• header

TONIGHTS OUTFIT

Kjol från Forever New // blus från Dotti // väska från Forever New // skor från Jeffrey Campbell// hair cuff från H&M // ringar + armband köpta här i Australien

Såhär ser jag ut ikväll! Svalt och skönt. Klockan åtta när vi var ute och fotade detta var det fortfarande 40 grader i skuggan… Helt sjukt! Men vad tycker ni om kjolen då? Visst är den fin? Älskar tyget.. :)

 

219 Comments

Evelina

Super fint! Men herregud kvinna! Hur orkar du gå omkring i klackar hela tiden?! Hoppas att du bara tar på dig inför varje outfit. :)

Reply
t

åh minns butikerna från när jag var i australien. witchery har bra basplagg men forever new har ju så mycket snyggt, mycket trevliga acessoarer. vill verkligen dit igen, så avundssjuk! Hoppas du har det underbart. hmm kjolen påminner mig om en fåtölj.. men du passar i det mesta, så på dig ser den jättesöt ut.

Reply
Kajsa

Jättesöt outfit, älskar kjolen! :) ha det bra!

Kika in på min blogg, ge mig jättegärna några tips till fler läsare;)

Reply
Elle

Otroligt fin outfit! Även kjolen är superfin. Åker du ner till jugge landen så har du 40+ på sommaren, helt sjukt varmt nästan så att man längtar hem.

Reply
Pia

Hej! Härlig semester du har! :) Vad har du för märke på dina solglasögon? Varifrån har du köpt dem? Tack för en fin blogg!

Reply
KIKI

Skit söt! skönt med värme, hoppas ni har det bra! bor i chicago men åker till miami med en vän på några dagar, ska bli så skönt att komma bort från kylan! kram :)

Reply
LINDA

På min och min väns blogg har jag gjort en liten sammanfattning med lite små kommentarer till om dina outfits du haft på din nuvarande semester, titta gärna in där och se vad du tycker!

Kram!

Reply
hanna

Varför ska dina smycken slutas säljas på guldfynd?
Ska du skaffa egen butik som tex Tyra? I vilka städer kommer dom isåfall finnas?

Reply
melanie

Snygg outfit! Tycker dock att din blogg har blivit mycket tråkigare med tiden. Det är ju typ bara gammla bilder, och inga som nya och roliga bilder på vad du gör just då!

Reply
Filippa

Heej!
Först och främst, din stil är såååååå fiiiin!!!!! Älsar hur du kan sätta ihop så fina outfits!<3 Men har en fåga! Det känns som du har jääääätte mycket kläder så jag undrar om du någonsin använder ett plagg fler än bara typ 1-3 gånger?
Puss o kram!:)

Reply
Smila

Super fin!❤
Hej kenza jag gillar dig super mycket och läser din blogg hela tiden! Men jag har ev viktig fråga!
Alla säger att du har tappat intresset att blogga och att du inte vill blogga mera!

Reply
Maria

Jag förstod direkt när jag såg din kjol att den var från Forever New! Helt klart min favorit butik i Australien :)

Reply
Elvira

Gud vad du är vacker! När du har korta klänningar och kjolar är du inte rädd om det är vind att den blåser upp? Har du nåt under eller går du och håller i kjolen/klänningen?

Reply
sil

Hej kenza! älskar bloggen och läser den från Finland! Jag skulle villa nästa sommar använda kjolar men vågar sen typ aldrig eftersom är rädd att rumpan skulle synnas. Vad använder du under kjolar, ser väldigt korta ut och undrar har du kanske tighta shorts under eller ? älskar outfiten på denna bild.

Reply
Josefine

Du borde bli en vicotrias secret angel.. naturligt skiiiiiiitfin och tränat och vackert hår… Ärligt alltså! :) Blir sugen att åka till Australien efter studenten och jobba genom en organisation. Vad tror du om det? Trpr du man tröttnar på Australien efter ett halvår`? Kan tillägga att jag älskar äventyr och upptäcka främmande miljöer ;)

Reply
Martha

Beautiful picture !
I want to ask, what kind of camera you have ?
Please answerd i want to buy a camera.
:)

Reply
Olivia

Vilken fin kjol. Underbart tyg!

Men Kenza, jag måste fråga. Är du inte orolig för att dina korta kjolar ska blåsa upp? De är ju ofta så väldigt, väldigt korta. Det är verkligen jättefint, men jag undrar bara hur du gör.

Ha det underbar down under!

