• header

TIGER

Bild från jobbet jag gjorde för Bubbleroom Magazine, plåtat av Bingo Rimér.

Det blev ett ståhej kring tigern vilket jag förstår och jag själv tycker att det kändes lite obehagligt att posera på en tigermatta (även om ägaren hade papper på att tigern dött en naturlig död). Egentligen hade de tänkt att jag skulle ligga på mage med bar överkropp och luta huvudet på tigerns huvud men det gick jag inte med på. Men de ville så gärna ha med tigern så jag ställde upp att sitta lite snällt på den. Jag har redan fått ta emot skit för detta så jag antar att det kommer mer nu, men det är okej. Jag förstår er liksom.

Annars då.. Har precis kommit hem från gymmet (4e gången den här veckan!), det känns så skönt att ha kommit igång igen efter en envis förkylning. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan laga middag. Det här inlägget har tagit mig en halvtimme att skriva för det knackade på dörren och jag fick en liten överraskning. En fin present från Jofama. Jag måste visa upp den här sen! :)

153 Comments

t

för papper har aldrig förfalskats. Känns något fel borde du inte göra det, kenza. du är herre över dig själv.

Reply
cornelia

Vad vig du är är min spontana reaktion haha!

Vill du läsa om min volontärberättelse till Indien? Gå in på min blogg och låt dig inspireras! Kram

Reply
Celina Gårdstrand

Du är så gaaalet snygg Kenza! :) Älskar ditt hår! Tror du jag vågar färga det likadant? Himlans fint är det i alla fall!
Tänkte också fråga om du skulle kunna ha lite “tips” på kläder inför julafton! :) Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig hihi.

Kram! :)

Reply
Pia

Du är så vacker Kenza, always!! Keep up the good work, I love to come see your outfits every now and then here on your webpage, truly inspirational! : )

XOXO

Reply
Agnes

Fin bild Kenza! Skulle inte du kunna lägga upp ett inlägg & tipsa om några snygga nyårs klänningar? Kram!

Reply
Matilda

Tycker det är bra att du säger ifrån :)
Kika in på min blogg där du kan se lite inredning och läsa om min vardag.
Ha en trevlig kväll :)
Kram

Reply
Sara

Hej Kenza!
Jag har oerhört svårt för att hitta stumpbyxor och jag vet att du har svarat på det någon gång förut men kan inte hitta inlägget, därför är min fråga: vart köper du strumpbyxor? Då menar jag helt vanliga som du exempelvis har här: http://networkedblogs.com/DxvkE

Kan du skriva butiken, färgen osv? Skulle bli jätteglad! Kram på dig och sluta bry dig om vad andra tycker och skriver, du gör som du vill och det är du som bestämmer. Finns alltid folk som inte har något bättre för sig än att skriva elaka kommentarer tyvärr. Kram! <3

Reply
sandra

Stör mig inte på tigern. Vi alla har rätt att göra vad vi vill, anyway.. snygga bilder, still ove the make ;)

Reply
Emmy

har den dött en naturlig död tycker jag det är onödigt att klaga så mycket som folk har gjort. inte direkt så att du dödat den själv för ett photoshoot….

Reply
Nathalie

kanske dags att poppa popcorn så man kan läsa alla arga kommentarer sedan. jag tyckte du gjorde det bra ändå och jag hade nog känns som dig om jag varit i din situation!

Reply
Jojo

Du är jättefin på bilderna:) Och det är du annars också men nu var du lite extra stylad och det blev jättefint<3

Reply
Sevve- the sweetest bitch you've ever met

Bra att du står för dig Kenza, men du kunde i alla fall kunnat säga ifrån? Inte så att dom TVINGAR dig till att göra det här. Och det du säger låter inte verkligt ändå. Du får stå för dig själv och ta dina konsekvenser för det du har gjort och sluta komma med en massa ursäkter.

