• header

YOU AND ME BABY MAKING LOVE LIKE GORILLAS

Body från Fairground // kjol köpt här i Australien // skärp från Chicy // skor från Jeffrey Campbell // solglasögon från Nastygal

Sitter och lyssnar på Bruno Mars “Gorilla” samtidigt som jag skriver, väldigt passande haha. Det här fick bli min sista outfit här i Australien! När jag kommer hem blir det jeans och stickade tröjor igen..brrr…. Hejdå bara ben!

175 Comments

felicia

Fiiiiin:)

Checka in cestlamode.se har sett mycket där som påminner om din stil :)
Ha det bääääst

Reply
Mathilda Lindström

Går dom där skorna att fortfarande att få tag på? jag har inte hittat dom någonstans? tacksam för svar :) Mvh Mathilda

Reply
Selma

Åh, vilken fin kjol! Fast varje gång jag har på mig en kjol så känns det som om jag blottar röven, haha!

Reply
Hanna

för glömde jag att du är i australien och jag såg inte palmerna i bakgrunden, så jag ba “omg hur man hon ha kort klänning ute, det är ju typ – 5°c!”. sen k0om jag på att du ju är i australien din lilla lyllo! :D

Reply
Sofia

Hur gör du för att känna dig “säker” i så korta kjolar? Vill gärna kunna ha något liknande, men vågar aldrig eftersom det känns som att hela rumpan ska synas när jag böjer mig, eller att någon ska typ lyfta upp kjolen på mig ;)

Reply
mersiha

SJUKT snygg outfit! Kjolen var hur fin som helst, ser nästan ut som en liten klänning tillsammans med gorilla-toppen. Snyggt!

Reply
amalie

Kommenterer sjældent på blogs, men bliver simpelthen nødt til det. For hvor er du bare smuk!!! og rigtig fedt outfit.

Reply
Viktoria

tycker faktiskt lite synd om dig som kommer till iskalla Sverige igen efter att ha varit i den underbara värmen, haha. Men det är klart att du har massa saknade vänner som får Sverige varmt och härligt!

Reply
Gabbi

Alltså jag har en fråga och jag skulle uppskatta det jätte mycket. Du är underbar vacker och fin. Men min fråga är hur kan du vara så smal vad gör du vad har du för trick snälla kan du svara på min fråga trännar du eller vad äter du.

Reply
Nathalie

Heeej Kenza :D
Vet inte riktigt om du kommer se det här men ända sen du började din resa i Australien har jag följt med flitigt och själv längtat mer och mer tills jag kan åka dit. Nu, är Australien typ det enda jag kan tänka på, haha. Jag planerar redan att resa dit och stanna ett tag efter jag tagit studenten. Därför hade det varit jätte kul om du har kunnat skriva en recension om resan. Vad är bra med Aussie? Vad är super duper mega bra och vad är negativt? För jag har hört att det finns djur i princip överallt, och ja – me don’t like. Har det stört dig jätte mycket?

Så många frågor, haha men jag är lite over excited, hehe

Tacksam för svar i varje fall :)

Reply
Rearäven

Tjusigt med knäppa tryck! Hoppas verkligen inte att det är en trend som lägger sig… jag älskar att butikerna bara manglar ut kläder med söta djur på.

Reply
Johanna

jag måste bara fråga… den där kjolen ser jäävligt kort ut, typ precis på gränsen, har du något under det? eller är du inte rädd att kjolen kommer flyga upp då den är så pösig? några tips på vad man kan ha under så korta och pösiga kjolar/klänningar så man inte råkar visa trosan?

Reply
B

Följ _bloppiiis på instagram!! Massor med fina kläder och skor till otroliga priser!

Reply
Sabina

Hejsan! Jag har faktiskt en fråga till dig som är väldigt viktig för mig. Håller bara tummarna för att du kanske läser och svarar :) Tror att det är många som har detta problemet.

Jag är 25 och ja mina kläder ser ut att tillhöra en 15 åring.. :S Har fastnat i något konstigt läge. Sen när jag är ute och shoppar kommer jag ändå hem med samma slags kläder. Hur i hela friden bryter man sånt?

Ja jag hoppas att du tar en titt :)

Reply
Alice Sundström

Hej Kenza!
Jag är sugen på att beställa min studentklänning från Nasty Gal.. Hur mycket går tullen på? Kram!

Reply
Emma

Vill bara säga att du är så sjukt vacker och har en fantastisk blogg och klädsmak, jag undrar vad du tänker när du shoppar? Räknar du ut olika outfits eller köper du bara kläder du tycker är snygga och hittar något snyggt att matcha med som du köpt tidigare? :)

Reply
Isabelle

Så snygg outfitt! Undrar bara vad Jeffrey campbell skorna heter, alltså vilken modell det är? Jag bara måste ha såna!

