• header

Dagens

Klänning köpt i Hongkong // väska från Forever New // brillor från Nastygal // ringar från Sportsgirl // pärlarmband från Dotti // skor från Jeffrey Campbell

Idag har jag haft på mig den här fina klänningen som jag köpte i en liten butik i Hongkong! Väskan & flera av smyckena har jag köpt här i Australien. Det finns så sjukt bra butiker här! Jag har handlat så mycket att jag har hela vår-/sommargarderoben klar. Bara några månader kvar då tills jag kan använda det hemma i Sverige hehe.

Nu är vi tillbaka på hotellet efter en dag med shopping på Chapel Street. Vi ska byta om och sedan ska vi gå på tivoli. Det ska bli så jäkla kul! Länge sedan jag åkte karuseller. :)

Kram på er ♥

122 Comments

Carolina

Gud va fin outfit! :D Tror nog att det är en av de sötaste och finaste outfiterna genom åren :D

Kram Carolina! :D <3

Reply
Linn

Kenza du är såå fin! Min förebild. Du har den perfekta kroppen och dit utseende är bara så sjukt underbart! Skulle seriöst göra vad som helst för att få vara med dig i Australien just nu. Är sjukt skoltrött… Vi har lov nu men ändå, orkar verkligen inte tillbaks till skolan. Kenza du är underbarast. Älskar dig!! Kram

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply
Eeva Uotila

Hi Kenza! I was just wondering are you doing a fan meetup or anything while you are in Melbourne?

Reply
Kate

looking at your photos makes me hate myself… You look so beautiful that I’m unable to describe it, feel ‘a little’ jealous ;p

Reply
Julia

Hur gör du för att hålla klänningen på plats? För den slutar väl preciiis nedanför rumpan, min skulle bara åka upp hela tiden eller något haha :)

Reply
Elena

hey kenza, first of all u look good! i dont know why but i miss the old kenza whose outfits were a little more …? and less fashionista like. i dont know how to explain, but u used to dress so much more different from other fashion bloggers. i feel like today they all dress the same :)
anyways, your hairdo…? beautiful!!

Reply
Jojo

Jätte söt klänning, verkligen! Synd att du köpte den i hongkong annars hade jag gärna också köpte en ;)’
Och tivoli! Hur kul är inte det? haha<3

Reply
Ket

Åh va söt liten klänning, det är lite tråkigt att det är så pass tajt utbud här i gbg iaf. Skitsnygg tjejen! :)

Reply
Martina

Fyfan vad vacker du är kenza! Helt sjukt :0
Din stil är 100% awesome :D
Jag har en fråga… Vart har du köpt ditt iphone skal? Vet du var det finns att hitta på typ internet?

Din klänning är så sjukt fin på dig och sen skorna.. Du vet hur man matchar snyggt och sexigt ;)

Reply
karin

Otroligt vacker Kenza!! Blir mer avundsjuk för varje dag som går med tanke på hur underbart du måste ha det där nere! Måste till Australien någongång i mitt liv!! :)

Reply
Sofie

Supersöt outfit! Du är vacker som alltid :) Men jag förstår verkligen hur det är möjligt att gå i sån kort klänning utan att visa allt :D Haha! :P

Reply
ebba

snällaaa kan inte du lägga upp en video eller liknande när du gör din donut! har kollat på många videos på youtube och liknande men då har alla antingen väldigt tunt eller kort hår och då blir det ju tusen gånger lättare, vet inte huur många gånger jag försökt göra en donut och din var riktigt snygg!
kram på dig

Reply
Amanda

Underbar outfit, du klär verkligen i allt! Hoppas ni har det superbra på resan! Jättekul också att du lägger upp mycket outfitbilder nu :-)

Reply
Wilma

Har samma skal fast en brun nallebjörn som jag fick utav en kompis i julklapp, jättesköna att hålla i ! :)

Reply
rebeccare

jätte snygg klänning, vad heter butiken som den kommer ifrån i hongkong? det vore jätte snällt om du kunde svara på mejlen för jag ska dit om några dagar, vill VERKlIGEN ha en sån där klänning ! vore jätte tacksam för svar ! älskar din blogg! :)[email protected]

Reply
Carolina

Åhhh snälla kenza vad heter den butiken i hong kong som du köpte den klänningen?

Reply
Maja

Hej Kenza.. Alltså jag undrar verkligen en sak, alltså på riktigt som jag skulle bli jätte glad för om jag skulle få svar på. Har du något sorts komplex över din kropp eller över ditt utseende? Jag gämför mig själv med dig dagligen utan att jag tänker på de, du är så otroligt vacker och jag kan inte se ett enda ‘fel’ med dig. Jag har de jätte jobbigt med mitt självförtroende. Folk säger väl att jag är ‘fin osv men de tror man ju inte på, man kommer ju bara ihåg de gånger man blivit kallad ‘ful, fet, äckligt smal eller då mitt stora komplex- min näsa..’ de är de man kommer ihåg- de negativa. Jag är nyfiken om du har något du tycker mindre om om dig själv? Enligt mig är du perfekt men vi alla har väl något.
Puss och kram på dig Kenza och njut av din resa i Australien! // din största stalker <3

Reply
sophia

fyfan fyfan fyfan fyyyfaan för dig din lyllo!!! så sjukt brutal fin klänning!!! Min första tanke va “dendär SKA jag ha” sen när jag såg att den är köpt i hongkong så tog den tanken ganska rejält…

Reply
Madeleine

åh! skulle dött om jag hade haft den väskan till balen i vår. har letat hur länge som helst efter den perfekta väskan till min klänning och well.. du håller i den ;) haha.

vet du om det går att få tag på någonannanstans?
eller om jag ska behöva åka till australien? ;)

kram!

Reply
vicktoria

så fina ringar och outfit! Skulle vara kul och se några ringar i guld i din smyckeskollektion :)

Reply
Jessica

underbar outfit & älskar klänningen, funderar på att beställa en liknande ! (:

Reply
Johanna

du är bara för galet snygg!!! klänningen var jättefin :) hoppas du mår bra, kram!

Reply
Tina

Kan du visa hur du sätter upp ditt hår sådär fint? :) eller har du någon slags uppsättning grej? Isf vart har du köpt den? Snälla svara!!

Reply
Evelina

Kan du inte länka till forever new för jag hittar bara en indisk sida… De har ju massa snyggt så snälla lägg upp länken du beställer från :) !!

Reply
SofiaL

Hej Kenza! Så himla söt outfit! Gud jag skulle döö om jag fick ha på mig en sån där klänning på min skolavslutning, kommer du ihåg vad butiken hette där du köpte den? Puss<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*