• header

BYE BYE HONG KONG

Några bilder från dagarna här! Vi var uppe på Victoria Peak där Aleks tog bilder på staden.

Då var det dags att lämna Hongkong för den här gången och röra oss ner mot Australien & Melbourne! Det har varit ett par väldigt intensiva och roliga dagar här, fulla med shopping och promenader mellan skyskraporna. Om ni har “vägarna förbi” Hongkong tycker jag absolut att ni ska ta ett stopp här på några dagar. Väldigt cool stad! Jag är dock så jääääääkla hungrig (kan inte äta maten här) så jag ser fram emot att komma ner till Australien.. Och värmen såklart! Här har vi ju haft “vinter”.

Vi flyger hela natten och väl framme blir tidsskillnaden ännu större än vad den har varit nu, men jag kommer fortsätta tidsinställa inläggen så att de kommer upp på dagarna hos er i Sverige. :)

Ha det bra så hörs vi i landet down under! ♥

71 Comments

Johanna

Hej Kenza! Vill bara rekommendera resturangen/cafét Max Brenner nu när du ska till Australien! det är så sjukt gott och eftersom du är hungrig borde du verkligen besöka det stället! Resturangen fokuserar mest på choklad men har riktig mat också :) deras våfflor är to die for så prova dem! Din blogg är bäst, kram

Reply
Kitty

Hey Kenza, hur kommer det sig att du inte kan äta maten i hongkong? Jag menar, jag var i hong kong i sommras och visst the chinese food gick inte ner på mig heller, men det finns ju massa internationella restaurang kedjor och annat mat, så åt du inte det heller? Hoppas på svar är fett nyfiken haha.

Reply
Nallie

Hej Kenza vilket objektiv använde du till dessa bilder? Tacksam för svar då jag tänkte haffa upp ett objektiv under mellandagsrean! Pussss

Reply
Jojo

Jätte vackra bilder! Och en jätte vacker stad! haha;) Men jag hoppas för din skull att maten är bättre i australien<3

Reply
V

Nu menar jag inte att inkränkta på ditt privatliv eller så. Men har läst lite överallt att Angelica Blick skulle vara intresserad av din Alexs och därför avslutade ni vänskapen – och jag skulle bara säga att jag är så på din sida. Bli intresserad/sno/whatever sin kompis pojkvän är en oskriven regel, inte OK!

Du är världens vackraste!!!

Reply
Tess

jag bara undrar, hur uttalas ditt namn? Kenza elr Kinza? För min vänner säger både och så, jaa

Reply
Anja

ååh jag är såå avundsjuk, jag var till Australien för några år sedan och det var helt klart bästa månaden i mitt liv! du kommer inte ångra dig det lovar jag! :)

Reply
Elise

Hälsa din kille att han är duktig med kameran :-) hittar ofta roliga och intressanta motiv och vinklar, som bilden med dina händer, gillar skarpt. Ha en fin resa!

Reply
:)

Jag förstår dig när du säger att du är hungrig. Jag trodde att jag skulle DÖ av hunger när jag var där nere, man kunde knappt njuta av resan pga hungern hahaha.

Reply
Hanna

Du måste verkligen haft otur med restaurangbesöken. Mina bästa minnen från Hong Kong är alla matrelaterade. Älskade maten i Hong Kong (och då är jag kräsen). Det finns ju all sorts mat, italiensk, kinesisk, vietnamesisk, japansk, fransk m.m. Bästa tricket är att försöka haka på någon som är permanent bosatt i Hong Kong som har provat en massa restauranger! :)

Reply
Mimmi

Hongkong är ju ett samlingställe för människor över hela världen, där många västerlänningar å amerikaner jobbar, så därför har dom ju också restauranger med olika sorters mat! Jag åt italienskt, var även på en tysk restaurang samt en irländsk pub! Så tråkigt att du ska behöva gå hungrig i en stad där dom inte bara serverar sliskiga dumplings ;-)

Reply
Frida

Melbourne är känt för att ha regn jätteofta, men jag hoppas att ni får tur med vädret! :D Ska ni upp till östkusten så besök Surfers paradise och Gold coast innan ni åker hem. Det är inte långt från Brisbane. Tänkte på det eftersom jag läste att ni åker hem därifrån i något inlägg :) Själv är jag här och åker hem om två veckor. Jag är säker på att du hittar bättre mat i australien. Hoppas att ni får en härlig tid här och ni bara måste testa kängurukött. Kram

Reply
Lina Tsutsumi

Vilka häftiga bilder! Jag har aldrig velat åka till Kina, men jag tycker Hong Kong känns väldigt häftigt! (: Kanske blir det nästa år då (;

Reply
Karin

Maten i SoHo i Hongkong är fantastisk! Synd att ni inte åt där. Helt underbar stad!

Reply
Cristel

Hej! Jag var i hong kong i två månader tidigare i år och det är verkligen underbart med världens bästa uteliv! Vad tyckte du? jag gissar att det var kallare nu när ni var där, men klart ändå sevärt och victoria peak är helt amazing! :D xxx

Reply
Ditte

Trist att du inte kan äta maten i H.K. för där finns ju precis ALLT. Skaldjuren är toppen och i övrigt kan man ju välja exakt vad man vill äta från världens alla kök.
Nåja, kanske inte dt svenska….

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*