• header

OLD PIC

Jag och Andreas i februari

Pratade precis i telefon med herrn ovan och beklagade mig lite över vädret. Nere i Göteborg är det minsann inge kaos säger han och skrattar. Nu har de äntligen plogat vägarna här men det resulterade ju i snöhögar kring hela bilen, så jag har grävt fram den samt varit ute och busat med vovven i snön i en timma. Nu när det inte längre är blåser storm så måste jag erkänna att det är liiiite mysigt ändå. Snön får gärna ligga lugnt och stilla på backen liksom..

Jag kanske tar tillbaka det jag nyss sa imorgon haha. Hoppas iallafall på en finare dag så att man kanske kan fota outfit och sånt till er. Nu blir det middag (Aleks har gjort en thaigryta, MUMS) och sedan åttonde avsnittet av Walking dead. Sen är det tydligen uppehåll tills februari? Hört att detta avsnittet ska vara OHMAJGAD också. Som alltid när det är dags för säsongsuppehåll.

48 Comments

Elin Andersson

Alltså blir du “ful” på någon bild? Tycker du är så otroligt vacker så det skulle jag inte kunna tänka mig, har sett bilder där du gör grimaser men du är fortfarande så sjukt fin.. Finns det någon bild du själv inte är nöjd med dig själv? (eller du kanske inte vill visa?) ps. du är grym!

Reply
IDA COOLIDZ

Hahaha åh… Jag tänkte just fråga “men vad i helskotta haru på kinden?!” Sen scrollar jag ner och inser att det är smuts på min skärm…=( Hade kunnat varit pinsamt. Men det blev det då fan inte! Inte ett dugg!

Reply
C'EST LA+VIE

Ja, snön är ju underbar och mysig! :D Kanske inte så roligt när det blir storm och ställer till det för människor, men annars så :)

Reply
Anjelika

Det är kaos även i Göteborg. Kanske inte med snöstorm men med kollektivtrafiken och bilköerna…

Reply
Thu

Vad kul att du också följer TWD, jag brukar alltid följa den serien med min kille!Då har du verkligen något bra att se fram emot, väldigt mycket på en och samma gång, precis som det ska vara en season finale! :) kram <3

Reply
Ida

Älskar Walking dead och hatar deras uppehåll, vill liksom veta hur det blir med Daryl och Merle!! Ps. Älskar din blogg! :)

Reply
H

Hej!
Kollade den klänningen du hade på ATTITUDE efter fest men hittade inte den på asos. Är den slutsåld eller är den inte lika fin på dem andra som bär den? :/

Sov gott!
<3

Reply
Julia

Snälla Kenza kan du svara på vart du ser det åttonde avsnittet? För där jag kollar så funkar det inte just nu. Jag är desperat, måste få se sista avsnittet!! Kraam

Reply
Josefin

Du har väl fixat så du alltid har en spade och lite grus i bagageluckan? Väl behövt nu på vintern! Finns billiga, bra och små på Biltema och liknande ställen.

Reply
Malin A

Alltså OMG! Det första jag ser när jag kollar din blogg idag är din nya SINNESSJUKT snygga header! Alltså jag trodde inte att du kunde bli vackrare men jag hade så fel! Din Aleks kan skatta sig lycklig! – Och du också! Så himla fin är du Kenza!

Reply
Bea

Jo men visst är det så, de allra mest spännande och bra avsnitten kommer jämt innan säsongsuppehållet! :-)

Reply
Hannah

Ja men det stör mig att man behöver vänta så länge!!!!! Det var lixom inge kul när det är uppehåll så länge gaaaah

Reply
kristine

Vet om att du och väldigt många tycker det är roligt med IPHONE SKAL! Jag har gjort ett egendesignat på Vistaprint.se
(Jag jobbar absolut inte där, så försöker inte direkt göra någon reklam på så vis) Fick hem mitt idag och blev suuupernöjd!! :)

Ta en titt på mitt egendesignade Iphoneskal!

Reply
Amanda

Kan inte du börja göra det du alltid gjorde innan när det alltid började en ny månad så la du ut bilder vad du gjorde exakt ett år sen? :)) tycker det är lite kul :)

Reply
Emilia

Hahhaha jag tycker Andreas ser lite ut som han som sjunger i gruppen Fun ur den vinkeln! haha (fast snyggare förstås) :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*