Reply
rebecca

Har inga problem med mattan men tycker det är trist att du gjorde något du egentligen inte ville göra. Då kommer du ju längre bort ifrån att vara dig själv. Lyssna på din inre röst istället :)

Reply
Anna

gud du är så söt. men jag vet inte varför de skulle bli sån stor grej då du ändå sett papper på att tigern dött naturligt. vad är grejen liksom?? ;) <3

glöm aldrig att du är bäst! ;)

Reply
Anony

Men Gud va hemskt att du ens ställer upp ! Bara för pengar liksom och säg Inge nej sugrör de för pengar fy !!!!!

Reply
Maja

Folk er for raske til å dømme og alle er liksom imot å drepe dyr for pelsen deres, MEN de glemmer fullstendig å tenke på kyckling som har lidd som de eter til middag eller oppvaskmiddelet de bruker som har blitt testet på dyr. Man kan inte kjempe alle kamper, og jeg syns du er en flott rollemodell, Kenza. Folk burde gå i seg selv og tenke på sine egne vaner og ikke BARE tenke på pelsindustrien (som kan være grusom, självklart) men også mer hverdagslige ting som dyr lider for. Stå på Kenza, du er flott!

Reply
Klara

Sålänge tigern dött en naturlig död tycker jag det är helt okej.
Bara bra att de verkligen tar vara på tigern, den är ju trots allt så himla fin!

Reply
nia

sitta lite snällt på den??? hahaha vilket uttryck, nämen tycker du det är okej att göra så, så får det stå för dig :) själv hade jag inte ställt upp, men vi är alla olika. Kraaaaaam!

Reply
Kajsa

Cred till dig för att du sa ifrån till nåt du inte tyckte kändes bra. Jag älskar djur, är vegetarian och hela kittet och tycker att du är helt fantastisk! Tycker inte du borde få höra dåliga saker pga detta, puss!

Reply
Mickan

Usch, tycker det är lite obehagligt ändå. Tur att tigern dött naturligt de gör de på något sätt mer okey.

Reply
anno

vi vet att du e snygg..men börjar de inte lite för mycket “jag jag jag “nu?

Reply
Malin

Jag la inte ens märke till tigern förens du skrev det nu. Men sen kommer jag från en jägarfamilj också. Så är väl van med döda djur på väggarna ;) hehe

Reply
Edith

Jag tycker såhär: Har tigern dött en naturlig död finns ingen anledning att hetsa upp sig över att pälsen kommer till användning. MEN: eftersom det är svårt att veta om den verkligen har det (falska papper, tjuvjakt m.m) känns det för mig lite olustigt med alla sorters päls.

Däremot känner jag inte direkt att du genom att sitta/ligga på någon annans redan befintliga tigerpäls uppmuntrar till tjuvjakt. Jag hade inte sagt emot om de som hyrt in mig som modell bett mig luta mig mot tigerhuvudet heller för pälsen hade varit där oavsett om du varit det eller ej. Och ingen som tittar på dina modellbilder kommer ju att tänka “Shit vad snygg hon är – nu går jag och köper mig en tigerpäls”. Det tror i alla fall inte jag.

Så ha inte dåligt samvete! Genom att posera för snygga bilder har DU inte uppmuntrat till tjuvjakt eller andra dumheter. Bara till kreativitet och mode (=kläderna du har på dig).

Reply
amanda

men guud, svenska asså … ofta nån egentligen bryr sej om det ? de är ba för att alla avundsjuka mellanmjölksnötter i sverige ska ha nåt att klaga på och va bittra över … come on

Reply
Malin

skit i alla bittra människor! du är skitsnygg..

först reagerar folk på att du ställer krav på de som gör ditt hår vid sessioner, att de skulle köpa in speciella produkter (med tanke på balsammetoden).. men sen när du väl går med på saker dina uppdragsgivare begär av dig, då är det också fel. du får inte bestämma själv men du får heller inte göra som de säger.

tyvärr är det alltid “damn you if you do, damn you if you don’t”

.. som vanligt.

