig själv i tidningar och vart du än ser dig själv. Hur reagerar och tänker du när du ser dig själv mer än när du kollar i spegeln :). Ha en toppen kväll, du är riktigt snygg! Kram

Reply
paulina

sååååå jääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää*la snyggg! HELT FANTASTISKA bilder! ooooh man blir ju lite avundsjuk kenza! hihi

Reply
Sarah

Gud vilka fina bilder! De känns väldigt “personliga” if that makes sence, vacker som alltid är du också!

Reply
Jessika

en fråga angående din träning, tar du något kosttillskott eller tänker lite extra på hur du äter medan du tränar? :)

Reply
Jenna

Ooo bilden där du sitter på golvet med de versace inspirerade byxorna är ljuvlig! skulle absolut passa som banner

Reply
Julia Rosander

Hej Kenza! Jag vet inte om mitt mail kom fram till dig eller inte. Men jag tänkte bara fråga dig vilken ras Mani är? Han är otroligt fin och jag försöker övertala mina päron om att få in en till liten familjemedlem i familjen. Tacksam för svar! Hoppas du har det toppen!! Och tack för fin blogg! Kram Julia

Reply
Josefin

Hej Kenza. Skulle inte du kunna tippsa om några snygga nyårs klänningar? du ska ju snart resa bort så antar att du inte kommer ha liika mycket tid med bloggen då. Så jag passar på nu.
Älskar dig blogg! PUSS :D

Reply
josefine

jävlar vilken grym header kenza! när jag klicka in på din blogg trodde jag att jag hamnat på en modellsida! du är så galet snygg zouiten. Älskar dig och din blogg galet mycket!

Reply
belle

ÄNTLIGEN NY HEADER!!!!!!!!!!!111!!!!!
Har inte sagt något om det men gudars som jag längtat. Det var ju en flera år gammal bild innan. Lookiez so much bettero nowz! Yes yes! Mr. Superman home!

Reply
Edith

Jättefin header! Sjukt sexig bild!

Kan dock inte låta bli att kanske tycka att den är lite opassande. Din blogg-image är ju att du är väldigt tillbakahållen, inte avslöjar nåt, inte visar nåt, och är väldigt korrekt så (inget fel med det!!) och då kanske det blir lite konstigt med en jätteporrig bild där du ligger i trosor och ser kåt ut x’D

Hur tänkte du? :)

Reply
dia

ÅHH herregud!! trodde inte du kunde bli vackrare än vad du redan var!! tror detta är den finaste bilden jag har sett!!

Reply
Tova

ÅH DU ÄR SÅ VACKER!!
Du måste vara den snyggaste människan på jorden, nya headern är hur fin som helst! :)
Jag såg nyss tillbaka på tidigare år som du har bloggat och du blir verkligen bara finare och finare. Även kläderna. ;) Nu vet jag dock inte om du KAN bli snyggare…
Jag gillar egentligen inte att vara ännu ett klängigt fan men nu kunde jag inte låta bli att kommentera en liten beundrarkommentar!
Ha det bäst /Göteborgaren

Reply
Jenny

Är det Måns Grebäck som designat typsnittet på din header? Väldigt snyggt iaf! :)

Reply
Dixi Wonderland

JAG DÖR! Guuuuuuud va vacker du är människa! Helt seriöst åhhh så fin verkligen! Älskar hur bloggen ser ut nu, så proffsig! Du borde alltid fota med Bingo för fan vilka bilder ni tar tillsammans!

Reply
Mary

Olala vilken snygging på headern! Jag önskar att jag också kunde se så tjusig ut! ;)

Reply
Vickan

Så jäkla snygg! SÅ snygg är du! :) Så snyggt med nya bannern/headern osv också :)

Reply
Lilly

OH MY GOD…. SEXYYY! Din header är så himla het! =D Så mycket bättre nu. Såg rätt så oproffsigt ut innan med de små bilderna och osymmetrisk header och så där. Men this is the way to go ;)

Reply
Sara

Hej! Superfina bilder och header!

