• header

25e december 2012 – i Hongkong

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det mitt LIVS KÄRLEKS födelsedag!!! :D

Idag blir min karl 28 år. Herregud vad tiden går snabbt, det känns som att det var igår vi firade hans 25-årsdag. Nykära och alldeles härliga. Inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar den här mannen! Grattis på födelsedagen världens bästa. ♥

Eftersom att det är hans födelsedag så får han bestämma vad vi ska göra idag. Vi har några timmar på oss att gå på stan innan vi måste röra oss till flygplatsen. Han vill gå i ett stort spelvaruhus så det ska vi göra! Han har sprungit in och ut i alla klädbutiker med mig här så nu är det min tur att hänga efter honom haha.

Ett gäng härliga bilder från de senaste 3-4 åren ♥

72 Comments

Emma

Grattis Alex! :D Ni verkar passa jättebra ihop, strunta i vad dem säger. God Juldag! :)

Reply
clara

Aw! Ni är såå fina tillsammans och hoppas verkligen ni håller ihop resten av livet :)

Reply
matilda

hur träffades ni? alltså förstagången ni sågs.. var det som kärlek vid första ögonkastet eller?

Tack för en asbra blogg?

Reply
Lollo

Ni passar så grymt bra ihop. Helt fantastiskt kul att man kan hitta varandra så bra. Ni verkar ha ett mysigt och fint förhållande tillsammans!
Vilken förebild du är då. Alltså, du är verkligen bäst Kenza och är värd ALLT du kan få!

Reply
Kallebanan

Han är så vacker, men som vi alla vet är det en smaksak. Vissa tycker han till och ned e ful kanske. Medan han i mina ögon är otroligt sexig.

Jag läste en skvallerblogg såg en bild, där han har stubb och dom pussar varann och att någon diskuterade hans utseende som något dåligt när det jag såg var vackert. Hoppas han har en underbar dag.

Reply
Diana

Åååh va fina ni är! Hoppas ni får en underbar dag tillsammans. Grattis till han :)

Reply
A

Grattis till Aleks! Och herregud vilket fint par ni är, blir så glad för er skull! Så söta!!

Reply
Linnea

åh! kan inte du snälla göra ett inlägg om hur ni träffades, även om du säkert gjort det förut…Grattis till Alex!

Reply
Amal Hamid

Grattis till Aleks!! :D ni är så fina tillsammans :) hoppas ni får en underbar dag tillsammans kram <3

Reply
L

Ni är så underbara tillsammans! Hoppas på ett bröllop snart från er sida! Er kärlek är så ödmjuk och fin.

Reply
hanna

Stort grattis till Aleks!

Ni är så perfekta tillsammans! Och jag gillar verkligen Aleks även fast jag inte alls känner honom. Han verkar helt enkelt bara som en genuint fin och varm kille, inside out. Och jag brukar absolut inte ofta tänka så om personer jag aldrig ens träffat, men hans personlighet lyser verkligen igenom honom. Det syns hur mycket ni bryr er om varandra och vilken oerhörd respekt ni har för varandra. Hehe sorry, nu blir jag lite långdragen, jag är en sucker for love, what can I say. :)

Reply
L

Är ni inte världens finaste???? Jo!! Blir tårögd av er och det är en bedrift att vara stolt över ska du veta ;) Grattis Aleks!

Reply
Nerea

You are amazing. I really like your blog as well as your instagram and twitter. You make a great couple and you are both really beauty!! You seem to be very much in love!! I wish you all the best, and congratulations to Aleksandra.
I wish you continue this good!!!!

An enormous hug from Spain!!!!

Reply
klara

grattis till alex :D är det 7 år mellan er? (verkligen inte för det spelar roll) men roligt att veta! bäst är du. + ni är såå söta tillsammans. Kram

Reply
Issa

Vart kommer klänningen ifrån, den med öppen rygg (vinröda) och du står och dansar med Aleks? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*