• header

DAGENS

Jeansshorts från Levis // bikini från 2chillies // keps snodd av le boyfränd

Sorry guys. Roligare outfit än såhär blir det inte idag. För JÄKLAR vad varmt det har varit! Så varmt att vi inte ens pallade vara på stranden längre än till två. Nu var vi visserligen där redan klockan nio imorse och surfade, men solen var så stark. Så vi hängde på balkongen i sköna skuggan hela eftermiddagen. Bilderna ovan tog vi snabbt precis utanför vår balkong. :)

155 Comments

Nora

Åhh, det ser helt galet härligt ut! Det är så sjukt kallt här nu, bättre för varmt än för kallt ;)

Reply
Elis-Lisa

Det är ju skogsbränder i Australien nu, bor ni nära dom eller långt ifrån? Är ni inte rädda att bränderna ska sprida sig?

Reply
justme

I remember when those shorts fit perfect on you. But now, they don’t :( You have became too thin and it REALLY does not look good. :/ Sorry. Many people nowadays become too skinny when they are reaching “perfection”…

But this is not “perfection”, now your body looks so unhealthy.

Reply
:/

Du ser anorektisk ut. Ät lite och träna styrketräning istället. Din kropp är inte alls fin nu:/ för smal , varken röv eller pattar.

Reply
nathalie björklund

Jag är 17 år och lever i staden Gävle, har en pojkvän som betyder mycket för mig. 16 riktiga syskon, en utav sveriges största familjer. I min blogg kommer ni kunna följa MITT liv (inte min familjs så klaga inte som ni ALLTID gör, lol)
Nya bilder uppdateras varje dag, flera ggr om dagen. Lägge rmycket åsikter och lever allmänt som en vanlig 17 årig tjej, skola, pojkvän, bloggen och min syster som är världens bästa vän!

min blogg: http://nattstad.se/nathaliebjorklund

Reply
B

Jag tycker din blogg är trevlig och att du verkar vara en sund person med fötterna till största delen på jorden. Kul att ni har kul och njuter av er semester, vem som helst skulle nog vilja byta med dig och kunna unna sig att uppleva samma saker med sin pojkvän. Men i det stora sammanhanget kan jag inte låta bli att tycka att dina reseinlägg blir mer och mer osmakliga med bakgrund av den situation Australien befinner sig i just nu.

Samma land som du beskriver som så vackert och härligt varmt står just nu i lågor och de påverkar tiotusentalsmänniskor både direkt och indirekt. Närmare 100 bränder rasar i landet och en ofantlig mängd människor har blivit hemlösa, enorma boskapshjordar har brunnit ihjäl, tillgånga för miljarder hotas eller har redan gått upp i rök.

Jag vet att du driver en mode/livsstilsblogg, där ditt utseende och ditt varumärke är tonvikten som lett tilldin framgång. Jag känner också till att du upprepade gånger sagt att bloggandet inte längre är högsta prioritet samt att du sällan blir mer personlig än att du talar om vem du för dagen träffat och fotar kläderna du för dagen väljer att ha på dig. Men fortfarande kan väl inte du som nu semestrat i Australien i närmare en månad kunnat undgå situationen, att inte nämna det ens i marginalen, om så bara av artighetsskäl och för att visa medlidande för de drabbade som bor där, känns just så oerhört ytligt och likgiltigt. Du driver inte en nyhetsblogg, naturligtvis förväntar sig ingen att du ska engagera dig i situationen konkret, men här hemma i Sverige pryds förstasidan av svarta rubriker om situationen i Australien så den kan knappast ha undgått dig som befinner dig på plats. Allt du skriver om är konsumtion, livsstil, konsumtion, mat, konsumtion, umgänge och jag hajar – Det är kul med kläder. Vem som helst som var tjej och i 20-årsåldern skulle älska att leva ett liv som du med all den lyx du kan unna dig. Men du verkar intelligent i allmänhet och för bloggvärlden i synnerhet, visa nånting, lite medlidande, vad som helst. Jag tror inte det skulle skada ditt varumärke att visa lite hjärta och personlighet, ibland.