Reply
J

Inte första gången jag (eller någon annan) säger det men, HERREGUD VAD DU ÄR VACKER!!! Önskar dig allt gott i livet <3

Reply
Linnea

Glöm inte att tipsa om din blogg eller dina favoritbloggar i “Bloggtipset” på min blogg allihopa! Kram ♥

Reply
Victoria

I love style and pattern of this skirt, so nice!
I’m looking for something like this but in black and gold, to wear with black tights in autumn :D

Reply
Marvia

Skitsnyggt! Jag hade dött om jag gick runt med klackar hela tiden men måste säga att det är snyggt iallafall! ;)

Reply
Tova

Hur fin som helst, och du passar fanimej i allt!!
Men varje gång du har liknande korta, vida kjolar på dig så undrar jag hur du gör när du böjer dig fram? Visar du inte (som jag) HELA röven??
Har du något knep, eller “står” du bara rakt upp och ner när du har såna kjolar?

Reply
Kira

Åh vad jag älskar bloggen nu! Underbara och inpirerande bilder verkligen!
Till er andra läsare:
Om du vill så kan du kika in på min blogg för att vara med i Veckans blogg och då få en länk inför mina 350+ läsare! Eller tipsa om en blogg som du tycker borde vinna! Kramisar!

Reply
anna

Hej Kenza, har du betällt från sidan forever new? eller har du köpt kjolen i Australien? önskar Sverige hade så snygga kläder. Vore tacksam för svar.

Reply
nina

Vad kostar det på ett ungefär att leva i Melbourne per månad? Jämfört med Sverige?

Reply
Yarem

Hej! Yarem heter jag och är 16 år. På min blogg kan ni läsa om allt från musik till kläder, inspiration till personliga och djupa inlägg. Jag skriver om min vardag helt enkelt. Hopppas ni kikar in! :)

Reply
Freddan

Följ gärna mig och mitt liv jag har med min pojkvän som bor i Italien! Klicka in på min blogg och kommentera gärna!:D / Freddansplace.blogg.se

Reply
Amanda

Hej!

Amanda heter jag, och jobbar på en hemsida som heter Picci.se
Picci går ut på att man delar det som man blir inspirerad av, oavsett om det är citat, heminredning, mode eller vad man nu kan tänka sig.
Man kan enkelt följa andra användare och se vad de gillar och dela det man älskar med andra!

Picci låter dig spara bilder, och smidigt organisera dem så du alltid har full koll på dina bilder!
Picci är helt gratis, och du kan använda det helt obegränsat – obegränsat med bilder, obegränsat med anslagstavlor, och givetvis kan du följa precis hur många du vill!

I samband med vår lansering har vi även en tävling där du kan vinna ett presentkort på SF-bio, så du kan ta med någon på en bra film!
Tävlingen är enkel, mer information om den finner du på vår blogg – http://blogg.picci.se

Jag hoppas att vi ses på Picci, att vi får ta del av det du brinner för!

Mvh,
Amanda

Reply
Lejla

Perfekt sommar outfit där!! älskar hur kjolen sitter och JC skorna i beige matchar as bra :)

ville bara tipsa att det finns exakt likadana armband på Gina Tricot!! har dom själv, kommer i ett paket tsm med två pärlarmband och ett till guldfärgat :D

Reply
Elle

Guri så utrolig vakker du er! Elsker antrekket, hele antrekket, må være favorittantrekket mitt på bloggen din så langt! Feminin og VAKKER <3!

Reply
evelyn

tjenare! så du är i melbourne? härligt, hur länge blir du här? jag har varit här sen i september nu, du kanske har lust att hänga med mig och mina kompisar ut någon dag! hör av dig på min mail
/evelyn

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply
Eva V.

Lovely outfit Kenza and looking good als always! The setting makes the pictures complete and very lovable !! Looks like a romantic film-scene :) !!

Reply
tessi

åååh så himla snygg i allt !!! :) jag undrar om du fortfarande kör den där balsam metoden? och är du inte orolig att dina fina korta kjolar ska blåsa upp? :D haha <3

Reply
Natalie

Hey kenza! I love to look at your summer outfits..
I’m gonna go to the Dominican Republic in about 1 month..
Ur my inspiration for sure!
Even think about going to the Dominican Republic? U will love it there!

Muchh love from Hollanddd!!

Ps. Thanks for the zara jacket post a couple of weeks ago
I loved it!

Reply
Alina

Helt kär i klädseln du har på dig! Så inspirerande, du har äkta beauty också:) Hoppas du har det bra, kram!

Reply
Frida

Åh, bilderna gör så att jag blir ännu mer sugen på att åka utomlands! Är så trött på kyla, och vill till värmen! Halv avundsjuka ;)

Reply
Matilda :)

Ville bara säga att du är så himla otroligt fin, Kenza!
Det går inte beskriva hur jävla snygg du är!! Vill så himla gärna se ut som dig, hela du är så himla fin! Puss och kram, ha det bra!

Reply
Emma

Kan du ha frågestund..?:) vet du något bra ställendär man kan köpa badkläder online :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*