• header

28e december 2012 – i Melbourne

God morgon på er där hemma!

Imorse när vi vaknade och kände att det inte var så varmt ute så bestämde vi oss för att hänga inne i stan. Vi tog spårvagnen in och mötte upp Humlan och Rebecca. Vi shoppade loss och lunchade, sedan kom solen fram och då satt vi i solen en stund. Drog tillbaka till hotellet vid fyra-tiden för att göra oss i ordning inför kvällen.

Nu är klockan snart sex på kvällen här och vi ska snart iväg. Jag ska bara locka håret och slänga på mig en klänning. Ikväll är det grillning och fest som gäller hemma hos Leigh! Det ska bli himla roligt. Jag har inte festat på en månad (sist var när Mika fyllde år) så jag är väldigt peppad.

Jag har tidsinställt ett outfit-inlägg till er så det kommer upp senare. Puss!! ♥

55 Comments

breanna

ok freaking out because I have a photo in the exact same spot!! Love melbourne!

Reply
breanna

ps: make sure you go to chapel st while youre here! it has heaps of australian designer boutiques like sass and bide etc :)

Reply
Gina batty

Kenza! I’m from melbourne and it would be so cool to see you!! Where abouts are you staying ad what are your plans while your in melbourne? :D

Reply
Josefin

Hej. älskar klänningen. den har du köpt på topshop va? :) ha det bra i Melbourne :) <3

Reply
malin

asssså åhh va fin du är.
måste bara fråga hur lång är du asså i längd? du verkar fett lång..
och diiiiiin kroooooopp. <3

Reply
Jojo

Vad kul! det låter som om ni kommer ha en bra kväll! och jag gillar din outfit, den är väldigt sommrig och härlig!<3 haha

Reply
Isabelle

Nu passar den här kommentaren inte alls till inlägget men skit samma:P Jag funderar på att börja med BM,kollade om mitt värmeskydd skulle funka, såg sen att det är samma som du använder, loreal studio line hot curl spray, men det innehåller ju alcohol denat så jag tänkte att det inte är ok? eller är det bara väldigt uttorkande för håret men går lätt att tvätta bort med balsam och sådär? Värsta djungeln det här ju!!

Reply
Cassandra

Jag hade en jättekonstig dröm… Du färgade håret. Rött. Alltså ginger- rött. Och då såg du helt annorlunda ut! Som i helt förvandlad. Annan ögonfärg, annan hud, ALLT! Blek, hudproblem och fräknar och allt… Men du sa att det enda du gjort var att färga håret. Haha! Sjukt!

Så… Ett tips: färga inte håret ginger. Du passar inte i det. Haha!

Reply
bianca

Hello honey . I’m from Melbourne. Seeing you are here I would love to meet you. Please let me know:) I love your outfits. Bianca xxx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*