Kram

Reply
du är perfekt.

jag vet inte om du kommer se detta, du kommer säkert inte, men kenza DU ÄR PERFEKT! II MEAN IT! du har mitt drömutseende. ditt ansikte, ditt leende, ditt liv, och framför allt DIN KROPP!
jag kämpar varje dag, med gym, kondis osv, men ingen förändring sker :( har försökt län ge nu men inget går, kommer aldrig få ditt utseende ..

jag följer dig på instagram och dina bilder gör mig på något sätt alltid glad! jag är förresten en 14 år gammal tjej, och du är min inspiration i livet! TACK FÖR ATT DU ÄR DU! och ingen annan :) skulle betyda såååå mycket om du började följa mig på instagram, ord kan inte ens beskriva hur min reaktion skulle ha varit… om du ens läser detta meddelande bir jag överlycklig! love u, kramar ditt fan :)

Reply
michelle mariolina

Kenza!!!!! När kommer ni tillbaka till Sverige? Hur länge ska ni vara där? Svara gärna!! Säkert många som undrar och jag hängde inte riktigt med i början när ni åkte dit :)

Reply
therese

hej världens bästa du. Du är min förbild.
Förut ville jag ha anoreixa, men nu när jag läser din blogg mer&mer så inser jag en sak. Dom som har anoreixa, dom mår inte bra. Du mår bra, du har inte världens smalaste pinnar till ben (VERKLIGEN INGET ELAKT, DU HAR SJUKT SEXIGA BEN). Så jag ser hellre du som dig& är mig själv och kämpar med träningen. Du är min motivation! När jag tillexempel: inte vill gå till gymmet så går jag in på din blogg, kollar på en bild på dig& det får mig verkliga kämpa.
DU ÄR SÅ JÄVLA STARK. Du behöver inte photoshopa dina bilder så du ser smalare ut! Du är helt perfekt. Hehehe vet inte själv vad som va poängen med den här långa texten… Eller jo just det! Kan inte du typ göra ett inlägg om hur tränar, kost osv ?. Ps, i love u /15 år&kämpar för drömkroppen

Reply
Ida

Vi har hört här hemma hur varmt det är där nere.. Har en kompis som är där nu med, verkar nästan fruktansvärt :(

Reply
Lizzie

Snart är balen, och jag har inte riktigt hittat något att ta på mig. Kan inte du ge lite tips på vad som kan vara fint att ha på sig för någon som har b-kupa, svart/brunt hår storlek s/m! :)

Reply
Dope

Håller med “B” däruppe med den långa texten, bra text du har helt rätt.
Sen ni 14 åriga flickor, Kenza Zouiten försöker inte vara er förebild, hon har inte det ansvaret, och faktum är att hon struntar i er! Ni är inte alla hennes småsystrar som hon måste rädda?! Herregud, skaffa er RIKTIGA förebilder med åsikter och en intressant syn på livet där allt inte handlar om konsumtion, konsumtion, konsumtion. Jag menar sure, kläder är bland det roligaste i livet men det fins SÅÅÅÅ mycket mer i livet än lite tyg på Kenzas kropp (som förövrigt har blivit till skinn och ben?).
Nu menar jag inget illa mot Zouiten men hon är lite för överskattad nu. Bloggen är en enda smörja av ytlighet och bekräftelse. Konsumtionshetsen är upp över öronen på henne. Är det sånna ni vill vara tjejer? Stressade, manipulators, shoppingberoende, och struntar fullständigt i vare sig miljö eller människors värderingar (till exempel i fattigare länder)? Tänk över era val i livet även om ni är så unga. Tillsammans kan vi få en bättre värld utan ideal (Kenza ÄR ju idealet, även om hon nu förnekar det så bestämt).

Reply
Amanda

Kenza! vilken kamera använder du? Vad heter kameran du fotar med? sjukt tacksam för svar.

