• header

x4

Fyra bilder från min Instagram! @kenzas

1. I Bubbleroom Magazine // 2. Jag och Aleks testade på Mario på nya Wii U! Sjukt kul!! // 3. Fotoböckerna jag fick av Aleks i julklapp för två år sedan. En full med bilder från vår första Thailand-resa vintern 09 (åh vad man ser att vi var nykära där!!) och en full med härliga minnen från hela 2010. Kan varmt rekommendera något sånt här i julklapp, jag blev iallafall väldigt glad. :) // 4. Jag idag! Ni ska få hela outfiten sen men nu ska jag till GYMMET.

61 Comments

Linnea

Du har så himla fin färg på håret! Har du nån aning om hur du har fått till det?

Reply
Maria

Jätteroligt med fotoböcker som present!! Jag gjorde en och gav till min svåger i studentpresent i somras och det var verkligen uppskattat, så jag kan åxå verkligen rekommendera det som present!! :)

Reply
Emma

Hej, Kenza!

Tänkte bara fråga om du vet varifrån Alex beställde fotoboken för jag har tänkt att ge bort en sådan i julklapp men inte hittat något bra företag ännu riktigt.

Mvh, Emma.

Reply
Ninis

Vill bara tacka för en fin blogg och tipsa om att jag säljer helt nya/inplastade hårprodukter från märket WEN på tradera just nu (känt från tv).

Nu kör ju du med balsammetoden men de här produkterna är GRYMMA :)

Kramis

Reply
thebeautyblogger.blogg.se

Du är så fruktansvärt vacker Kenza. Men jag undrar en sak, har du slutat med tävlingar i din blogg? Eller du kanske aldrig har haft det? Har för mig att du haft det förut. Typ tävlingar om antingen resor, kläder eller något som du lottar ut typ.

Reply
Maria

Kan du göra ett modell-inlägg där du kommer med tips och erfarenheter om man skulle vilja satsa på att bli modell?:)

Reply
Wiktoria

Måste bara säga, fyyyhelvete vilken vacker header du har skaffat! Riktigt bra jobbat både av fotografen och dig!
Jäkligt snygg är den!
Finns det dagar när du vill bara slippa ditt jobb för en dag? Eller tycker du att det är alltid roligt att vara modell? :)
Kram.

Reply
lisa

Kan inte du börja med att skriva vad du gjorde samma vid samma tid förra året i början av varje månad?
Du gjorde det förut om jag inte minns fel. ;)

Reply
Jennifer

Vart kan man göra fotobok? Vart gjorde Aleks den där? Har velat göra en jättelänge!

Reply
Amanda

Du är söt annars.. Men vad hände med din header? Det ser ju inte ens ut som du. Sen att du plåtas av Bingo Rimér i trosor och ser ut att vilja bli påsatt på bilden? Come on! ;)

Reply
Amanda

Fast du kanske inte får några modelljobb längre då du inte är lika smal som du var förr.. Men Bingo Rimér är ju känd för en grej, att fota blåsta tjejer i slampig klädsel. :/

Reply
Sofia

Jag gav faktiskt mina föräldrar en fotobok i julklapp för 2 år sen från våran Spanien-resa och den var också väldigt uppskattad :-D

Reply
Mikaela

Åh, fotobok är ju perfekta julklappen/presenten om man kännt varandra några år och hunnit samla på sig massor utav foton!! :)

Reply
Malin

Ser att flera har frågat om fotoboken…jag har gjort en sån till min son men skulle vilja göra en till min kille med just våra fantastiska resor. Gillar verkligen hur din fotobok ser ut, vart har Aleks gjort den?

Reply
Ditt största faaaaan!!

Kan inte beskriva hur vacker du ee. Du som en ängel uppe i himlen. Varje dag klickar jag in på din blogg och det är alltid grejor som är läsvärda. O dina bilder dom är helt underbara. Du är sååååå sjukt underbar min STÖRSTA önskan är att få träffa dig… XD Jag älskar när du lägger ut “Dagens” <3 Du ger verkligen insperation till mig. Ibland försöker jag härma dig öite med kläder. Men det blir inte alltid så bra som det blir på dig. Jag har alltid velat bli modell och jag är 12 år. Jag har hört att du blev modell när du var tolv år
Jag undrar om du kan lägga upp några tips? Du är den vackraste tjej som finns. Och du har den bästa bloggen ever. Jag undrar oxå hur du målar dina röda läppar. Det är ju så hett nu i vintern. Jag har oxå försökt men det blev inte så bra. Jag gillar att sticka ut fast jag bara är tolv år. DU HAR DEN BÄSTA BLOGGEN! Fortsätt med det du gör. Massa massa massa massa Kramar Amanda Gustavsson <3 :-* XD

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*