• header

GOLD

Butikerna är fulla med fina smycken här i Melbourne. Jag vill ha alltihop! Speciellt ringarna. Finns hur mycket fina ringar som helst.

Köpte detta halsband + armband igår. Ett maffigt halsband är så jäkla snyggt till antingen tunnare överdelar eller college-tröjan med tryck.

73 Comments

Förvirrad tjej!

Hej kenza!
Jag tänkte kolla på kenza & tyra show repris, men det går inte på nyheter24? Vart kan jag se alla avsnitt??
Tacksam för svar!

Reply
mari

Ursnyga smycken, ursnygga grejer alltihop =) grymt av dig att träna på semestern också =) mer sådant :)

Reply
Lovisa

Åh det var de snyggaste smyckerna jag någonsin har sett!! Kan du inte köpa med dig ett par till av varje och lotta ut här i bloggen så vi också kan få ta del av dessa underbara smyckerna!!

Hoppas du har det bra där nere i värmen Kenza :)

Reply
Isabelle Chanitra Bylund

Jag vet att du förmodligen inte kommer svara på detta, eftersom du får redan så många kommentarer så att min kommer bort.
Men jag har alltid undrat, vilken bloggportal använder du?
Kram!

Reply
Sara

Åh armbandet är så himla likt ett dösnyggt Alexander McQueen armband :) Vill ha!! hehe

Reply
Resa

Så tragiskt, du har ju ingen egen stil, batman t-shirten, kjol med stickad overided tröja,canvas, allt det där var en trend bland unga i london typ förra sommaren och nu börjar ni efterblivna svenska bloggerskor hänga på trenderna, jag döör av tristess, *en tröja med tryck och guld halsband,”oj va orginelt.

Reply
Emmie Staljonovic

Jag har gjort en klänning i folie till dig.
Den kommer på posten.
Puss Emie

Reply
Klara

hej kenza, tror att du får massa kommentarer om sånt här, men om du kan ta dig tid att läsa detta skulle det betyda otroligt mycket.
Jag har precis skrivit ett inlägg om min historia, var mobbad i över 7 år, ingen hemma trodde på mig över huvudtaget. Än idag fortsätter mobbningen vid vissa tillfällen, men med mitt inlägg så vill jag bara visa att det går att lyckas, jag själv har redan som 14 åring upplevt min stora dröm.
Jag ber dig inte om en länkning eller kommentar på bloggen, inget sånt, jag skulle bara vilja att du gick in och läste mitt inlägg.
Jag vill sprida min histora, för jag vet att det är så många som går igenom samma sak.
Snälla kenza. kan du snälla ta dig 5 min och gå in och läsa?
Skulle betyda sjukt mycket!

bytheway, du äger, älskar dig och din blogg! puss

Reply
Ida

Om du skulle ansöka som modell idag, hur skulle du ta dina bilder för att få det ultimata ansökningsformuläret? Vinklar, smink, hår, hur skulle du göra?

Kram

Reply
Iia

Supersnygga!! :)

Jag bloggar om mode, träning, inredning och mina resor över jordklotet! Kika in vettja!

Reply
Sofia

Klart du köpte ett sånt halsband. Angelica Blick har ju ett så då bara måste du också ha ett

Reply
Emma

Hej! Kul att du styrt kosan till härliga Melbourne. Vi är 5 svenska tjejer som backpackar här för tillfället, vi trivs som fisken i vattnet! Hojta gärna till om ni får lust att hänga med lite skåningar och norrlänningar. Ha de fint!

Reply
beciell

Vill du väldigt enkelt göra en tjej glad så här i juletider? :) BARA tryck på denna länken, så har du röstat på mitt bidrag (The world of beciell) ALLT du behöver göra är att trycka, sen är det klart, tack så mycket http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22 God jul och God fortsättning! (det är en tävling med CDON.com) Skulle vara sååå snällt!

Reply
Emma

Hej! Så du hänger i Melbourne du minsann, det gör vi med 5 tjejer på resande fot . Vi hänger i Fizroy och jobbar här. Hade varit kul att möta upp och göra något.
0414287244

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply
Ladyj

Tycker att “Resa” kan ta och sticka upp sin icket originella anonyma kommentar lång upp där bak på sig själv..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*