Reply
lisa

håller med dem som kommenterar att du inte nämnt något om bränderna…dessa ytliga inlägg börjar verkligen bli osmakliga, verkar inte som du bry dig nåt om landet du semestrar i…

Reply
In

Hej Kenza! Kan du berätta lite hur du och dina pojkvän träffades och hur länge ni har varit tillsammans? Funderar ni på en framtid ihop och så? Berätta lite, de är alltid kul att veta. Ni har ju ändå varit tillsammans rätt så länge :)

Reply
AnnaWK

Haha tänker bara på min egen outfit jag hade tidigare idag med långkalsonger och vinterjacka. Göteborg levererar inte riktigt shortsväder för tillfället ;)

Reply
Sanna

Vilka sorgliga kommentarer från 14 & 15-åriga tjejer som vill ha din kropp och inte är nöjda med sig själva…..gör fan ont i mitt hjärta.

Reply
Anonym

Kolla gärna min unika blogg som är speciellt riktad mot dig som är en 97:a. Men alla är såklart välkomna. pöss

Reply
Cathy

Vilken somrig bild! Tror just detta fick mig att vilja flytta utomlands…

Tack för inspirerande, trevlig och GRATIS läsning!

Reply
apan

Hahaha har DU D-kupa?! Bitch please, min kompis som har C-kupa har sååå mycket större bröst än dig!

Reply
Lejla

Hejsan Kenza! Din blogg är jätte bra och jag läser den varje dag! Du verkligen inspirerar mig! Undrar bara om du gillar snapbacks? Alltså en sådan keps du har på dig? För du brukar inte använda sådana ofta om du inte lånat den av din kille :) Och kommer din kille från Serbien?

Reply
ina

Jag har läst att Australiensare ska vara rätt så rasistiska, har du märkt av något sådant?

Reply
Sara

Håller med B om det här med situationen i Australien… riktigt bra skrivet förövrigt, B. Och Kenza, jag förstår att det inte är din skyldighet att rapportera om världen eller att ta hänsyn till saker jämt och ständigt. men det blir verkligen konstigt när du i inlägg efter inlägg skriver om värmen där borta utan att nämna något om att landet är i kris. det kanske inte alls märks av där du är, men det vore konstigt. jag undrar om du framställer dig sådär neutral för att du helt enkelt inte orkar engagera dig i bloggen, eller för att du faktiskt är lika “oinsatt” i verkligheten?

Reply
Edite

Hey kenza, I need your help, I would love you to write me. I’m 19 and I would like to talk to you about some personal stuffs, if you are able to it please write for my e mail , thank you very much xoxo <3

Reply
Ida

hej kenza!
ville bara säga att du är en jätte bra förebild för många, speciellt för mig! Du är typ perfekt, super snygg, jämt fina och snygga kläder och din blogg, ja, vad ska man säga? Du verkligen inspirerar mig mycket.
jag läser den varje dag, följer dina resor, och sånt, jag älskar den.
har du några tips på en bra blogg och fler läsare?
skulle bli super glad för svar.
Kan du inte försöka göra lite mera video bloggar? och skull du inte kunna ha ett inlägg med massa tips om smink och sånt eller om att få en bra blogg.
Ha det super bra, massor av kramiiisar från mig.

ps. Älskar din bikin på bilden över! ;)

Reply
Sofia

Du skrivit tidigare att bikinin var perfekt i storleken, men tycker den ser för stor ut för din byst, men snygg är den :)

Reply
madeleine

haha instämmer med folket, Kenza är verkligen inte världsligt insatt, därför kan man inte klandra henne heller! Hon tycker mer om att visa upp sig på bilder och shoppa hit och dit :) Hon har ingen personlig blogg med åsikter eller nåt utan det handlar om ytan, inget illa menat, men därför borde man inte heller begära att hon ska skriva/engagera sig i problem som Australien har, hon bryr sig inte om sånt. Hon gillar att shoppa och ta arrangerade bilder på sig själv :)

Reply
Molly

What type and size waist are the Levi’s? Love them! I can’t find any that are that shape!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*