• header

DOHA

Är det någon vaken? Här är klockan efter fyra och vi sitter pigga (nåja…) & glada på flygplatsen i Doha. Vi landade här strax efter 11 och då tänkte vi checka in på ett hotell och sova eftersom att vårt plan till Hongkong inte går förrän 8, men då var man tvungen att pröjsa för visum m.m. och det kändes inte lönt. Så vi har hängt här på flygplatsen bara.

Om 4 timmar går planet till Hongkong och resan dit tar typ 8 timmar. Vi lär vara helt döda när vi kommer fram haha. Men vi flyger med Qatar igen vilket är fett (god mat, massor med filmer att välja bland m.m.) så det är lugnt.

Ja men vi hörs om ett gäng timmar igen då! Och vad kul att jorden fortfarande är kvar… ;-)

122 Comments

Nanna

Ja er lige blevet færdig med eksamensopgave og er på vej i seng :) Rigtig god tur!

Reply
Ana

Kenza!!! Hi from Mexico!!! i LOVE ur photos!!! hope u have a great holiday! :) besos!

Reply
Ana

Kenza! Hi From Mexico!!!! I LOVE ur pics! Hope u come soon to Mexico— and now! enjoy ur holidays! besos:)

Reply
sandig

Haha vi tillbringade förra natten på bangkoks flygfält, sov sittande i en luggagekärra – rekommenderar inte :D hoppas ni har det lite bättre där. Njut av resan den blir säkert underbar! Hälsningar från otrolit kalla finland…

Reply
J

Haha, såg din svarta övermakering. Vad skulle detta vara? :) Fattar inte att folk kan anmärka på nästan vad som helst hos dig, eller är det något du inte får visa? :P

HA DET SÅ JÄVLA GÖTT! :D Lite svartsjuk är man ju… ^^

Reply
r

Hej fina du !

Trevlig resa :) .. ser framemot alla fina bilder du kommer att lägga upp från resan . Kram :)

Reply
Elin

Hej! Hoppas ni får en bra resa. Jag flög med Qatar i våras och e lätt bästa flygturen jag har haft! Service på topp:) God Jul!

Reply
Linnea

Hej :) jag har en fråga. Hur uttalar man ditt namn? Kenza, kinza eller hur säger man ditt namn?
Grym blogg :)

Reply
lina

Kul att vara påväg =) Vi åker till thailand om några veckor, också med qatar! trevlig resa! kram

Reply
Elisa

Jag har alltid undrat, åker du economy class eller buisness class på flyget när du är ute och reser?
Du är bäst Kenza!!!

Reply
Sanna

Åh, Qatar är den bästa flygbolaget tycker jag! Asså, i alla fall hos oss så var det en liten mini tv i varje stol så man får kolla t.ex Hunger spelen osv. Och spela spel kolla på olika serier osv! Fett nice!

Reply
Lovable

Åh, där var det bara några månader sedan jag satt, på väg mot Maldiverna. Välkommen att läsa ÅRSHOROSKOP 2013 hos mig- alla tendenser som väntar inom arbete, kärlek och hus-och hem.Bara att klicka på “astrologi” så hittar du det! Ha en mysig semster och en riktigt god jul! :-) Helena

Reply
Karoliiin

Fast det är ju olika tidzoner så är en ”speciell tid den ska gå under” men jag tror vi inte behöver vara rädda. :D ja ska shoppa på öb så ;D

Reply
m

Dagen är ju inte slut än ;) Känns det inte konstigt att betala så mycket för att vara där så kort tid?

Reply
alva

Hej Kenza!

Vad brukar du ha på dig när du flyger? Är de där tränings tights som du har på bilden?
:)

Reply
Eva Kallai

Hjälp oss hjälpa julens mest systerliga sak!
Ta en hjärtbild, lägg upp det på Instagram under #sistersbyheart_libresse och Libresse skänker 5 kr per bild till Tjejzonen.

Varmt tack!!
Tjejzonen

Reply
C'EST LA+VIE

Kul, såg att du åkte med qatar och tänkte fråga vad du tycker om dom, ska nämligen åka med dom till dubai i mars, men det låter ju bra :D

Reply
Joahnna

Du kommer ha det awesome i Australien! Har varit i Melbourne sedan 5/11 och jag älskar staden! :) Underbar shopping så hoppas du har med dig en gigantisk resväska! :)

Reply
jasse

Läs gärna min blogg där jag bloggar om mest mode men självkart massa annat också!
xoxo
jasmiiins.blogg.se

Reply
Paulie

åh va avis jag är på er! vill också dra iväg någonstans!!

men just to make it clear, jorden skulle aldrig gå under idag. det är bara mayaindianerna som går in i en ny era, tidsålder. från baktun 13 till baktun 14. som när vi gick från 1999 till 2000 :)

Reply
johanna

Qatar är lätt de bästa flygbolaget jag flög med det när jag skulle till Dubai :) hoppas du får en bra resa!