Jag undrar vilket typsnitt ditt namn står med i headern? Riktigt fint!

Sara

Reply
AgnesLL

Åh vilken fin design du har! :) jag älskar också bilden från magasinet där du har de guldiga byxorna! :) du ser riktigt fin ut när du ler sådär :) kram!

Reply
Miri

Fantastiska bilder! :) Får lust att fota en ny header själv också… jag har bara ett porträtt i min. :)

Reply
L

Kenza, jag är din brasilianska fläkt (Jag använder Google Translator) du är otroligt vacker och verkligen beundrar dina bilder! <3

Reply
Nina

Så häftig Header du har nu. Den är riktigt fin. :) Härliga bilder i din blogg och du skriver på ett inspirerande sätt.

Reply
Hanna

Wooow vilken snygg header !!! och jättesnygga bilder på dig i tidningen med! Bra jobbat Kenza! :D

Kram!

Reply
rebecca

herregud vilken fin blogg du har! älskar alla dina bilder och välldigt ineressant att läsa om dig. Jätte fin ändring där uppe också !! :)

Reply
Nathalie

Hej!

Vilken vacker header!
Vilken kursivstil har du använt på ditt namn?

Ha en fin dag!
Kram

Reply
S

Du är jättefin på din nya header, det tycker jag, men jag är så jävla less på hur tjejer alltid så oreflekterat alltid spelar på sex på olika sätt i fotografier. Fokus på läppar, en utmanande blick, alltid avklätt… För vad? Varför måste man hela tiden återproducera en roll männen delgivit oss? Du är så mycket mer än något jävla objekt. På riktigt. Jag är så fruktansvärt trött på det här. Jag säger inte att du inte har rätten att göra som du vill, det är din kropp och ditt liv, men för guds skull reflektera lite över saken i alla fall.

Reply
Felicia

Hej Kenza!
Du och Aleks har ju rest tillsammans till otroligt många ställen, och jag undrar om du skulle kunna rekommendera någon stad/plats där ni trivts bäst på? Jag och min pojkvän skulle helst villa åka bort till värmen eller på en enkel lite längre stadsweekend, men vi har så svårt att bestämma oss. Det finns ju sååå mycket som lockar. Vill bara visa hur mycket jag älskar honom och ta honom till en vacker och romantisk plats.
Så måste jag säga att du är min inspirationskälla nummer 1. Tusen kramar i vintermörkret. <3

Reply
Kristina

Jag måste bara säga: sjukt snyyygg ny design på din blogg :) gillar att bilderna är större också!

Reply
Lov

jag tycker att din “header” eller vad det nu heter är för porrig!!!!!! min kusin som är 12 läser liksom din blogg -.-… annars fin bild, men inte när du vet att små tjejer läser din blogg.. nä inte snyggt då bo

Reply
Rebecca

Gud vad snygg du är på bilderna. Ser inte så ungdomligt ut som vissa av dina bilder gör ibland (inget fel med det heller) utan detta är riktigt kvinnligt.

Reply
Lina

kenza, om det vore olagligt att vara snygg så skulle du aldrig komma ut från fängelset!!!:O

Reply
Alexandra

Måste bara säga att du är en sån bra förebild för oss yngre tjejer – du är vacker, du har gjort dina drömmar till verkligehet, trots din förhållandevis unga ålder & du är en positiv inställning till saker och ting utan att försöka försköna sanningen. Man blir glad av din blogg & dina bilder! KRAM ♥

Reply
Maria

Inte för att ben är det värsta som finns, men jag tycker headern är lite för naken. Ser så skumt ut när du ligger där i en tröja och bara ett par trosor liksom. Ser ut som du glömde byxorna :P shorts hade varit bättre.

Reply
agnes

Polisen hade tagit dig för länge sen om det hade varit olagligt att vara så snygg som du!

Reply
Linda

Gud, du är så himla fin. Så fin att jag nu mår jättedåligt över hur jag ser ut, haha.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*