• header

Dagens

Klänning + smycken köpta här i Melbourne // skärp från Asos // skor från Zara // solglasögon från RayBan // kuvertväska från Hongkong // hair cuff från H&M

Vi tog de här bilderna tidigare idag men jag hann inte lägga upp dem innan vi stack iväg. Såhär såg jag iallafall ut när vi var ute och käkade middag med gänget en sista gång! Vi åt vietnamesiskt och drack vin. Det var tråkigt att säga hejdå men förhoppningsvis ses vi igen. De får ta och komma och hälsa på i Sverige! :)

Nu är klockan halv tolv på kvällen här och jag ska precis krypa ner i sängen, men tänkte bara blogga lite först. Imorgon ska vi upp tidigt och åka in till flygplatsen. Det känns som att vi ska åka hem till Sverige men nej, inte ännu!! Vi har niiiiio långa dagar kvar tills vi reser hemåt. ♥

126 Comments

L

Asså förlåt men jag hade mycket hellre sett fler bilder på själva semestern (som när du åkt iväg innan). Nu är det ju bara outfits typ och det är ju redan jättemycket av när du är hemma. Ni har en grym kamera med er… ut och fota mer miljö:) Det är min åsikt bara. Kram

Reply
Melinada

Lyx dig, det är skit kallt här och ni har ju sommar där och förestän nån som vet vart melbourne ligger någonstans? i australien eller?

Reply
paulina

jättesnygg klädsel verkligen! Måste fråga om den är inspirerad av den klädseln Angelica Blick gansa nylien la upp på sin blogg? Det spelar egentligen ingen roll, kan ju vara ett sammanträffande. Sjukt snygg i alla fall! :D

Reply
Malin

Har ett önskemål, kan du inte lägga upp lite mer bilder på själva omgivningen? är ju nyfiken på hur det ser ut där! :)

Reply
V

Man märker att du har blivit jätte smal, kombinera bra och mycket mat med din träning så du inte tynar bort.

Reply
karin

en till otroligt fin outfit!! Du borde verkligen ta lite stylist jobb om du får förfrågningar, för du är verkligen BÄST på att matcha, älskar din blogg förresten ;)

Reply
Linda

Underbart fin klänning! love it! Hoppas allt är bra och Ni har det trevligt medan vi här hemma i sverige halvt fryser ihjäl!

Reply
sara

gud vad vacker du är! älskar nagellacket, skorna, klänningen, väskan, allting!!!! <3 :)

Reply
~ Anna.

Herregud vilken sjukt snygg klänning!
Den passar dig, och färgen likaså.
Ha det bra, kram! :)

P.S, hur mycket kostade klänningen ungefär ?

Reply
Linnea

Snälla Kenza :) du måste publicera ett inlägg om Australien sedan:) vart du tycker man ska åka/göra/budget etc etc.. Är jättesugen på att åka nu :) :)

Reply
astrid

hej!
jag och min kompis ska åka till melbourne om ca 3 veckor och bo där ett tag, blev bara så himla kär i klänningen och undrade vilken affär du köpt den i ;)

Reply
Maija

You amaze me every time with your outfits! They’re just so stylish, love the dress and the whole combination

Reply
Linda

Haha OMG! Du har lika håriga armar som jag har ju!
I’M NOT THE ONLY ONE! GRYMT! :D (Haha!)

Reply
j

COPYCAT! du kopierar en annan bloggerska varje gång du gör dagens outfit…. har du inga egna ideer när det gäller outfits??????

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply
Hanna

Hej Kenza! Vad fin du ser ut :) Ville bara säga att jag älskar dina outfits och att i skvallerbloggen skrev dom om att du kopierar Angelica Blick men fan vad dom ljuger! Hatar när såna människor gör sånt. Jag älskar din stil och hoppas att du inte bryr dig om såna skitkorvar ;)

Reply
Anne

Love everything about this outfit! It’s perfectly simple without being boring. You look amazing!

/anne

Reply
Anonym

Kan jag få köpa klänningen av dig? skulle vilja ha en liknande på en fest nästa vecka. kram!

Reply
B

Hi!
Gorgeous dress!
You are so beautyful women, i’m a big fan of yours:)
Please tell me where (in Melbourne)did you buy this dress?:)
Wish u luck:)

Reply
B

Hi:)
Beautyful dress! Please tell me where (in Melbourne) did you buy this dress? You look gorgeous!
Wish luck:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*