• header

14e december 2012

Hej bloggen!

Hur mår ni idag? Jag är trött som bara den. Vaknade upp med magknip imorse, inte så konstigt med tanke på allt jag vräkte i mig igårkväll. Bubbleroom skickade över en goodiebag full med knäck, pepparkakor, choklad m.m. Och Aleks kom hem med lussebullar. Jag kan ju säga såhär, jag har DEFINITIVT fått min dos av julen nu haha. Stackars lilla magen.

Ställde in morgonens möte med banken och la mig igen. Jag måste ha råkat stänga av alarmet i sömnen för jag vaknade inte förrän efter 12. TOLV! Herre. Sovit bort halva dagen, jag som har så mycket att fixa innan resan. Om jag hade varit hemma hade allt varit lugnt, men jag är i Västerås över helgen och sedan Borås på tisdag för jobb. Jaja. Det blir en stressig dag idag igen.

Got to go! PUSS ♥

36 Comments

Elin

Jag gillar verkligen din blogg Kenza så jag hoppas ändå att du förstår min kommentar och vad jag menar och innan jag börjar… Du har GRYM klädstil!

Men nu till saken! En helt “vanlig” människa med vanligt jobb som de flesta faktiskt har skulle aldrig kunna stänga av alarmet och somna om bara för att man känner för det. Då missar man sitt jobb och utan att höra av sig och berätta varför man inte är på jobbet kan det gå riktigt illa. Men jag undrar vad du egentligen har att göra som är så mycket/jobbigt? Du ska iväg och resa och har mycket att göra till den eller? Herre gud… Sådant där är det en annan människa får tänka på sist av allt, för jobbet är viktigare. Annars kommer man inte iväg! Du verkar ju ha det skönt du, kan sova nästan hur länge du vill, bokar om möten, fikar på stan, shoppar, medan andra människor är på jobbet och arbetar eller är i skolan för att få en utbildning! Haha men Kenza, trots det så klär du dig ju fantastiskt fint! :) Kram

Reply
maria

Hej jag är en ny läsare.

Fin blogg och jättefina bilder.
Hoppas din kommande resa blir toppen

Kram Maria
Vem tar din hund under alla resor ?
Jag har hund och kan ställa upp som hundvakt.

Reply
Gia-Angelina

Är det äkta päls du har på dig?

I så fall borde du skämmas och borde googla lite och lära dig nått.

Du kan även besöka detta inlägg och se till att du tittar noga, så du kan förstå vad det är du stödjer. Människor med så mycket pengar som du har borde bidra med nått vettigt!
Skulle jag vara dig och ha miljoner på mitt konto så skulle jag göra nått vettigt…

Trots att jag inte alls är rik eller känd som dig, försöker jag göra mitt bästa genom att göra en liten förändring genom att vara mot djurplågeri!

Vad gör du?

http://gia-angelina.blogspot.se/2012/12/har-har-ni-era-fittor.html

Reply
amanda

Hej kenza! Såg dig när du gick på bio, vid den där tom cruise-filmen jack reacher. Tänkte bara säga att du såg jättefin ut. Jag ropade och vinkade till dig i början av röda mattan, och när jag gjort det undrade jag varför jag gjort det egentligen. Kom på mig att när jag ropa och vinka så kändes det som att se en kompis haha :D Läser din blogg då och då, så ditt ansikte är bekant..konstigt det där egentligen, att jag exempelvis vet hur ditt kök ser ut och du har ingen aning om mitt hem och kök.. men men kul var det att se dig! Kanske nästa gång vågar jag mig förbi en vinkning och be om en bild med dig :)

Reply
Micaela

Hej en västeråsare här :) vad gör du i Västerås under helgen? Något offentligt evenemang ?:) kramar och tack för en super blogg !

Reply
Nora

Vart kommer du vara i Västerås? skulle vara såå himla kul att få träffa dig:)

Reply
jolyana

hej kenza! vad kul att du ska vara i Västerås nu under helgen! Jag bor nämligen här! Jätte fina bilder föresten! Ha det bra och hoppas jag ser dig någonstans på stan eller Erikslund så jag får ta lite fina bilder på min absolut favorit bloggerska och idol!! kram/Jolyana

Reply
andrea

elsker den hvite pelsjakken, den er nok god å ha til vinteren i sverige! er veldig kaldt i norge nå også så jeg er glad jeg befinner meg i usa for tiden, her er det litt varmere!

Reply
Maja

Älskar outfiten!

Skulle du kunna visa dina favoritplagg från din garderob någon gång? :)

kram

Reply
Maria S

När jag hörde att du var i Västerås (där jag bor) blev jag väldigt excited. Dock tråkigt att inte jag såg dig.. Men men, hoppas en annan gång! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*