Reply
Julia

Hoppas allt går bra med resan, du kommer ju ha det så himla underbart! Och hoppas du och Alecks inte får lida av så mkt jetlag:)”’

Kram till dig Kenza!

Reply
Edith

Vad är det för svart grej till höger? :P Ser ut som nåt du lagt in i efterhand men ändå inte riktigt :P

Reply
carro

de är ju den 25:e vi ska gå “under”, inte idag!!! fattar inte varför alla fått för sig att de är idag? :P

Reply
J

Det krävs visum för att gå ut i Hongkong också så att ni vet…typ 500kr per person

Reply
Julia

Hoppas du får världens bästa semester! Sitter själv lite avundsjuk och huttrar i min oversizade fleecetröja och önskar mig lite sol och värme.

Safe journey!

Reply
Tua Westerlund

ÅÅÅh du är så fin Kenza, önska att jag såg ut som dig. VÄRSTA DRÖMUTSEENDET JU! Min största förebild inom modevärdeln. Älskar dina outfits du lägger ut på bloggen, och man märker hur du gillar att göra outfits, bli plåtad, stå framför kameran, och allt sånt som har med mode och foto att göra. Ville bara säga att du ska fortsätta blogga som du gör, för du gör det FANTASTISKT bra måste jag säga. ÄLskar din blogg, ha det bra!
/Tua

Reply
Johanna

Nej, det krävs inget visum för att komma in i HK som någon påstod här ovan. Helt gratis att stanna i upp till 3 månader som svensk turist. Det är för övrigt en helt underbar stad, se till att festa på LKF och shoppa loss i Mong Kok! Och missa inte WoolooMooloo rooftop bar i Wan Chai för världens finaste utsikt :)

Reply
Evelin & Alexandra

Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

Kram!

Reply
Antigona

SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTT SNNNNNNNNNNNNNYYYYYYYYGGGGGGGGGGGGGGGGGGG !!!!!!!!!! SERIÖST, BARA KOLLA PÅ DIG !!!!

Reply
Lina Tsutsumi

Jag satt precis och undrade som alla andra varför du har markerat något svart på på bilden där vid jackan? Ett hemligt märke eller något annat superhemligt? (:

Reply
mishaa

Kenza, nu kanske ni redan är på planet men nästa gång, på hemresan kan ni fråga efter vart loungen, så ni får vila där, mkt fett. Ha det underbart nu xo

Reply
Klara

Jag såg på texttv att du är största bloggerskan i Sverige, GRATTIS! :D (Även fast det inte kom som en överraskning, men var ju kul att det stod där :))

Reply
Cookie

Åh alla dessa trista flygplatser. JFK, CDG, den i Aten (Elftherios Venizelos), CPH. Man bör alltid ha med sig lite roliga magasin och (minst) en bra bok för att fördriva tiden! Hoppas du får en härlig semester KZ(när ni väl är framme)!!

Reply
Michelle

Haha! Jag var nyss i Hong Kong tillsammans med min bästa kompis!! Satt i Doha och dödade tid jag med. Antar att du flyger med Qatar? Ha det bra!

Reply
Saranda

Älskar dina ögonbryn! Kan du göra en video& visa hur du formar , målar de osv? Snälla snälla..!
Kram!

Reply
Sabina :)

Hej Kenza, vilken app använde du för att skriva texten “04:11 Doha Airport”? Har letat efter den appen överallt men jag kan bara inte hitta den, skulle vara tacksam över svar. Kram :)

Reply
Emma

hej kenza är så sjukt glad att du blogga om mig puss och kram ditt största fan :*

Reply
Hilda

Hej Kenza! Gick in på din blogg och såg att du också var på Dohas flygplats. Var där samtidigt som dig fast jag skulle till Sri Lanka istället. Så himla synd att jag missade dig där. jaja, så är livet. Hoppas att du får en kanonresa! Kram

Reply
ebba

åhh vad roligt att du tycker om qatar airlines, min pappa är pilot och jobbar för dom så vi bor där! ska ni mellanlanda med dom i doha också?
älskar din blogg ! :*

Reply
h.m

Hej Kenza, tycker att Qatar är skitbra med. Har åkt med dem till Tanzania, Hong Kong och Dubai. Tänkte tipsa om Vip lounge som finns på flygplatsen. Det kostar 20 dollar per person från att du går in tills ditt flyg åker, självklart kan du gå ut o in så mkt du vill när du betalt. Sjukt god mat, fri Wifi, sköna bäddar.
Värsta reklam kommentaren men tro mig det är värt det!
Kram

Reply
Lillis

Nice att ni åkte med Qatar airways! Min pojkvän jobbar där och från vad han har sagt så är dem flygen sjukt nice! :) 5 stars ska man inte klaga på! :) trevlig resa

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*