• header

29e december 2012 – i Melbourne

Hej bloggen!

Hur mår ni? Allt bra där hemma? Jag har mått sååååå dåligt idag, haha. Trodde att jag skulle kräkas men efter lite käk i magen mådde jag bättre. Varför utsätter man sig egentligen för detta?! Det måste ju vara för att man alltid minns hur roligt man hade det, inte hur dåligt man mådde dagen efter. Nu hade jag inte druckit på en månad så jag måste ju säga att jag förtjänade en AProlig fylla ändå. Och ooooja, det fick jag.

Vi började kvällen hos Leigh med barbeque och rosé. De hade köpt kängurukött till mig och Aleks för att de visste att vi gillar att testa på saker. Det smakade faktiskt jävligt gott! Men vinet smakade ännu bättre och efter många glas tog vi en stor taxi och åkte in till stan. Hängde på två olika ställen, dansade loss och hade det riktigt kul. Jag och Humlan har inte festat ihop på över 2 månader heller så det var verkligen dags.

Vet inte riktigt hur vi kom hem, men på något sätt gjorde vi det haha. Nu är klockan halv nio på kvällen här och vi ska ut och käka! Sedan hem och packa. Imorgon checkar vi ut för att åka bort några dagar med gänget. :D

Aleks, Leigh, jag & Brad igår

42 Comments

t

när jag var i australien åt jag det ovetandes, för vi hade tittat på vilda wallabes (det var det du åt, de är som rådjur för oss..) och jag hade sagt hur söta de var. Ironiskt nog tyckte jag också det var supergott..

Reply
ida

Kängurukött?! Det vart ju lite taskigt även om kul att prova. Kommer du nog få höra en del för…

Reply
ebba

Ush så det gör ont att se dig vara i ens paradis när man själv inte kan åka dit och arbeta längre.. I alla fall! Förstod att du skulle upp mot guldkusten och tänkte rekommendera ett utav de bästa och absolut prisvänligaste ställena(det var de åtminstone för två år sedan) att bo på i Coolangatta (staden där Gold Coast airport ligger) och det är ett hotell/hostel som heter Komune http://www.komuneresorts.com/goldcoast/#/tour/. Du kommer förstå varför jag rekommenderar det när du kommer dit! Om ni redan har boende så är deras bar att rekommendera för att bara ta en drink i! Ha så trevligt! :)

Reply
Sara svensson

gud vad fåniga grimaser din man gör hela tiden.
Riktigt ful. Han är ju vrål snygg annars…

Reply
snusk

Okej du gillar att testa saker? å när du åker till kina ska du käka hund och katt? jävla djurplågare USCH dubbelmoral

Reply
anonym

Gud vad kul du verkar ha det! Jag vill också åka dit någon gång. Härlig bild!

Reply
Ellinor

Allting låter så himla kul! Hoppas du får en superbra resa :)

Har även själv börjat blogga igen, hade varit tacksam och så glad för lite läsare.

Kram

Reply
Joanna

Hur kan det vara djurplågeri att äta känguru-kött? Alla djur är levande varelser och det är precis lika hemskt att äta ko som känguru. Jag tror att kängurun blev skjuten, och inte djurplågad till döds. Antagligen levde den i frihet tills den blev dödat, vilket är ett mycket bättre liv än vad vi väljer att ge våra slaktdjur i Sverige.

Reply
ida

Håller med ovanstående – taskigt att äta känguru!! Ska du äta hund i Kina då eller?!

Reply
Anonym

Wanna be american lol sjukt söta (Wanna be american menar jag med att era namn är typiskt amerikanska utom din kenza men speciellt Brad som omedelbart får mig att tänka på BRAD Pitt ) haha ;)

Reply
Emelie

Haha va löjliga ni är! Taskigt att äta kängurukött?? Varför? Väldigt vanligt i Australien och går att köpa hemma i Sverige i de flesta mataffärer. Vet till och med att mina föräldrar fick hem det i matkassen de prenumererar på. Dessutom är kängurus inte så söta och gulliga som ni tror utan riktigt farliga och aggressiva, det är inte ett djur man vill stöta på ute i vildmarken och allra minst krocka med bil med. Bor i Sydney med 3 aussies och fick en mindre utskällning när jag sa hur söta och snälla de verkar va så lägg ner alla kommentarer om djurplågeri.

Kenza hoppas du har det fucking fab i Melbourne! Synd att du missar Sydney utelivet och stränderna här är svårslagna!

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply
Linnéa

Hej!
Jag hoppas du har det super trevligt där nere med dina fina vänner och pojkvän. Har en fråga om din mobil har slutat vibrera ? För min gör också det och har gjort det i ett halvår. Men ska ändå få en ny nu. Men ville veta om du gjorde något åt det eller om det fortfarande vibrerar vid ljud på/av knappen. Kramar från Linnéa

Reply
Daniel

CHECKA MIN BLOGG!!!! MUSIK AV HÖG KLASS AV EN GAY KILLE FRÅN SKÅNE. MODE IS MY PASSION AND PASSION IS MY FASHION!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*