• header

MARC

Jag har varit på jakt efter en schyst silvrig klocka att ha när jag kör på silvriga smycken/detaljer. Min guldiga från Michael Kors använder jag ju flitigt men den passar inte till silversmycken. Letade runt i Hongkong men hittade inte någon jag ville ha. Sedan står jag där i taxfreen på flygplatsen, stressad och bärandes på typ 15 kg handbagage, och ser de här snygga klockorna från Marc by Marc Jacobs.

Var bara ute efter den silvriga, men de såldes bara i set så det fick bli en i rose gold också. Den ser guldig ut på bilden men den är lite mer rosa. Iallafall, 2 klockor för strax över 3000 kronor….inte illa! Jag tror de ligger på runt 2500 spänn styck hemma så jag är nöjd!

61 Comments

Bella

Vill du sälja den i rose gold så är jag intresserad! :) fullkomligt älskar den färgen.

Reply
Minna

Funderar själv på att köpa en klocka i rose gold, men funderar på om jag kan matcha den med silver. Vad tycker du, kan man matcha rose gold med silver? eller är guld snyggast? :) kram

Reply
Louise s

åååhh vad fin!
ge mig :o
Passar dig jätte bra! :D <3
KOLLA IN MIN INSTAGRAM :D
Louisesvaard heter jag där! följer alltid tillbaka! :*

Reply
paulina

oooooh marc by marc jacobs har otroligt snygga klockor! och jag tycker i alla fall att dem bronsiga är dem snyggaste, men samma problem som du säger- svårt att matcha med smycken. men eftersom du fick två st för ett väldigt bra pris så är det såååååååååå värt det! oh jag vill också ha hihihi :)

Reply
emelie

Fan va nice med Australien!! Själv är man halvvägs igenom ett utbytesår i nordöstra Florida. Checka bloggen om du är intresserad ;)

Reply
Hej

Fina klockor!
Jag skulle vilja be dig som stor bloggare och som därmed har lätt att nå ut till allmänheten samt hundägare att göra ett inlägg där du uppmärksammar d den stora skadan som smällare och fyrverkerier innan och efter nyår gör. Skulle vara jätte snällt. Tror inte att allmänheten förstår hur stor skada det gör för våra djur som är skotträdda. Om man kan begränsa smällandet till på nyår vore det hur bra som helst.
Din blogg är förövrigt jätte bra !!
Kram

Reply
anne

what is the name of the whatch modell, besides the name ”marc jaobs” ??
vad är namnet på klockan modell, bortsett från marc jacobs? :-)

Reply
anne

what is the name of the watch model, beside the ”marc jabobs” name :-)
-it’s beautiful :-)

Reply
Sanna

OMG vilka snygga klockor !
Shit va avis jag blir nu…sånna skulle jag så otroligt gärna oxå vilja ha. Det va ett kanonköp enligt mig…riktigt riktigt snygga !

Reply
emilia

Gaaaah va fina Kenza avensjuk som satan. Kan inte du göra en NYC guide har sett att du varit där några gånger och ska dit i vår skulle bli jätte glad om jag fick några tips. Kram :D

Reply
BYDENICE

Gud vad roligt! Super snygga båda två, och vilket kap ändå! haha :)
Den Rosé kommer också sitta som en smäck! :) Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*