• header

27e december 2012 – i Melbourne

Hej bloggen!

Sovit gott? Klockan är väl inte så mycket hos er än. Här är klockan nio på kvällen och vi hänger på hotellrummet. Jag håller på och går igenom alla kläder och planerar outfits som jag kan visa för er här i bloggen. Har handlat lite nytt så det vore kul att visa upp! :)

Tidigare idag hängde vi vid poolen några timmar. Eftersom att solen är så stark här (igår brände jag ansiktet för att jag var ute i solen utan solskyddsfaktor nån timma eller två på eftermiddagen) så vågade vi inte ligga där hela dagen, även om vi nu kör på SPF 30. Så vid två-tiden tränade vi på gymmet (ja! på semestern! så jäkla bra jag är) här på hotellet. Jag har inte tränat på en vecka eftersom att jag har varit sjuk och fyfan vad jag har haft myror i brallan. Det kändes skönt att få springa av mig på löpbandet och köra lite styrka.

Efter gymmet har vi promenerat i St Skilda, kollat i butiker och ätit hamburgare. Ikväll tar vi det lugnt för imorgon bli det BBQ & party med gänget! ♥

53 Comments

Sanna

Det är nästan skönare och lättare attvträna på semestern tycker jag då man inte har en massa vardagsgrejer som måste göras och man är lugn och harmonisk på semester

Reply
Emmy

Det kanske är lite försent nu men Vill du åka till Hong Kong igen?

Då ska du absolut smaka på
nudlar , ankaor , krabbor , hummer , pineapple bun och exotiska frukter! (Jag rekommenderar att du åker dit när det är varmt!)

Reply
Moa

Du har idioter till läsare som tvingat dig att tycka illa om din kropp och börja svälta ner dig. Tycker synd om dig.

Reply
matilda

regel nummer ett i aussie land: använd alltid faktor 30 och ligg inte för länge i solen.. det är ju farlig här! Ta hand om dig och hoppas melbs är fint:)

kram från sydney.

Reply
elin

Hej Kenza!
Det är såhär att jag och mina vänner har bestämt oss för att åka till London i höst. Men ingen av oss har varit där, och vi vet inte alls mycket om London. Om vart man ska bo, vart shoppingen finns, osv! Vi vill såklart shoppa men samtidigt se alla de vanliga turist sakerna. Tänkte eftersom du har varit i London, vart finns bästa shoppingen? och vart ska man bo.

Reply
Nino

Varför tränar du i så lite kläder? Det är ändå en bh liksom. Hela du är haram ;) hahaha. Seriöst

Reply
Ida

Kan inte du berätta lite mer exakt hur du fick kontakt med JC där du hade ditt första modelljobb och sådan? :D

Reply
Julia

Vad duktig du är, idag börjar jag mitt “nya” liv med träning och hälsosam mat, så hoppas på resultat till sommaren :)

Reply
pillan

Hej Kenzo! När du kommer hem från din semester kan du skriva ett litet inlägg som inspiration till att komma igång och kanske lite träningstips som man kan göra hemma ifall man inte har råd med ett gym kort? :)

Reply
Rebecca

Jag undrar vart du köpt dina gymskor och hur mycket dom kostade? Skulle du rekommendera dom? :) jag undrar också om du skulle kunna berätta mer exakt vad du gör på gymmet och hur länge du gör det osv? Jag skulle nämligen vilja gå ner lite i vikt och vill höra om du har några bra tips och om du tycker det du gör funkar bra? Kram på dig världens vackraste människa!

Reply
Lillie

St Kilda är Melbournes fulaste strand. Jag skulle rekommendera att du åker mot Morningtonhalvön längs kusten. Där hittar du bättre stränder som Rye och Rosebud, ville du ha en närmare strand så är Chelsea också bra :) / mvh en fd melbournebo

Reply
josefin eriksson

Hej Kenza!! Kul att se att du ocksa gillar Melbourne. Jag och min kompis fran Sverige har varit har i snart 3 manader och kan inte riktigt se nar vi kommer vilja aka hem igen.. Hur som, tankte bara saga att det vore sjukt kul att motas upp! Sa om du nagon gang ar uttrakad eller vill ha sallskap sa kan du alltid maila. Du verkar vara en san jakla harlig tjej, love ur energy!! Hoppas du far en grym semester!! xoxo

Reply
Melissa

It’s just my personal opinion, but it feels *very* artificial to read timed posts. You are in Australia, you should write in Aussie time and we should read your posts with some delay. Delay trumps forced/ artificial/ unrealistic anytime!
A mass of hugs!

Reply
Emelie

Ingen i Australien solar i under solskyddsfaktor 50, eller så har de sunblock som blockerar ut solen totalt, speciellt i ansiktet. Jag växte upp i Melbourne och det sitter i benmärgen att ALDRIG gå ut utan sunblock i ansiktet och MINST 50 på resten av kroppen. Ha en trevlig semester!

Reply
Olivia

Hej vart kommer den fina sporttoppen och shortsen ifrån? Grymt snygga! Kramis <3

Reply
Hanna

Stört jävla snygg kropp har du!
Kan du ge några bra tips på övningar man kan göra om man vill bli starkare och få snyggare kropp? Kram Kram

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*