Reply
Tinde

hej kenza, först och främst. Du är så grymt snygg, hade kunnat dö för ditt utseende, om nu utsidan skulle varit något att dö för ! Och sen älskar jag verkligen din blogg, tycker du har så bra inställning till saker och ting. Tills sist har jag bara ett önkemål, undrar så hur din garderob ser ut, du har ju så himla mycket kläder liksom! skulle inte du kunna göra ett inlägg med foton på din garderob, hade varit jätte kul :D

puss och kram, blogga på, så himla bra du är!

Reply
Karolin

Du blir så himla fin på bild! Jag tänkte fråga, vad andvänder du för fondation/puder? Och andvänder du nån speciell ansiktstvål? Din hy är jätte fin!
kram *

Reply
Lina

Stå på dej om det är något du absolut inte vill göra.
Dock kan jag tycka; “big deal? Alla dina Jofama-kläder är väl i äkta skin, bara att de tagit bort huvudet.. typ.”

Men som sagt, låt ingen tvinga dej till saker.

Reply
Ditt största faan, Elaine!

Lika söt som vanligt! :*
Jag har läst din blogg jätte länge och skulle dö om du svarade på den här kommentaren eller kanske kommenterade min blogg! <3 Du är VÄRLDENS bästa bloggare, enligt mig! <3

Jag älskar dig sötaste Kenza! <3

Reply
Dixi Wonderland

Tycker det är sjukt att folk blir upprörda och speciellt att dom flyger på dig. Tycker det är sjukt att folk tror att när man gör photoshoots så är det modellen som bestämmer. Mjoo kanske om man är supermodell (inget illa menat mot dig nu Kenza) men som modell har man ingen talan. Självklart kan man vägra men då byts man ut.

Reply
Smalltowngirl

Äsch…Folk orkar bry sig för mycket! Håller med om att det kanske inte hade varit så bra att ligga på den. Känns det fel så gör det. Men ingen säger ju något om att det kanske är SKINN eller LÄDER som skorna är gjorda av? Då blev det helt plötsligt inga komentarer :)
Så varför orka bry sig att anklaga DIG för något?? Det är ju inte ditt fel,right? :D

Reply
Katrine

Så kjedelig at du sitter oppe på en tigermatte, men siden du selv forteller at du ikke likte det så er det greit. Om du hadde likt å gjort det, hadde jeg kanskje kommet med en slem kommentar, for jeg likte ikke dette selv. Men det er bra du ihvertfall sier ifra, sånn at ingen missforstår :-)

Reply
Josefin

HEJ!
Skulle du inte kunna göra ett inlägg om din “gymrutin” eller om vilka pass du brukar gå på? Vore väldigt kul med lite träningstips o inspiration <3

Reply
amanda

Hej Kenza! Vet du vart läppstiftet/läppglanset som du på bilderna kommer ifrån? Jätten fint var det! :)

Reply
parre

du designar skinn jackor i äkta SKINN?! e du dum i huvudet eller? lek inte att du tycker synd om djuren ditt svin

Reply
Jessica

Haters are always gonna be haters, you are you and stand for what you do! Keep that! Det du gjorde var ett jobb, ibland får man ställa upp på lite knasiga modellande och så är det.

:)

KRAM

Reply
M

Tycker det var bra och starkt att du sa ifrån om den posen de ville att du skulle utföra med tigern! :)

Reply
paulina

jo jag förstår dig, måste kännas obehagligt!

måste dock säga att bilder är sjukt snygga! och klädseln, speciellt byxorna, skulle jag hemskt gärna vela ha! :D

Reply
linnea

hej, jag undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg med tips på snygga nyårsklänningar? det skulle verkligen uppskattas. tack för en jättefin blogg!♥

Reply

Du är as snygg Kenza!

kika gärna in på min blogg, där jag skriver mycket om allt och inget. ;)

Reply
Sandra

Men att du har klacken rakt i huvudet är tydligen helt ok? Patetisk är du, snacka om att försöka framstå som perfekt hela tiden..Du är inte perfekt, du är bara en brud från Nacka som råkar ha fötts med ett snyggt yttre.

