• header

HAPPY FRIDAY

Foto: Bingo Rimér

Jag är helt skakig i armarna. Försökte måla en nagel nyss men det gick inte för händerna bara skakar haha. Vad jag har gjort? Kört ett boxningspass på gymmet! Åh herre vad jag är slut i armarna nu, men bra känns det. Träningen för mig har gått från att vara något jobbigt som jag helst inte vill göra, till något jag längtar efter. Hur stressad jag än är så blir timmen på gymmet min egna lilla stund där jag kan koppla bort alla andra tankar. Skönt..

Nu ska jag klä på mig och sedan blir det middag och mys med tjejerna. HA EN UNDERBAR FREDAGSKVÄLL! ♥

54 Comments

Anna

Gillar vanliga alldagliga Kenza mest! Tycker det har varit alderles för lite av henne de senaste! Menar inget illa för du är vacker oavsett men känns lixsom så riggat med outfitbilder och inte speciellt spontant! Men de e säkert så du vill ha det och kommer att läsa din blogg ändå! Kram

Reply
Deniisa

Hej Kenza ! En fråga bara , eftersom du har så perfekt kropp har du aldrig tänkt på att bli en Victoria’s Secret modell ? :)

Reply
anonym

Hej! Älskar din blogg och skulle väldigt gärna kolla din insta men har inte det själv, och det går inte att se din instagram på statigram.. när man skriver in kenzas och trycker på din bild kommer denna text upp ‘ We are sorry but this user turned off his public url.’
Hoppas du kan fixa det, skulle vara kul. Ha en fin fredagskväll Kenza!

/Finlandssvensk läsare <3

Reply
Sara

åh vilket sammanträffande! Häromdagen hade vi kickboxing och det var ju fullständigt omöjligt att måla eyeliner sedan, och även morgonen efter… Bra att detta är normalt dådå haha!

Reply
Viktoria

älskar känslan att vara så trött i kroppen så man darrar för att man har tagit ut sig så mycket på gymmet eller liknande. Så skönt! :)

Reply
Julia

Gud va fint det var med kavajen, och sen halsbandet som bara sticker fram lite, underbart snygg detalj;)

Kram, ha det så mysigt med dina vänner<3

Reply
Emelie Olovsson Umeå

Bullsh*t. varföör kan du bah inte erkänna att du tränar för att bli TAJTARE i kroppen???! att du har ångest över att du började få lite vääl mkt love handles. …..

Reply
saga wihlsson

Det är precis så det ska vara! Träningen ska vara något roligt i ens vardag inte något som man känner sig tvingad till att göra! :)

Reply
Erika

Hej, skulle inte du kunna lägga upp lite snygga skinn/mocka ryggsäckar på bloggen? skulle vara hur kul som helst, är nämnligen ute efter en nu till jul:)
kram

Reply
musikhjälparen.

hej kenza! Jag undrar om inte du, nästa år, skulle kunna starta en egen insamlingsbössa för musikhjälpen som Bla. Hanapee har gjort?
Du har ju så många läsare och många av dom skänker säkert gärna en slant för detta fina projekt! Skulle vara så himla bra eftersom du är så mångas förebild!
skänk gärna lite pengar nu också ;)
puss!

Reply
frida

Kan inte du göra ett inlägg om jul och nyårs outfit om man INTE är en klänning och kjol tjej?
/PANIK

Reply
Hanna

Kenza, du borde spana in den här tjejens blogg: http://www.lolloslovisa.blogg.se HON ÄR RIKTIGT SKÖN. Nyss börjat om att blogga och skriver “humorkrönikor” och man blir på bra humör av att läsa hennes blogg. Duktig på skriva också!!!! Länka henne :D kram H

Reply
Carolina

Hej, Jag älskar dina skor från denna outfitten skulle du kunna posta en bild från dem i profil så man kan se klackarna?

Tack

Reply
Karin

Du är verkligen ursnygg på bilderna, Bingo är duktig må jag säga! Och du med!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*