Reply
Moa

Hej Kenza! Har du fler bilder från när ni surfade? Var var det mest folk som surfade? Skulle göra vad som helst för att få surfa och det skulle vara jätte kul om du hade fler bilder :)
Ha det bra, kram

Reply
Zara

Åå, asså jag följer din blogg å tycker att den e helt galet bra!!! E hur avis som helst på din kropp å ditt pigment :O du e helt klart en förebild för mig ! Och jag ällsssskar dina kläder ! nån gång vill jag nästan bli som du !! :) Hoppas ni har haft de bra utomlands iaf :) kram <3

Reply
yuba

salute ma belle … how are u doing . you are so beautiful<3 i love you re dress so chic
you look so lovely in this dress and?
i hope you have a wondeful australia its lovely
thx hot kiss xoxo

Reply
Emma

Det var en kort kjol det xD

Hur ser DU på det här med solning? Använder du alltid skydd? Kollar du upp födelsemärken osv med jämna mellanrum? Frågar med tanke på att du rätt ofta åker på solsemestrar.
KRAM

Reply
Frida

Jag har en fråga. När du beställer kläder ifrån Nastygal vad betallar du i frakt plus moms plus tull?! Hade vart super nice med svar! Super fina pics btw :)

Reply
nadia

kan inte du berätta vilka butiker du köpt kläderna från här i australien är nämligen där =)

Reply
Smalltowngirl

ÅH! Och jag som ska åka till London nu idag. Skulle gärna byta mot lite värme,men shopping är ju to die for!
Hoppas dt går bra för er med resan hemåt.
Kolla gärna på min blogg nu under min London-trip!

Reply
Zamba

Vore det inte snyggare att matcha den där bodyen med ett par vita shorts ,utsläppt lockigt hår och ett par knallröda läppar? Den där var ju också snyggt men jag hade matchat den så, dock vet jag inte hur bodyn ser ut på riktigt. Kram.

Reply
Martina

Assåååå guud vilken snygg klänning!!! hela du e ju snygg men det kändes lite konstigt att skriva ;) :D
skorna var också helt fantastiskt snygga! usch vad jag skulle vilja bli modell!men jag är bara 12så jag har några år på mig ;)
du äger <3

Reply
Sanna

” Postat av: Gabbi

Alltså jag har en fråga och jag skulle uppskatta det jätte mycket. Du är underbar vacker och fin. Men min fråga är hur kan du vara så smal vad gör du vad har du för trick snälla kan du svara på min fråga trännar du eller vad äter du.
2013-01-15 @ 19:39:20 ”

Gabbi, vissa människor är smala av naturen och behöver inte träna eller äta nyttigt 24/7 för att hålla sig smala. Men självklart är det viktigt att man gör det ändå så gott man kan, som Kenza verkar göra (träna och äta rätt bra mat).
Vissa har lätt att gå upp i vikt och kan inte äta en hel chipspåse utan att lägga på sig.
Vi är olika! Det är inget trick.

Reply
julia

Vad har du under när du har så korta kjolar/klänningar på dig? Eller under din virkade klänning? Trosor, shorts?

Reply
Carro

snyggt vars är nagellacket ifrån, eller vet du nånstans där det inns liknande färger? tacksam för svar :)!

Reply
Malin

Hej, älskar din blogg och dina outfits bilder!!
Men jag undrar en sak, Nastygal när man beställer där ifrån kan det vara risker att man inte få kläderna eftersom dom skickas från utlandet och till Sverige?
Skulle bli jätte glad om du kunde svara:D

Reply
Liz van Linden

Hi I’m from Germany and I looooooooooove your blog <3 I don't understand a word (the google translator sucks :-D sry, but it's worse than speaking chinese backwards ^^) but I looooove your outfits <3

Reply
Samina

Hej kenza!! Jag är ett stort fan å följer dig på allt som går å följa i princip x) du är en sådan inspirationför mig, du är en stark självständig kvinna!! You go girl!! ;) undrar om dom skorna finns å få tag på?? :O å vad modellen heter? :) hoppas du svarar om du får lite tid över x)
Många kramar!!! <3

Reply
Alva

åh vad är det för fantastiskt fint nagellack du har på dig där? :D
du är så. himla. snygg. dör

kram

Reply
Josefine

Hej!

Vart har du köpt de JC-skorna? Är så sjukt snygga och skulle vilja ha såna på min student!

Kram <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*