• header

30e december 2012 – i Melbourne

God morgon!

Ni har väl inte gått och lagt er än men här är klockan snart nio på morgonen. Vi sitter i lobbyn, har precis checkat ut och väntar nu på taxin. Vi ska förbi Scott och droppa våra väskor och sedan ska vi köra till strandhuset vi ska fira nyår i. Det ligger ca 3-4 timmar utanför Melbourne så det är en bit, men jag är så himla trött så jag lär sova i baksätet hela resan hehe.

Som jag skrev igår finns det inget wifi där så jag kan inte blogga därifrån, men kanske det finns något litet internetcafé i närheten. Jag har datorn med mig för säkerhetsskull. Annars så har jag tidsinställt två inlägg till idag (imorgon för er) och så hörs vi NÄSTA ÅR!! Vi är tillbaka i stan på onsdag.

Ha det bäst kära ni!

20121230-085202.jpg

50 Comments

Anastasia

Hej! Skulle du inte kunna göra en video/ta bilder på din garderob? Är nämligen väldigt fascinerad över den mängd kläder du köper varje vecka. Ha en trevlig semester gumsi!

Reply
Julia

Hoppas även du har det bra, vilket du verkligen verkar!
Gott nytt år på dig också och glöm inte att det kan vara nyttigt att vara borta från bloggen ibland också ;)
Kram på dig!

Reply
Victoria

I can’t imagine how amazing your new year’s eve going to be! Beach house with friends sounds so nice! I hope you’ve got lots of fun :)

Btw, This breakfast looks delicious! There is nothing better than toast, coffee and fruit salad in the morning! :D

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply
Agnes

hej kenza! jag undrar bara hur du vårdar dina tänder? kanske lite random fråga haha men de är så sjukt fina och vita! kram<3

Reply
Tamara Klindic

Hey there!
I just wanted to ask you if you could start posting your comments in English?! I’d love to understand what your posting. That would be sooo awesome.
You’re gorgeous!
Tamara

Reply
Hilda

Hej!!
(Vet att du får hundratals kommentarer) Men jag har en fråga angående den röda långa klänningen med ett djup i ryggen by Malina, jag undrar vilken storlek du hade på din?:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*