• header

HONGKONG 2

Jeans från Dr.Denim // topp från Nelly // skinnjacka från Jofama by Kenza // brillor från RayBan // bälte från Issue 1.3 // skor från Zara (har självklart ett par mer bekväma på mig när vi går på stan) // silverringar från Guldfynd by Kenza

Det var inte sådär jättevarmt idag, temperaturen ligger på 17-18 grader i skuggan. MEN det är ju så otroligt skönt att slippa vinterjackan!

På tisdag rör vi oss neråt till Australien där det är betydligt varmare. Vädret i Melbourne verkar vara lite varierande dock. Ena dagen kan det vara 39 grader för att sedan dagen efter sjunka till 23. Vi hoppas vi får fint väder iallafall! :)

63 Comments

jessica

Hej kenza,

Sitter just nu nere i Australien, Sorrento. Det ligger ca 3h från Melbourne och är så himla vackert och underbart! ville bara säga att ni måste åka hit ett par nätter när ni är i Melbourne. Jag va i Melbourne innan ett par dagar och det var jätte bra med, cool stad och stränder.. fint ute i sankt kilda!

Men här är det verkligen blått/gränt hav och jätte fina stränder! Shelly beach ba underbart, vi va typ ensamma på hela starnden :)

Hoppas ni får det underbart här nere , det har vi det!
:) / Jessica

Reply
Hanna

Oj, vad snygg outfit! Det var längsen jag var inne här eftersom innan fick jag alltid så dåligt självförtroende för du är så himla vacker haha rätt dumt menemen… Ha det bäst! :D

Reply
Hanan

Hej Kenza!

Hur går det med no poo – balsam metoden? Har du hunnit och rensa håret från alla silikoner ;)

Reply
Claudia

Hej Kenza, vet du någon bra sida där man kan beställa märkes väskor? Tex Michael Kors eller något liknade. Skulle betyda jäätte mycket om du la ut några länkar för jag är super dålig på att hitta online affärer!

Reply
Marie

Gillar att du har en av ringarna på halva fingret sådär. Jag vet inte om jag har nog mycket stil i övrigt för att “komma undan” med det, men på dig är det grymt snyggt!

Reply
Hamodi

Hej kenza!
Jag har hört att du är en sån tjej som spelar över för att du har pengar. Jag vill verkligen inte att du ska vara en sån så snälla sluta. Jag blir ledsen när jag får höra något sådant om min flickvän. Vi ses när du kommer hem från australien, jag kommer sitta och vänta på dig på flygplatsen. Puss min pärla <3

Reply
Saga

Hej och god jul! Jag ska till Hongkong nästa vecka och undrar om du kan skriva lite shoppingtips på bloggen? Eller mejla mig eller nåt? Du har ju grym klädstil och köper alltid snygga saker så borde kul att få lite Hongkong shopping tips av dig. Kram

Reply
Elisabeth

can you give me some advice how you workout and eat! cause i really wanna get perfect body for summer!

Reply
Emma

Åh, hur kan du vara så perfekt? Så sjukt vacker. Hela du är ju liksom bara dröm. Kenza, du är nog den vackraste människan jag sett. Du är dessutom så naturlig och fin. Du verkar jättesnäll också! Hela du är underbar och jag önskar jag såg ut som dig!

Kram <3

Reply
Diana

hej sjukt fiin, jag ville bara säga att du är det finaste jag någonsin sett och du är min förebild<3

Kram <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*