• header

GALAPREMIÄR

Foto: Bingo Rimér

Jag har varit ute och promenerat i snön länge med en vän. Så skönt att bara gå runt i naturen och prata om allt & inget. Kallt som satan dock och mot slutet började det blåsa och snöa som fan…

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan möta upp min karl. Vi ska som sagt gå på galapremiären av Jack Reacher! Vi båda älskar film och det är alltid kul att gå på Petrés biopremiärer.. Och det är ju lite ballt att Tom Cruise, som har huvudrollen i filmen, också kommer vara på plats. Det är inte ofta någon skådis faktiskt kommer för att närvara på premiärerna i lilla Stockholm liksom. Om ni är sugna på att spana in Tompa så är det Sergel-bion vid 6-7 tiden som gäller. Kan tänka mig att det kommer va en hel del folk och papz!

Jag återkommer efter filmen och berättar om den var bra. :)

90 Comments

Charlotte

böckerna om Jack Reacher är ju så sjukt bra. blev lite upprörd när Tompa fick rollen, inge fel på honom meen, stämmer inte jöö ;)

Reply
Zara

Seriöst älskar din blogg! Och du är dööösnygg.
Kolla gärna in min, för chansen att vinna en MacBok osv.. :)

Reply
Negar

Hej kenza!! Jag och min pojkvän ska åka till thailand i två veckor nångång i januari, och vi funderar på att bara köpa flygbiljetter och fixa boende där själva på egen hand.
Du har ju varit där några gånger och då undrar jag om du har några bra tips om boende och vilka ställen/öar man borde besöka och bo på?

Skulle verkligen uppskatta om du svarade på det här :)

Reply
Matilda

Du är så vacker Kenza :). Jag måste bara få fråga, typ 2010/2011 hade inte du då en period där du hade en Jeffrey Campbell period? Jag kommer ihåg de nämnligen :). Ha en jätte bra kväll!

Kram :)

Zigne.nu

Reply
Jenny!

Hej Kenza! skulle inte du kunna tipsa om några snygga billiga jultoppar på din blogg? / en desperat tjej som behöver hjälp
kram <3

Reply
Olivia

Åh gud vad häftigt att Tom Cruise är i Sverige! Försök att träffa honom så han kan åka tillbaka till L.A och berätta för alla om den otroligt snygga, svenska bloggerskan som han träffade! Åh han är bäst! Ha en underbar kväll Kenza!

Reply
Arina

Hej Kenza!
Jag ska till Krabi, Ao Nang nästa vecka och vet att du också har varit där. Var ska man shoppa och har du några andra tips på vad man ska tänka på? Några bra stränder kanske?

Kram / Arina :)

Reply
fardus

MEN ÅHHHH vad jag är avundsjuk på dig för att du kommer se en skymt av Mr. Cruise! ÅHH, GRYMT. Jättevacker som vanligt också!

Reply
Mikael

Tjena, jag gillar din blogg!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Tack och kram från Mikael

Reply
Emma

Hej kenza! Tycker du att det är ute ur modet att köpa platforms sneakers (converse) nu och använda dom i vår/sommar ?:)

Reply
Iia

Du är så sjuukt snygg! Den där bilden är fantastisk!! En av mina vänner såg Tompa, önskar att jag också fått chansen!

Reply
Noha

Roligt! :)

Kika gärna in i min blogg där jag som muslim skriver mina åsikter kring ämnen och diskussioner som sker i samhället.
Senaste inlägg: den svenska kulturskillnaden.

Reply
asdfghjklö

hej kenza, har länge velat ha ett sådant där ”hudfärgat” läppstift du har på din header, skulle du vilja länka vad det heter, och vart man kan köpa det :))?

Reply
Barbie Med Syndrom

Hej! Var gärna med och tävla på “Dagens Blogg”, där du kan vinna en länk på bloggen! Det enda du behöver göra är kommentera inlägget “Bli Dagens Blogg” så är du med och tävlar. Lycka till! :)

Reply
Sara

Fasiken vad snygg du är tjejen på alla bilder från senaste plåtningen med Bingo. Fast det är du ju iofs varje dag.

Reply
tatjana

Vacker Kenza!
jag undrar en sak, du har gått påmassor av galor och biopremiärer. hur får du inbjudan? :)

Reply
Sally

Oj va vacker du är, glöm inte det. Fler människor här borde ha förnuft och rättvisa som du visar, du gör ett jätte bra jobb på din blogg! Inspererar verkligen!!! :)

Reply
N.N

Ooh, vad kul att vara där!
Jag skulle ha velat gå dit om jag nu inte bor så långt bort :(

Reply
Mikaela

Du är såååå otroligt snygg!!! Du är en sådan inspirationskälla och man blir bara så himla glad av att läsa din blogg!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*