• header

GOD JUL!

Två bilder på mig och Andreas från en plåtning vi gjorde förra året fick bli årets blogg-julkort! Jag ligger nämligen sjuk på hotellrummet här i Hongkong, på julafton.

Jag har varit förkyld i flera dagar, ont i öronen och bihålorna och idag mår jag sämre. Får lite panik eftersom att vi ska flyga ner till Australien imorgon. Jag har ju så känsliga öron och kan tänka mig att det kommer bli lite jobbigt med trycket. Jag ska iallafall vila hela dagen så att jag orkar hitta på något roligt ikväll.

God jul på er allihopa! Hoppas ni får en underbar julafton. Ät massa gott åt mig med! ♥

98 Comments

Anna

God jul fina du! Gå till en dr eller nått apotek och få dug nått Hongkong dunder medecinit så ska du se att de blir bättre! Lr så att du klarar flygresan!

Reply
Julia

GOD JUL KENZA!
Krya på dig och hoppas du mår bättre sen när ni ska flyga. Jag vet precis hur det är de där med öronen och trycket när man flyger. Åkte en gång när jag hade öroninfektion, Inge kul alls….

Stor krya på dig kram!

Reply
Anna 87

Har man öroninflammation så kan det vara farligt ty flyga. Kolla upp det. Kram

Reply
Joanna

Ligger hemma sjuk på julafton jag med, fast du är ju inte precis hemma då, så krya på dig, och hoppas att ni får en underbar resa! Kram

Reply
Hanna

Åh stackarn! På julafton också! Hoppas du piggnar till iallafall, så du får en underbar resa till Australien. :) Och lycka till på flygresan! Jag själv är också mycket känslig för tryck så jag förstår hur det känns. Så krya på dig så jättemycket! Kram och god jul på dig!

Reply
Karen

Hei! Jeg er en fast leser fra Norge, og elsker bloggen din! Jeg har bare ett spørsmål: Hvordan feirer dere jul i Sverige? Har aldri visst hvordan dere feirer! I Norge ser vi på tradisjonsfilmer på tv om morningen 24.des, vi ringer julen inn kl: 17:00 24.des, og pakker opp gavene på kvelden etter middagen :) Jeg vet bare at amerikanerene pakker opp gaver morningen 25.des. Er superglad for at jeg slipper å vente så lenge med å åpne gavene!! :)

Reply
christelle

GOD JUL! oh nei! :'( hoppas du Blir bättre! ;) :) har själv nog ont i halsen men inte värre :) oh nej, täncker hela tin på dig! KRYA KRYA KRYAA! ;) :) <3
PUSS! <3

Reply
cecilia karasha

oj nej :( suuuuperjobbigt att vara sjuk på julafton :(
ja skickar kramar ill dig, hoppas du blir bättre under dagen :)

Reply
m

God jul Kenza!
Be flygvärdinnan att ta kokhett vatten på papperstussar som placeras i botten på två plastmuggar. När ni lyfter och landar så för du muggarna mot öronen. Det funkar super för mig!

Reply
Rikke

Huff da! Du må i alle fall ha god bedring, håper du blir fort frisk og at flyturen går fint. God jul! <3

Reply
Sb

Testat earplanes? Har med känsliga öron men dom du kar skit bra! Garn barnstorlek vilket är lAgom!

Reply
Sandra

TUGGUMMI, vatten och nässpray. Sen är det nog bara att härda ut. Kanske smärtstillande? Om det skulle hjälpa.
Minns att jag flög jätteförkyld i somras, bara till London då visserligen men aj fan vad ont det gjorde. Grät lite och tiggde tuggummi av en 8-årig kille bakom mig.. Vad gör man inte? ;)
God jul! Krya på dig! Kram

Reply
thesadbox

God Jul till dig Kenza. Själv har man lämnat Danmark för älskade Sverige i några dagar och för att spela Wii med lillasyster. Kram

Reply
Mathilda

God Jul Kenza! Krya på dig och hoppas att allt går bra imorgon, måste bara säga att jag älskar när du resebolggar!:) Det är så roligt att få höra din uppfattning om olika resemål.
Många styrkekramar, hoppas du blir frisk snart!

