• header

Monthly Archives: February 2012


Blommiga klänningar

Får inte nog av blommiga klänningar kring sommartider! Finns inget finare tycker jag och när kvällarna blir svala är det bara att slänga på skinnjackan. Så jävla snyggt! De här klänningarna (EDIT, den första är tydligen en shortsdress!) kommer från Topshop och kostar mellan 400-500 spänn styck.

Ska kika på den första på stan, tycker att det var så himla fint med det bruna skärpet till det blommiga tyget.

PS. Har fått några mail om tjejer som ber om förslag på studentklänningar. Är det något ni vill att jag tipsar om?

Några bilder från LA

Äntligen har vår kista (som vi ska ha som soffbord) från Zanzibar kommit! Det tog 7 veckor och så fick min pojkvän pröjsa tull och skit också på Arlanda, men nu är den äntligen här! Den står inslagen på golvet här, väntar tills han kommer hem från jobbet så öppnar vi  tillsammans. Nu fattas bara en ny soffa också! Vi kikade på en skitsnygg inne på Mio förra veckan, men frågan är om den får plats här. Vi ska mäta och så. :)

Det blir iallafall en mysig kväll här, med god mat och en film. Har saknat min karl. ♥

Här kommer några bilder från Los Angeles. Hann med en liten sightseeing innan jag åkte hem igår!

Kamera-jakt imorgon

Jag har fått hjälp av en bekant som är fotograf att leta fram en grym systemkamera med bra objektiv, så imorgon ska jag nog dra in till stan och köpa den! Det blir en Canon eos 600D med ett obejktiv som heter tamron (fölt av en massa nr haha, helt lost) something. Har skrivit ner allt så jag vet vad jag ska säga när jag kommer till butiken. När jag skaffat en grym kamera då jäklar ska jag ta snygga bilder till bloggen, och nu när våren kommer är det så himla mycket roligare att klä sig fint så mina outfit-bilder kommer komma tillbaka. :)

Och vad händer mer imorgon? Jo, min älskade älskade älskade Humlan kommer hem efter en månad i Thailand. Det känns dock som att hon har varit borta en EVIGHET och jag saknar henne så mycket! Ska bjuda ut henne på en romantisk middag. ♥♥♥

Back in town

I’m home! Eller ja, nästan. I taxin påväg hem från flygplatsen. Jag lyckades sova lite på det långa flyget mellan Los Angeles och Amsterdam så jag mår hyfsat bra men ser sjukt sliten ut. Behöver en dusch!

Det är skönt att vara hemma igen iallafall, speciellt när man landade i ett vårligt Stockholm med sol och 14 grader. Nu vill jag stanna hemma ett bra tag. Jag har räknat ut att jag suttit på totalt 16 flygplan på lite mer än 2 månader, haha. Jag vill aldrig sitta på ett plan igen typ.. :P

Nej nu dör min mobil. Hörs sen, kärlek till er!

20120229-133955.jpg

BYE L.A.

Snart hoppar jag på planet hem! Först 12 timmar till Amsterdam och sedan hem till Stockholm. Jag önskar att jag hann se lite mer av Los Angeles men det får bli en annan gång! Vill verkligen tillbaka någongång i framtiden.

Till er som undrar varför jag åkte hela vägen hit för jobb när festen är i Stockholm. Jo, för att träffa de jag jobbar med (planera osv) och möta journalisterna tillsammans! Inte bara Mischa utan de andra som ligger bakom hela projektet som bor här. :)

Sov så gott så hörs vi imorgon när jag är hemma! ♥

Två bilder från igår. Jag och Johan Petré på sista bilden. Johan har ju Petré Event som kommer annordna en stor vip-hörna inne på Lindsays Party!

159.253.27.32