• header

BAGS

Två nya väskor i min samling! Jag köpte båda i Hongkong. Den vänstra som är i skinn (+ något syntetiskt hår) köpte jag i en liten butik i Kowloon, och den högra i mocka hittade jag inne på Zara i det stora köpcentrumet Times Square. Två finfina väskor som passar till lite festligare tillfällen också! :)

42 Comments

jen

kenza, jag skulle bli sjukt glad om du svarade på denna kommentar, har en fråga!! jag har för mig att du beställt kläder från brandy melville..? till sverige? jag sökte runt lite och försökte se om någon annan beställt därifrån men det enda jag fick fram var att det var skitdålig shipping, att kläderna blir fel, att det alltid hamnar på fel adresser och att det kan ta SJUKT lång tid innan det ens kommer fram.. hur gick det för dig? vill sååå gärna beställa därifrån men nu är jag jätteorolig om det går såna rykten.. så hur gick det för dig att beställa? tacksam för svar! kram

Reply
paulina

verkligen snygga båda två!

hur var zaras priser i australien? dyrt/billgt/samma? eller du kanske inte hade något att jämföra med… :/

Reply
Pernilla

Jag tycker att det är så jävla underhållande med alla skitnödiga antipäls-människor därute. Om du skulle ha köpt en pälsjacka (eller som i det här fallet en väska med riktiga pälsdetaljer) så hade man blivit tvungen att stoppa pressarna – KENZA KÖPER ÄKTA PÄLS!!!!!! BREAKING NEWS. Och för att inte tala om att du haft halva din läsarskara efter dig med arga kommentarer. Men skinn, det går minsann bra. Skinnskor, skinnväskor, skinnjackor. För djur vars skinn man använder till kläder fortsätter ju leva. Det är därför man ser så många flådda kossor gå omkring på bete… Vad är skillnaden mellan skinn och päls egentligen? INGEN. Men av nån anledning innebär en inköpt pälsjacka ett jävla liv, medan en skinnjacka inbringar en massa “ååååhhhhhh, SÅ snygg!!!!”.

Reply
Shiva

Pernilla: nice one ;) agree

jen: jag har aldrig hort att man kan bestalla fran Brandy? men det finns en affar i Amsterdam :) :)

Reply
Moa

Hej kenza! Nu när det är rea på nästan dom flesta hemsidor, skulle du kunna länka hemsidor med snygga kläder. Behöver verkligen det inför 2013!!! Puss!

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply
Massi

Har två kompisar som flyttade till Australien för snart ett år sen. Känns så konstigt att dom verkligen är på andra sidan jorden.. Men som tur är så kommer dom hem till Sverige igen snart! :D

Hoppas du har det underbart!
Kram.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*