• header

Dinner with friends

Ikväll ska vi ut och äta med vänner! Nu när jag skriver detta (tidsinställer det så det kommer upp på dagen hos er) så gör jag mig i ordning. Jag har en jättefin ny kjol som jag tänkt ha på mig ikväll men jag vet inte riktigt vad jag ska ha upptill. Jag ska iallafall se till att vi hinner ta outfitbilder innan vi sticker iväg! Tycker det är så himla kul att fota outfits här bland palmerna, hoppas ni tycker det är kul med. :)

Jag har ju inte mått så bra idag så jag kommer ta det lugnt ikväll, men jag vill ändå inte bara ligga hemma eftersom att vi bara har några få dagar kvar här i Melbourne. Tiden går så jääääkla fort! Det har redan gått 2 veckor på vår resa och om 2 veckor är vi hemma i kalla Sverige igen. Vi får passa på att njuta av varenda dag, och det gör vi verkligen! Vi har det så himla mysigt här, jag och min kärlek.

Ha en underbar dag, kika in här för kvällens outfit om några timmar. Puss!

63 Comments

Elin

Hej! Hoppas ni har det underbart, älskar att läsa din blogg och tycker du har en underbar outfit alla dagar. Men jag undrar,hur har du gjort för att få så tjockt hår? Har du alltid haft det eller hur har du gjort? Och sen undrar jag om du tycker det har funkat med balsammetoden?

Kram

Reply
Heidi

Hei!
Jeg bare lurte på om hvordan du fikser øyenbrynene dine? :-)
Fint om du kunne lage et innlegg! ♥

Reply
novin

hej snygga kenza! jag har en fråga som jag vill att du gärna svarar på. Jag tänkte på din topp som du har på dig på den här bilden, den är väl köpt från asos? men lixom hur hittar man exakt den toppen.. jag har letat länge men inte hittat just den! Hoppas du svarar Kram novin

Reply
ingrid

Du är så galet snygg! Älskar din blogg sedan du började med dessa riktigt snyggt plåtade outfitbilder !

Reply
Anna

Hej! Vilken del av Melbourne bor ni? Halva min pappas släkt bor i Australien så nästa jul funderar vi på att åka dit. Finns det någon speciell del av staden du tycker extra mycket om???<3

Reply
Irina

Hej!
Jag är verkligen kär o din blogg!!
Jag läser den verkligen jämt och jag kan läsa samma sak om och om och om igen, du är min förebild kenza!!<3
Och du var sjukt fin på bilden också!

Kraam!!

Reply
Lisa

Åh vad fin kenza!

Hur går det mer balsammetoden nu när du är utomlands och du får saltvattenshår?

Reply
Tilde

Hej kenza! Älskar dig och din blogg! Kan du lägga ut bilder på dina tatueringar och vad det står? skulle va as coolt! Kram :)

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply
Johanna

Hej bästa Kenza!
Om du svara skulle det betyda mycket!
Vilken kamera tar du kort med? <3

Ha det bäst! <3 <3 <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*