• header

BRR…

Tre stycken “behind the scenes”-bilder från idag! Jag har nog aldrig frusit så mycket i hela mitt liv haha. Men det var det värt!

Jag kommer slänga upp lite bilder snart i ett outfit-inlägg men först måste jag bara tina upp lite i ett varmt bad. Tog en långpromenad på några kilometer med vovven (efter gymmet, hurtigt värre) så nu är jag frusen igen..

43 Comments

Ebba

Hej! Jag beundrar dig stort!
Jag undrar bara hur du kan få dina ögonfransar så långa!

Kollade på ditt arkiv från 2010 och då var de korta.

KRAM//Ebba :D

Reply
zeinabs

You’re so sweet and lovely, I love to visit your blog!
Thenx for sharing it with us!
Morocco is proud of you!!!

Reply
Michaela

hejsan, jag undrar vad frakt och tull brukar kunna ligga på när man handlar från nastygal?

Reply
INAMARINA-MAMMA-FRISÖR

Jättebra att du tydligt visar att ni modebloggare många gånger växlar mellan skor och kläder inför era outfitbilder. Många verkar tro att ni alltid går runt med tunna strumpbyxor och höga klackar oavsett grader och väglag och därför gör de unga tjejerna det med och blir då sjuka på kuppen. Ibland är det inte värt och bli sjuk bara för att se snygg ut på stan i en timma! Kram :)

Reply
Amanda

Hej, skulle du kunna tipsa om SMALA svarta jeans? Helst låga i midjan också? Det skulle vara guldvärt nu till jul!Kram!

Reply
evelina

Herregud Kenza!! jag gillade din blogg förut, men nu tycker hag att den har blivit mer och mar manisk angående träning!! Tagga ner! Träning en gåg i veckan räcker, inte varje dag!! jag är nu i princip frisk från en ärstörning som innebar att hag tränade jätte mycket osv. Hamna inte där snälla du! jag som tyckte att du verkade ha ett sunt förnuft med normal stn på träning. Snälla kenza du är så fin som du är, fasta inte i det helvete som jag gjorde! Det är det jobbigaste jag någonsin varit med om

Reply
Amanda

Hej Kenza!
Din blogg är underbar :) Jag undrar om du kanske vill fixa min heder :P Hehe kanske lite konstigt men e rätt ny och så med att blogga :) Du kan skriva till min hotmail om du vill och så så kan jag skicka min inloggning osv :) [email protected]

Reply
Johanna

Men shit! Du satt väl inte direkt på stentrappen? Käka extra c-vitamin eller tranbärsextrakt för att undvika probs.
Allt för bloggen alltså =)

Reply
Elda

tråkigt att du inte läser dina mail, hade jättegärna velat att du läste mitt.

Reply
Sofia

Förstår att det var kallt. Usch att bara sitta på den kalla trappan! Men superfina bilder blev det :-D

Reply
K

Hur kan kylan ‘vara värt det’? Tycker outfiten var jättefin men inte när man verkligen ser hur kallt det är! Det är ju en vår-outfit i snö och minusgrader, varför kämpa med såna bilder egentligen om du inte trivs i kylan i den outfiten?

Reply
sara

hej kenza jag älskar dig verkligen du är min i dol av bloggare jag är 10 år gammal och älskar din stil kläder och allt jag hoppas att du ser det här det skulle betyda en dröm om du svarade ha en bra resa puss och kram sara

Reply
Johanna

Hej Kenza!

Först vill jag börja med att säga att du är otroligt fin och jag beundrar dig och inspireras av dig!

Men det är en sak jag skulle vilja att du gör ett inlägg om, och det är komplex. Många människor, och framförallt tjejer är otroligt fixerad vid bland annat sin vikt. Många hakar också väldigt lätt upp sig på saker på sin kropp, som de sedan mår jättedåligt över.

Finns det någonting på dig själv som du är missnöjd över, eller “stör dig på”? (jag kan dock inte hitta något då jag anser att du är i princip perfekt) Men hur fin man än är så brukar man alltid själv ha någonting som man “mår dåligt över”, eller tänker mycket på. Jag skulle uppskatta om du gjorde ett inlägg om hur man kommer över sina komplex, och berättar att trots att man är modell, så kan man ha komplex över saker som andra kanske inte tänker på (om det nu är så)

Tack för en otroligt bra blogg, fina Kenza!
Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*