• header

Nyårsplaner

Jag och Emma förra nyårsafton i Cape Town

Vet ni vad jag kom på? Jag har inte firat nyårsafton hemma i Sverige på flera år. 08 firade jag i Grekland, 09  i Krabi/Thailand, 2010 Koh Samui/Thailand och förra året firade jag och min pojkvän nyår i Kapstaden med ett gäng härliga människor. Jag älskar helt enkelt att fira in det nya året i värmen där jag trivs bäst! Nyårsnatten 2010/2011 i Thailand vill jag dock glömma. Det var då jag blev matförgiftad och det sprutade ur alla möjliga hål haha. Jag låg död i sängen mellan mina spyattacker och min pojkvän, som också blev dålig några timmar efter mig, skålade med champagne bredvid mig. Hahaha.

I år kommer vi fira nyårsafton i Australien. Jag pratade med Humlan nyss (min vän som befinner sig där borta) och vi ska eventuellt åka ut till en av deras vänners beach house strax utanför Melbourne. Stanna där 2 nätter, fira nyår, grilla, sola & bada. HUR UNDERBART?!?!?!

61 Comments

Malin

Ser härligt ut! Dock gillar jag att det är lite kallt och snöigt vid jul och nyår. Förra året var jag på Bali och firade in nyåret men i år blir det hemma i Sverige. Börjar dagen med bastu. Sen blir det middag för vänner och kvällen avslutas med en grym fest :D

Reply
Emilie

En kul, fin liten utflykt man kan göra från Melbourne är att hyra bil och ta sig ner till de tolv apostlarna på Great Ocean Road. Otroligt otroligt vackert och det är helt underbart att ta en liten kort roadtrip, njuta av landskapet, köpa picknick och grilla utmed vägen, se kängurus och koalor. Jag gjorde denna roadtrip från Melbourne ner till apostlarna och tillbaka på bara tre dagar så det behövs inte mycket tid. Det bästa stället att stanna på utmed vägen för en härlig natt precis vid GOR är Wye River (googla!) som är ett litet hotell med världens utsikt och gulligaste personalen :) Bara ett litet tips om du nu ändå ska vara i Melbourne en stund… Jag bodde där i ungefär två månader och det är verkligen en härlig stad!

Reply
Anna

Tjo! Vart kommer skorna ifrån som du har på dig på bilderna ovan?
Har letat efter ett par sånna så jävla länge!

Reply
EVITA♡

Det är mysigt att fira nyår utomlands.. Särskilt på stränder där man kan blicka ut över havet med massa raketer på himlen! ;D

Reply
Michelle

Samma här! Älskar att skåla in det nya året i solen och värmen med fina vänner. I år är det tio år sedan jag firade nyår (och min födelsedag!) i Sverige :)

Härliga bilder! :)

Reply
Caroline

Kenza do you have a plastic eyelashes? they are so long! or maybe u have special mascara or something for lashes? I want eyelashes as long as you have!

Reply
lisa

Hur har du gjort så du får större bilder på din blogg? Jag har letat efter det jätte länge men inte hittat hur man gör :(

Reply
filippa

KENZA KAN DU LÄGGA UPP SNYGGA NYÅRSKLÄNNINGAR JAG LEDAR IHJÄL MIG PÅ NELLY.COM OCH HITTAR MASSA MEN KAN INTE BESTÄMMA MIG SKULLE DU KUNNA LÄGGA UT NÅGRA OCH HUR MYCKET DE KOSTAR OCH VAD MAN HITTAR DOM? SKULLE VARA JÄTTE SNÄLLT TACK I FÖRHAND!!

Reply
Linnéa

Hej, vad trevligt du kommer att få! :) Jag bara undrar en sak, på bild nr ett så har du ett par supersnygga skor! Var har du köpt dem? :D

Reply
Karin

du är så himla vacker! vart kommer den fina klänningen och skorna ifrån? =)

Reply
V

Riktigt nice!
Men jag gillar att fira jul och nyår i kylan, tycker att det är mysigare.

Reply
N

Vart är dina skor ifrån (på bild 1)? SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA (a) Tacksam för svar, har letat efter ett par sådana (eller iaf liknande hur länge som helst). :)
Eller om du kan tipsa om ett par liknande :)

Reply
Kniz

omg kenza you’re juste so beautiful…you are so perfect… and this dress is just WOW. youre the perfection.

Reply
Kniz

Omg kenza you’re just so beautiful…you are perfect.
and this dress is just SO WOW ! you are the perfection kenza

Reply
Sandra

Hej Kenza!
Har en fråga, brukar du kolla på gamla bilder ibland och tänka ”Vafan har jag på mig?” Tacksam för svar :)

Reply
Jennie

Hej gumman!
Undrar bara lite över vilket smink märke du använder och rekomenderar?
Alltid lika vacker :)

Reply
Ida

KENZAAAAAA, dina skor!!! vars ifrån? Skulle bli överlycklig om du svarade, puss.

Reply
Jennie

Skulle bli jätteglad om du kunde berätta var dom snygga skorna du har på bilden kommer ifrån !! Skitsnygga är dem !

Reply
Jess

Sounds great!!!! I am from Melbourne but I will be in Sydney for New Year! Enjoy Melbourne – it is the best! :) xxxx

Reply
Kristina

Hej!
Hur kändes det att Liam Payne från One Direction tyckte att du var grymt snygg?
Kan du lägga upp en sminkvideo?
Puss :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*