Reply
J

I love animals, I always have. I eat meat, I wear leather, I would wear fur if I could afford it, and I don’t understand people cussing you because of this photo shoot at all. The Tiger died a natural death, and by using its fur you show appreciation and respect rather than the opposite. You are not letting its fur go to waste.
I am far from an expert when it comes to the meat / fur / leather industry but I have seen and read a lot about it. I have watched horrible films and pictures of animals being slaughtered for their fur, but I have also read awful stories about the living conditions of animals before they are killed singly for the purpose of providing us with food. Yet, these are not even remotely close to being as noted as the stories about the fur industry. People also seem to neglect the fact that almost everyone wears leather boots and/or leather jackets. Is it such a big difference? Even if leather is more often used from by-products of dead animals, there are most certainly animals being killed solely for their skin just as there are furs created from animals that were already dead. How come this is overlooked? How come you are not “expected” to have a document proving that the animal(s) died naturally?
If the food is organic / you know that the animals have had a good life / they died naturally / all their parts are used (organs, meat, skin, fur) then I do not understand why it is wrong.

Reply
Li

Jag tycker det är så jävla B med människor som äter kött, bär skinnjackor osv, men ändå ska kommentera tigerjäveln. Get real.

Reply
Madeleine

Kenza, känns det ok för dig att posera på en tiger så gör det! Jag förstår att du kan få mycket skit men stå för det DU tror på och att sitta på en tigermatta är egentligen inte världens grej. Låter kanske hemskt (för alla veganer osv) att säga att djuret redan är dött men så är det, och det är en matta som nu används vid en photoshoot. Du verkar vara en väldigt klok människa och jag tror att du vet själv vad som är bäst för dig och ditt varumärke. Vill du posera på en tiger, gör det! Vill du inte, skit i det. Det är ditt val oavsett vad dina läsare säger. Du verkar vara en underbar tjej, jag hoppas få stöta på dig någon gång då jag flyttar till Stockholm om ca en månad, du verkar helskön!
Kram!

Reply
Jensku

grejen är ju den att som modell gå med på att inför allmänheten reklamera och glorifiera en död tiger som matta. att just den tigern inte blev jagad för sitt skinn funkar verkligen inte som ursäkt…

Reply
Lovisa

Ja, fast hur naturlig är en död i fångenskap? Tigern levde för fan i en bur. Ingen pik till dig Kenza, var bara tvungen att påpeka det. Du verkar vara en väldigt ärlig och rak människa. Kram

Reply
Elionia

skulle oxå tycka det kändes obehagligt, men jag förstår dig, det är ju ett jobb liksom och man kan ju inte styra och ställa hur mycket som helst. jättefina bilder i alla fall! kram

Reply
Soumya

Hi Kenza,

I’m Soumya. I live in Sydney, Australia and I look at your blog everyday! I saw that you are coming to Melbourne over Christmas and New Years’s…I will be in Melbourne then too. I would love to meet you, say hi and of course take a photo haha. If you could post where you’d be somedays in Melbourne, maybe I could come see you. Have a safe flight here!

Puss! Soumya

Reply
Aaa

Men av den här fotograferingsgången är den här bilden min favorit av alla bilderna, den här e så ljuvlig och snygg, fast än du sitter på tigern, bryr inte för det här är den mest lyckade bilden. (skulle ha passat som header) ;)

Reply
Tessie

Grymt Kenza! =) Du gjorde precis rätt som bad om att få se papper och att inte ställa upp på sånt du inte vill som att krama tiger huvudet.
Jätte snygga bilder!

