• header

13e december 2012

God morgon, och glad Lucia på er!

Har ni börjat morgonen med lussebullar? Jag har inte ätit en enda lussebulle i år….än. För mig känns det inte ens som att det är jul snart. Det är nog lika bra för annars hade jag nog blivit lite ledsen över att jag missar den. Jag ska ta och göra frukost nu (jag får iallafall lite jul-te!) och sedan göra mig i ordning. Jag ska iväg och fota lite med Emelie Ohlsson idag! Emelie jobbar som fotograf och har hittat en fin plats hon vill fota vid. Så vi tänkte dra dit och plåta av lite extra fina outfit-bilder till er. Jag lär frysa ihjäl men jag får ha uggsen och vinterjackan redo bredvid. ;-)

Jag har dock inte plockat fram nå outfits än (vi tänkte köra 2 olika typ) så det måste jag göra. Men först – FRUKOST!


Foto: Tam Thi

55 Comments

emma

Hade varit ännu mer ballt med typ något sportigare, som låga vita Convere istället för JC-skorna :)

Reply
Anki

Gjorde en sats lussekatter, åt upp dom på en vecka. Är inne på min andra sats men den är slut snart också. Tredje satsen nästa vecka haha!

Ondskefulla små katter. ;)

Reply
Mickan

Jag håller med, känns inte alls som att det är jul om 11 dagar. :/
Glad lucia till dig i alla fall, hoppas du får en bra dag!

Reply
Filippa

Kenza, det är jul i hela världen. Tror du inte man firar jul i Australien? men jepp, man gör det!
Du behöver inte vara ledsen över att missa något, packa ner några lussebullar och frys in dom när ni är framme?
Simple as that ;)
Bor själv i Asien (filippinerna) och klart var jag lite ledsen över att inte få julmust,men jag har hittat cinnamon buns, ginger bread, köpt en plast gran och gjort fint med juldekorationer + och julkalendern kan jag se på datorn. Hihi.
Och min jul blir vit iallafall, bor på världens vackraste ö med extremt vit sand ju haha.

Reply
Louise

Hej!
När kommer din skinnkjol från Jofama ut. Du skrev coming soon. Men kollar man på jofamas hemsida står det inget om att det ska komma mer från din kollektion :/

Reply
Kristine

Så sjukt vacker är du!! Alla runt omkring dig verkar så glada. Känns som du är en sjukt vacker människa på både utsidan och insidan. Älskar att du är dig själv och kan släppa loss :) Grym förebild till alla!! KRAM

Reply
Susanna

Glad Lucia till dig med!! :)

Jag har fått höra att jag är lik dig ett par gånger nu,
vilket för mig inte känns så verkligt då jag känner mig sjukt trist och ful! Men har alltid tyckt att du är otroligt vacker! Vet inte om folk är blinda, men det är alltid kul att få höra det oavsett vad!! :)

Hoppas att du får en fin Jul! / Susanna

Reply
Susanna

Glad Lucia till dig med :)

Jag har fått höra ett par gånger nu att jag är lik dig, vilket inte känns så verkligt då jag känner mig riktigt trist och ful. Vet inte om folk är blinda men oavsett vad så blir jag lika glad varje gång jag får höra det då jag tycker att du är så himla vacker! :)

Hoppas att du får en fin jul! / Susanna

Reply
Jojo

Det ser så varmt och skönt ut på bilden! Saknar sommaren lite…Iallafall, ha en bra fotning? haha japp<3

Reply
Farbror Fred

En av mina favoritbilder! Älskar de där långa benen och dina söta flickfötter med ordentligt sträckta vrister…..ljuvligt!

Reply
Hanna

Hej Kenza!
Jag vill börja med att säga att jag älskar din blogg, jag skulle också vilja ha en men har aldrig gjort en. Skulle inte du kunna ha en fråge-stund igen, det är liksom intressant att läsa im dig och ditt liv. Hur kom det sig att du började blogga. Och det är en ska till jag inte fattar HUR KAN DU ALLTID VARA DÅ JÄKLA SNYGG (alltså jag menar meak up, hår, asesoarer och specielt kläder)??
Kram från en intresserad läsare, Hanna.
P.s. det skulle var jätte kul om du kunde svara!!:D

Reply
Rebecka

Den toppen du har på bilden, finns den fortfarande att köpa? och vart isåfall? :)
Älskar din blogga Kenza!

Reply
Jessica A

Hej! Jag vet inte riktigt ifall det här räknas som spam-grejs men jag hoppas iallafall verkligen inte det.
Du är iallafall sveriges vackraste kvinna, utan tvekan. Älskar din blogg och har gjort det i en herrans massa år.

och jag skäms verkligen ihjäl över att jag faktiskt frågar, men jag undrar ifall du skulle kunna på nåt sätt länka http://www.favoritebreakoutartist.com och be ALLA rösta på one direction? Jag vet ju att.. du på nåt sätt gillar dom eller nåt, och the wanted (copycats) leder. Snälla, du skulle göra min jul, resten av året och hela nästa år ifall du FAKTISKT gjorde det. Tack snälla.

Hoppas du har en fortsatt fin dag. Om någon person, så ser jag upp till dig och jag säger inte det bara för att jag ber dig om en sak.. jag gör verkligen det. Tack!! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*