• header

No one fights alone

Junior gick bort idag. Även om jag själv inte kände honom så har jag vänner som gjorde det. Mina tankar går till er och alla hans nära & kära. Jag beklagar sorgen. ♥

noonefightsalone.se & tobiasregistret.se kan ni läsa mer om hur ni kan vara med och rädda liv.

Junior startade även upp en insamling till Cancerfonden, målet var att samla in 250 000 kronor. Jag vill hjälpa till lite på traven och samtidigt hedra honom så jag uppmanar er, mina hundratusentals läsare, att skänka en slant. För att skänka pengar till Juniors insamling, klicka HÄR eller smsa BESEGRA 6715 till 72988.

52 Comments

Annika

jag fick mitt brev från tobiasregistret idag som sa att jag nu är godkänd som stamcellsdonator! :) känns riktigt bra!

Reply
Mathilda

Gud vad hemskt! Jag har stött canserfonden/barncanserfonden sen 4 år tillbaka då min kusin fick canser. Han är en riktig kämpe. Alla tankar till Junior!

Reply
M

Min pojkvän (sambo) har cancer :( Det var den värsta dagen i mitt/vårt liv när vi fick veta det. Men jag hoppas fortfarande att han ska bli frisk, det måste han bli för vi ska ju dela resten av livet tillsammans <3 Ingen borde behöva uppleva det här när man bara är 21/22 år gammal. Kärleken övervinner allt, brukar jag försöka tänka när jag är ledsen.

Reply
Jj

Vilken kille. Är så glad att du hyllar honom kenza.
(250 000 kr är redan insamlat) är så himla glad att
Du hyllar honom. All kärlek <3

Reply
Veronica

Bra uppmaning. Genom att bli blodgivare kan man även rädda liv. En blodgivning, 450ml kan rädda tre människor.

Reply
Klara

Cancer är hemskt och det är hemskt hur det kan påverka folks liv så himla mycket. R.I.P Junior ♥

Reply
lucas

Usch vad hemskt :( Bra att du tar upp det här så fler människor kan vara med och bidra <3

Reply
Madame Hoffa-Tävlingsrace på bloggen nu!

Vad bra att du går ut med ett sånt viktigt budskap!
Det gjorde jag själv också igår, då jag nyligen fick veta att någon som står mig mycket nära har fått cancer, och ska opereras imorgon.

Det kan drabba vem som helst, när som helt. Hoppas fler skänker pengar så vi kan hitta ett botemedel SNART!

Reply
Sandra

Han är en sann hjälte, alla tankar till honom, hans nära och alla andra som drabbas av denna hemska sjukdom ❤

Tänkte bara passa på att fråga, när man skänker pengar, kan man då få det orange armbandet, eller kan man köpa det någonstans? Ett bra och fint sätt att visa sin solidaritet på (som rosa bandet och liknande).

Reply
Hanna

Nej! Nej! Åh, fan. Vad ledsen jag blev nu, skänkte pengar och höll alla tummar och tår när jag såg videon första gången. Hoppades att han skulle fixa det så mycket…. Tänker på alla anhöriga…

Reply
Bea

Kenza jag måste få ge dig CRED för att du alltid publicerar sådant här som är viktigt att ta upp.

Jag startade tillsammans med mina bästa vänner projektet Juliaresan. Vi bad dig lägga ut vår film och du gjorde det samt att du vad med och bidrog. Du är en sådan FANTASTISK människa och jag hoppas att jag träffar dig någon dag så jag får ge dig en stor kram och tacka dig ordentligt!!

Tusen tack. Fina människa!!

Reply
Mihaela

Det var väldigt fint av dig att nämna Junior. Känner inte honom själv, dock känner min sambo honom väldigt väl.

Reply
L

Fruktansvärt orättvist och sorgligt.

Många tankar till hans ” fru” samt familj och en stor kram till dig som
Lyfter det han krigade för….

Reply
hanna

åhhh! den videon berörde verkligen!
Du har det bra där du nu är Junior!
Kände dig inte men beklagar sorgen!

Vila i frid! <3

Reply
Lilly

Åh gud jag beklagar sorgen! =(<3 R.I.P Junior. Det är så många som drabbas av cancer idag, det är helt sjukt! Vi måste göra något för att stoppa detta. Om det så är bara för att rädda några få genom donationer. Men det bästa vore om vi kunde stoppa cancern en gång för alla. What does it take?

Reply
Wysteriia

Du gjorde precis så jag skickade iväg ett sms till Juniors insamling! <3

Underbart att du som når ut till så pass många uppmärksammar såna här saker men beklagar verkligen att Junior gått bort :(

Reply
kajsa

Jag har ansökt om att bli blodgivare, är väldigt stolt över mig själv, eftersom att jag har sprutskräck. Men kan man hjälpa någon så.
Kram

Reply
hohoo

Riktigt fint av dig att ta upp sånt här! Blir så glad. Kram <3
Vila i frid Junior!

Reply
Elsa

Sorgligt! Min morfar gick bort föra veckan pågrund av hjärncancer. Det var en lång kamp! Saknar honom så…

Reply
Rebecca

En vän till mig kände Junior och jag blev så tagen av hans historia och kämparglöd.. Ibland tar Gud de finaste änglarna för tidigt.
Vila i frid Junior, du är en sådan inspirerande människa. Självklart har jag donerat pengar till Cancerfonden. Mina tankar går till dig, din flickvän, din familj och dina vänner. <3
Fint av dig Kenza att hylla honom!

Kram!

Reply
Emma

De låter på er som att man bara går bort av cancer, men de behöver man inte göra. En nära kompis till mig, Alexandra är världens starkaste tjej. Hon hade precis som honom AML akut myeloisk leukemi. Men hon vann kampen, läs hennes historia och njut av ert liv.

http://www.ungcancer.se/medlemshistoria-alexandra

Kramar

Reply
Amanda

RIP Junior.. så hemskt :( skänker en tanke till hans nära. Och oj vilken otroligt vacker flickvän han hade.

Reply
Thatboyjustin.blogg.se

Vet inte hur man “ska” reagera, men jag som person får såligt samvete över att jag inte hjälpt till tidigare. Dock vet jag inte hur gammal man måste vara för att ge blod och pengar. Men kommer troligtvid göra när jag blir äldre, och om jag har rätt blodgrupp såklart.

Rip❤

Reply
Natali

Kenza!
Vad otroligt fint att du sprider ett sådant viktigt budskap!
All cred till dig!

Och Junior, vila i frid! <3

Reply
Camilla

Nästan alla har en vän/släkting/sambo.. Som har haft eller har cancer. Hoppas av hela mitt hjärta att de kan bita denna hemska sjukdom! Ingen skall behöva dö utav cancer. Och Skänk en slant! Det har jag gjort i 10 år Jag är inte rik men dem allra flesta kan ialllafall skänka 50:- för denna starka killes önskan. Jag kände inte han heller..men alla kan vi göra något!!Ha en trevlig lucia <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*