• header

På röda mattan

Två bilder från premiären av filmen Jack Reacher. Lånade bilderna från stureplan.se

Haha! Jag och Aleks ser ut som två dränkta katter medan stjärnorna bredvid ser helt felfria ut. Var vi verkligen i samma snöstorm?! ;-) Jag bar min kappa från Zara, en ny kjol från American Apparel och mina Acne pistols på fötterna.

HEJ på er förresten! Jag hann inte blogga imorse innan jag stack iväg och jobbade. Stressad som ett as som vanligt.. Bara en vecka kvar till LUGNET! Eller inte, jag kommer behöva jobba rätt mycket där borta via datorn eftersom vi är mitt i produktionen med kläderna men jag får iallafall göra det från en solig balkong. Nu är jag hemma en sväng innan jag ska till gymmet och träna lite. Och ikväll ska jag ut och äta middag med min kära mor som fyller år! Grattis fina mamma! ♥

52 Comments

Hanna

Tråkig klädsel för en gala premiär.

Kenzas svar: Men åh, jag som kände mig tjusig i min kjol! Hehe, galapremiärer här i Stockholm är inte något nån klär upp sig för i långklänning och sånt. Folk kommer liksom i….bio-kläder. Såvida man inte är Hollywood-kändis på besök ;-) Kramar

Reply
Amanda

Vilken supersöt outfit du hade! Älskar söta små kjolar, det är fint, men ändå inte för fint! Dessutom älskar jag ditt hår! Har det likadant, däremot klär det dig bättre :)

Reply
M

Vad fina ni var :) Gillar kjolen!

Du Kenza, jag undrar om ni har dragit vinnarna än, där man kunde vinna något av dina smycken? Jag tycker jag kollar din blogg varje dag, men jag kanske ändå har lyckats missa resultatet? Är aldrig med i tävlingar, haha, för jag är en sån förlorare i allt sånt. Men dina silverringar var så fina att jag inte kunde vara med och tävla. Men det känns som väldigt länge sen nu så den är kanske förbi?

Reply
hanna

Du är så galet vacker och daaaaaammnn vad snygg din kille är. Dör av att titta på bilderna av honom. Förmodligen snyggaste paret i Sverige

Reply
paulina

jag tycker ni ser snygga ut båda två! :D
din pojkvän har faktiskt jäkligt bra stil för att vara kille hahah ;D

Reply
amanda

om vi säger såhär, du & aleks är lika snygga som tom är, OCH OM HAN ÄR SNYGG! haha, riktigt söt kjol också! ;)

Reply
Dixi Wonderland

Tycker faktiskt det är sjukt tråkigt av sverige att inte klä upp sig! Vi har ändå duktiga skådisar här samt att när någon så stor som Tom kommer hit tycker jag verkligen man ska dra på sig en maffig klänning!

Reply
fernanyi

Is true you and aleks look like two little cats,!!! is like you are in a different months than the stars!!! hahah Hope your stress level goes down Kenza!!! Cmon relax!! Hugs

Reply
Midia Saleh

Hahaha du är för go Kenza! Jag kollade på båda bilderna och tänkte, snyggt par (du och aleks) och snygga skådisar (tom och company) läste vidare i texten och läste din beskrivning. “dränkta katter” och DOG av skratt när jag kollade på bilderna igen. Så sjukt kul och gulligt, haha! <3

Reply
Apansson

Haha asså din pojkvän är så sjukt lik clark kent eller vad han heter i superman. Haha :D

Reply
Malin

Anledningen för att de inte ser dränkta ut är väl för att de åkt i bilar ända fram till bioingången från sitt hotell och har sluppit all snöstorm ;)

Reply
Wgirl

ursäkta Kenza men du och din kille ser ju felfria ut:) Aleks har en sån skön stil (påminner lite om Blaine i GLEE…:D)

Reply
Lina

Jag såg kommentaren lite längre upp och jag tänkte bara säga att du hade skit snygga kläder som vanligt! :)
/från en läsare som älskar hur klär dig och dina ögonbryn!

Reply
Amalia

Varför har dom retuscherat bort snön från mattan och kläderna på Tom o co, men inte på er? Ni är ändå mycket snyggare!

Reply
Ella

Fick du träffa Tompan, då?! Var han lika flippad irl som han verkar?! Det är ju det man vill veta!!

Reply
Katarina :)

HEJJJ. Skulle du snälla kunna skicka länk på var du köpte kjolen? :DD

Reply
Anna

Åh vilken fin outfit, speciellt kjolen! Köpte du den på American Apparel i stockholm? Försökte även att hitta den på deras hemsida, har du någon aning om den fortfarande finns att köpa?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*