Reply
linnea

Heeej!
Måste säga att jag älskar din blogg och din stil. Något som jag irriterar mig är att du är extremt anti päls men du bär skinnjackor var och varannan dag. För det är ju faktiskt så att skinnet är från djur vilket päls också är och jag förstår inte hur du kan bära skinnjackor om du samtidigt är emot päls. Det går inte riktitgt ihop för mig.

/Linnea

Reply
Therese

Du gjorde bara ditt jobb ju? Och det innebar att tigern skulle vara med. Inte ditt fel. Plus… VEM FAN BRYR SIG :P

Reply
Lina

Kenza!
Förstår att du tyckte det var obehagligt, men jag tycker ändå det inte är en ursäkt att du ville “vara snäll och gå med på en bild med tigern”. Ingen tvingar dig att göra det! Jag har själv jobbat i modebranschen lite grann och jag har lärt mig att om man vill arbeta på en hög nivå så ska man ju alltid kunna stå för de bilder man skapat. Jag skulle aldrig klara av att titta tillbaka på en plåtning och tänka “Fan vad jobbig den var, att jag ställde upp på något sånt där!”
Du ville vara snäll mot ditt crew, lika väl som de skulle faktiskt ska kunna vara snälla mot dig och acceptera ditt val! Jag skulle ALDRIG posera med ett dött djur, för även om det dött på ett “bra sätt”, så är det bara en bild. Vem som helst av dina kommande arbetsgivare kan se den, tänka “Oj, hon poserar med en tiger, det står inte vårt företag alls för”, för hur sjutton ska de veta om att tigern dött på ett bra sätt? Bara du vet det ju! Så i princip spelar det ingen roll om du vet hur tigern dött, när det är arbetsgivare som kommer se något helt annat, plus att bilden inte var något du egentligen ville ta.

Jag menar inte att låta dum på något sätt, men det är så jag ser på det. Du är ju duktig och jag tycker att du har all rätt att ställa krav när du arbetar, man är ju ett team!
Kram på dig

Reply
Felicia

Hej kenza! Jag ska till MIKAs i Stockholm för att ta bilder idag! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har du några tips på hur man ska göra? Sen “tyvärr” har jag töjningar på ett öra, hur reagerar fotografer och sånt på de?
Jag vet att du aldrig kommer svara men det skulle vara guldvärt!

Puss&kram du är min förebild, du är bäst!

Reply
Jennie

Jag tycker inte att det är någon större greje utav det. Både du och Bingo är proffitionella och skulle aldrig använda en matta av en tiger som har dött för att enbart bli en matten. Ni har kollat upp och gjort bakgrundsarbete vilket gör det okej :) Men tycker att att det är bra att du har skrivit ut och förklarat dig, hoppas du inte får ta mer skit nu :)

Reply
Elina

Har en liten känsla av att tiger nog inte dog en naturlig död… Stackars.. Men du ser bra ut på bilden iallafall! :)

Reply
Sandra

Det var väl en bra kompromiss :) Det är ju inte *din* tigermatta vadfan ska folk gapa på dig om det för då ! Jävligt snyggt hår på den här bilden !!

Reply
malin åsenlund

Det är väl inte världens grej att sitta på en död tiger (om du även fått se dessa papper…) det var ju inte du som dödade den .. haha:)

Reply
JOSEFINE

Tycker ändå det är grymt av dig att säga emot med hur de ville att du skulle posera med tigern. Många skulle nog inte vågat säga emot.

Reply
Johanna

Äh vafan du har väl dina egna åsikter om hur du ska fotograferas! det är förståerligt :D

Reply
S

faan känns bra att höra dig säga att du inte gick me på att ligga på mage utan tröjja elle nåt..ja tänker på alla tjejer som ser upp till dig och tänker fan jag behöver inte heller klä av mig för att få uppmärksamhet eller nåt :P om de nu va anledningen till att du inte gjorde de haha puss

Reply
ida

Ja, inte lätt att du alltid MÅSTE vara ett bra föredöme. Du får oxå göra fel och dumma saker i bland och inte alltid bara saker som är så bra. Men det fattar inte folk tydligen.

