• header

MELBOURNE

Vi kom fram till ett soligt men blåsigt Melbourne imorse, tog en nap på några timmar och sedan gick vi ut och promenerade runt. Köpte käk, satte oss i en park och bara njöt av solen. Och sen då? Joooo sen kom min älskade Humlan!! :) Alexandra är en av mina bästa vänner och för två månader sedan tog hon sitt pick och pack och stack hit till Melbourne. Jag har saknat henne så mycket, och nu har vi nästan 2 veckor på oss att umgås här. Det var så kul att ses igen!

Kul att träffa hela gänget också som man hört så mycket om, jag har ju bara hängt med 2 av dem när de var uppe och hälsade på i Sverige. Superhärliga hela bunten! Vi drog ut och käkade allihopa och nu är vi tillbaka på rummet. Vi behöver en ordentlig nattsömn nu efter flygresan från Hongkong inatt.

Klockan är tio på kvällen här nu och imorgon ska det bli varmt så vi ska upp tidigt och hänga antingen på stranden eller vid poolen. Hoppas ni har det bra där hemma! ♥

59 Comments

karin

Vad gör Humlan/Alexandra i Australien? pluggar hon/reser/jobbar mm? skulle vara kul att veta!! :)

Reply
emma

hej! du som har koll på mode, jag är en tjej som blivit tvungen att skaffa glasögon på äldre dagar, och jag är ganska trött på min sneda lugg som hela tiden böjer sig konstigt pga glasögonbågen :P Skulle det bli konstigt att ha lugg och glasögon? Jag har mörkbrunt axellång hår

Reply
Clas

Hej Kenza, jag ska till new york nu i februrari och jag undrar vilket hotel du bodde på, och om det va bra? Det är första gången jag ska dit så är det några sevärdigheter/affärer som man måste besöka enligt dig? Tacksam för svar kram Clara :)

Reply
Safias

Åh vad härligt! Hoppas du har det bra Kenza.
Jag vet att du kanske inte har tid med det just nu, men har skrivit ett litet inlägg om dig på min blogg.
Du behöver inte kolla men det skulle vara roligt!

Men ha det så bra nu, kram ♥

Reply
Mary

Hoppas du har det trevligt! Jag har ett par nya Sixtyseven skor i nubuck på auktion, kika gärna! :-)

Reply
Annina

Ser så härligt ut.. Är det inte bästa att fara bort från nordens kall för en stund? Kram från Dominikans republik

Reply
3wmas.devote.se

Vilken fin bild!!
Vilken fin kjol Alexandra har! Vet du vart den är köpt?

Svara gärna;)

//Emma

Reply
Sara

Detta har du väl redan blivit tipsad om, men shoppingen är bäst på Melbourne Central och souvernirer/frukt/mat är bäst på Victoria Market! Ha det så kul!

Reply
sara

har du träffat på några läsare i australien än då? :-) ser s himla härligt ut där borta, vill också!!

Reply
Sara

åh vad underbart för er! Tittar också på resor till aussie, så ska bli spännande att följa dig där lite nu :)

Reply
Malin

Åh jag var i Melbourne förra vintern! Bodde också i St Kilda, du borde åka på Great Ocean Road, hur fantastiskt fint som helst. Ligger strax utanför Melbourne. Är nog reklam om det överallt. Åh avundsjuk!

Reply
Maja :)

åhh va härlig det ser ut, var faktiskt där förra julen på den där stranden och ute på piren i bakgrunden :D GOD JUL i efterskott!
PS. suuuuuper fin och rolig blogg! :)
///Maja

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*