Reply
Anna

Hej. Flög förkyld till Malaysia igår. Men jag hade fått rinexin så det funkade fint. Heter säker inte samma där, men be efter något som är avsvällande för slemhinnorna. Stark nässpray funkar i nödfall. Lycka till:)

Reply
Maja Berndtsson

Krya på dig Kenza! Kika gärna in på min blogg! Den är nystartad och handlar om mig och mitt liv som jag lever med bara en lunga och skolios. Ska operera mig i februari så då kan det vara extra intressant att läsa. God jul!

Reply
Mia

Jag lider med dig. Jag ligger också sjuk i hög feber och en dunder förkylning. Inte alls kul! Dessutom har jag bara hunden som sällskap och det känns lite ensamt såhär på julafton. Var lite ledsen för det igår då jag också satt helt själv i en tom lägenhet och man såg alla andra utanför vara påväg någonstans med packet och annat under armen. Men jag roade mig själv med att titta på julfilmer och försöka tänka på annat. Julen i år är inte som den brukar. Den känns bara orättvis och ensam. Men jag kan inte sluta tycka att den är fin när snön ligger utanför alldeles magiskt. Julen är ändå något alldeles särskilt. Även fast man firar den ensam. Ha en fin jul!

Reply
Therese

Jag ligger också sjuk, på JULAFTON! :(. Har varit förkyld i några dagar och vaknar upp och det är som värst idag… Är så besviken då jag har sett fram emot julafton så mycket! Fårse om man ens orkar ta sig ur sängen idag. Vi får krya på oss och jag hoppas att du blir bättre tills flygningen imorgon :).

Ha en God Jul så gott du kan :). Kram på dig!

Reply
angi

Du måste ha tryckutjämnande öronproppar som finns på apoteket…Mina öron small till när jag var förkyld i planet. Nu vågar jag aldrig resa utan dem :)

Krya!

Reply
Eveline

God jul Kenza! Krya på dig och gör det bästa av det där i Hong Kong! Ha en fortsatt bra resa, kram!

Reply
Sophie

Be att få två plast glas i flyget och tryck dem mot öronen vid start och landning. Det var en flygvärdinna som tipsade mig om det, det hjälper mot trycket.

Reply
Elin

God Jul på Er!
Köp vanlig nässpray för att minska trycket när du har örvärk. Jag är själv ett “öronbarn”. Men köp även nässpray för bihålorna! Den jag använder heter Desonix. Krya på dig!! Kramar

Reply
Rebecca Saliba

God jul världens bästa Kenza.
Hoppas du mår mycket bättre redan till ikväll så att du och Aleks kan hitta på något kul! :D
Aja, god jul på dig finaste! <3

Reply
morsal

OMG du är en sån jävla bra bloggerska tänk att få träffa dig min dröm åhhh du ska i allafall veta due as grym och skit snygg, god jul och krya på deeej!!! :) <3

Reply
Camilla

Am I the only one who wouldn’t mind if Andreas was under my christmas three ;) !?

Reply
Sophia Patricia

Hey Kenza, happy christmas!
Where are the shoes from at the left picture? They’re so nice! I hope you will response! Hope your having a lovely time with your boyfriend.
Many kisses, Sophia from Denmark

Reply
jossan

God jul! Världens bästa tips om man ska flyga förkyld är att vid start och landning ha massa näsdukar redo och hela tiden snyta sig typ. Låter kanske inte superfräscht med hjälper verkligen! På det sättet tryckutjämnar man hela tiden.. håller tummarna. Trevlig resa!

Reply
Mimmi

Grymt snygga bilder!! Verkligen!

Besök gärna min blogg. 21 årig tjej som går Stockholm operastudio. Skriver om opera, annan musik, mode, fester, träning och min vardag. =) Enjoy!

Reply
Katrine

Huff, hørtes ikke noe bra ut da! Du får ha masse god bedring og en god jul! Håper du har kost deg masse ikveld :-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*