Reply
Linnea

haha, tänkte inte ens på att tigern var där eftersom dem helt as snygga byxorna nästan tog upp hela bilden!

Reply
o

Du säger att du inte gick med på det sätt som du ville göra.. Jag vet att man får säga ifrån, men hur gör man liksom? Känns som om dom bara blir jätte arga? Dom du jobbade med kanske var lite snällare och lugnare men du kanske har något tips? kram!

Reply
manuella

God damn människor väx upp förfan. avundsjuka jävlar seriöst..och om hon sitter på en död tiger? den e la fan död..då kan man la fan använda tigerns skinn, inte så att hon tagit hem en levande tiger o dragit bort skinnet på den. shit den e inte ens hennes. lite sorgligt hur tröga människor kan vara nuförtiden, sick of it.. stå på dig Kenza!

Reply
mel

Rent spontant så känner jag bara att; hjälp vad folk är godtrogna och fixerade vid skönhet i detta fallet.
“Det var ju i alla fall inte du som dödade den”..? Var kritisk och påläst!
Det finns ingenting fint med en död tiger när man vet om tigerns situation i samhället idag. Den är grovt utrotningshotad och tjuvjakten är omfattande. Inga papper oavsett skulle få mig att sätta mig och le på en död tiger. Och att tro att det är så “bara” hit och “bara” dit med allmänna frågor så som att kasta ett kolapapper hit eller dit i naturen, eller bära lite pälsjacka hit eller dit… Det spelar alltid roll. Det kanske inte alltid gör avgörande skillnad, men det spelar roll, för att man tar ställning till att uppmuntra eller inte uppmuntra någonting, oavsett vad det gäller. Och i och med ditt ståndtagande så växer eller minskar problemet.
Det är solklart att du har ett gott hjärta, och ingen människa som kommenterar dina byxor eller ditt hår och struntar i att du sitter på ett utrotningshotat djur är en dålig människa. Men det spelar roll. Alltid.

Reply
Z

Förlåt nu att jag låter som en sur tant men vi får väl inte döda djur för att se snygg ut? under namnet fashion? Fashion industrin klarar sig utmärkt utan päls också

Reply
Bellman

Men suck på dina läsare! Hon är modell, det är hennes JOBB! Det är ju inte hon som bestämt rekvisitan! Ge inte Kenza skit, ta det med de som arrangerade bilden istället

Reply
hanna

alltsåååååå, hur orkar ni?? OCH om tigern inte har dött en naturlig död, är det Kenzas fel isåfall? Och att modella är hennes jobb era puckon. Skulle ni gå till eran arbetsgivare och säga, “nej jag tänker faktiskt inte skriva ut alla dessa fakturor, träden dör i onödan”? Då skulle ni få leta jobb längre än en lönnmördare vill jag säga. Get real or get the fuck off, hon är mänsklig och jag tror nog att hon vet vad hon gör och vart hennes gränser går.
morons!

Reply
Linn

Snygga kwinna!
Jag har följt din blogg from day one och jag älskar den lika mycket fortfarande.

Jag kunde inte låta bli att se att det var några dumma jävlar som har hittat något att trycka på, tigern.
TILL ER HAR JAG HAR BARA EN SAK ATT SÄGA:
SLUTA BITCHA! TÄNK ATT SÅ FORT KENZA GÖR NÅGOT SOM “NI TYCKER ÄR SÅ HEMSKT” SÅ ÄR NI JÄKLIGT SNABBA MED ATT POÄNGTERA HUR HEMSK HON ÄR, HUR DUM I HUVUDET HON ÄR, “DUMMA BRUD FRÅN NACKA”!? ALLTSÅ VAD ÄR DET FÖR JÄVLA DUMHETER?

JA, HON ÄR FRÅN NACKA?
JA, HON ÄR SJUKT SNYGG?
NEEEJ, HON ÄR INTE PERFEKT!

MEN DET ÄR DÅ FANIMIG INTE NI HELLER SÅ HÅLL ****!

Puss!

Reply
Hanna

Ville bara svara på kommentaren av “hanna” ovan; Nej, man behöver inte alltid gå till chefen och säga upp sig för att man har en arbetsuppgift som innebär att man måste göra något som man inte tycker är bra (det är ju en personlig fråga vart man drar sina gränser). Däremot kan man ifrågasätta och diskutera varför man ska göra på det sättet och föreslå alternativ. Tycker man att det är fel att behöva skriva ut en massa fakturor kan man föreslå alternativ till pappersfakturor, tycker man att det är fel med äkta tigerskinn kan man ifrågasätta varför man behöver ha äkta tigerskinn i en photoshoot samt problematisera frågan i ett eventuellt blogginlägg. När man är en offentlig person kan man också välja vad man vill att ens varumärke förknippas med. Kenza gick ju i alla fall halvvägs när hon vägrade ligga halvnaken på tigerskinnet, men rent offentligt gör det ju ingen skillnad hur påklädd hon är så länge tigerskinnet finns med i bilden.

Reply
ester

blir lite arg på alla som skriver “du är så snygg Kenza så skit i om du poserar med en död tiger”. vad har hennes utseende att göra med om hon poserar med en tiger? (jag menar inte att du är ful, men du förstår säkert) jag hatar päls, det är helt okej med fakepäls. men annars.. nej. men du gör som du vill. varje människa är olik den andra.

Reply
Frida

Jag håller med de som skriver att vad är skillnaden? Mot för alla du äter varje dag? Som du har på dig annars?

Båda grejerna är lika sjuka och totalt vidriga.

Reply
bea

Jag blir så jäkla förbannad på alla som kommenterar så sjukt negativt.
Du sitter ju bara på ett tigerskinn. Du jagade den inte själv. Du uppmuntrar ju knappast till att man ska döda utrotningshotade djur bara för att du är med på en bild med ett äkta tigerskinn.
Folk är såna jävla hycklare som äter kött när de inte har någon aning om hur de djuren levt innan de slaktats, eller hur de älskar skinnjackorna från Jofama by Kenza!?
Dessutom måste inte alla leva som de som kommenterar så negativt. ALLA ÄR OLIKA.

Men jag stör mig också på de som skriver att din blogg handlar för mycket om dig. Det är din blogg, vad annars skulle den handla om?

Var bara tvungen att ventilera lite. Du är grym.

Reply
Fredrika - pluggar foto i England

Min åsikt är att det är lätt att skylla saker på någon. Lätt att lägga all skuld på en person (oavsett om det är dennes fel eller inte).
Nu är det ju tyvärr bara DU som syns på bilden, så då är det ju lätt att skylla allt på dig, men om folk kunde tänka bara liiiite längre än så:

Det är nästan ALDRIG modellen som bestämmer över en fotografering. Modellens åsikter spelar knappt ens någon roll, den mesta tiden. Om man vägrar göra något byts man ut, och bilden tas i alla fall (med en annan modell). Nu hade fotografen, och alla andra inblandade, bestämt sig för att fota med ett tigerskinn, och då är det inte mycket Kenza kan göra åt saken. Det var inte hennes idé, och inte hennes fel. Även om hon ställer upp på allt de vill är det inte hennes “fel” eller åsikter som speglas på bilden bara för att det är hennes ansikte som syns. Modeller bestämmer inte över bilden, hoppas att folk kan förstå det!

Men att du stod på dig och åtminstone påverkade HUR du poserade med pälsen, tycker jag var bra. Mycket bättre att bara sitta på den än så som de tänkt först!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*