• header

Searching for Sugar Man

Som jag har berättat förut så tittar jag och Aleksandar rätt mycket på dokumentärer. Vi har dock inte sett en enda sedan vi åkte till Australien så igårkväll var det dags igen. Vi såg Oscar-nominerade “Searching for Sugar Man”, gjord av svensken Malik Bendjelloul. Fan vad den var bra! Bästa dokumentären jag sett på länge. Så himla fin. En rätt knäpp men helt fantastisk historia.

Jag tycker verkligen att ni ska se den, men om jag vore ni skulle jag skippa att se trailern innan för den avslöjar rätt mycket. Jag visste inte alls vad som skulle hända så därför blev den väldigt spännande också.

// Yesterday Aleks and I saw the Oscar nominated documentary “Searching for Sugar Man”, made by the Swede Malik Bendjelloul. It was fantastic! A wicked (yet amazing) story. I really think you should see it. Pass the trailer though, it reveals quite much… //

34 Comments

Carro

Hej kenza. Snälla ta dig tid och svara på denna fråga . Funderar på att köpa någon av dina skinjackor. Så undrar vilken storlek du har i dina ? Om dom töjer sig i armar osv ? Tack för svar !!!

Kenzas svar: Skinn töjer sig alltid. Vilken jacka tänkte du på? Jag har 32 eller 34 i alla jackorna. Jag gillar när de är korta och tighta. :)

Reply
Mickan

Vad handlar den om då? :)

Kenzas svar: Vill som sagt inte avslöja för mycket, men det handlar om en mystisk artist på 70-talet som aldrig lyckades i USA, men som slog igenom stort i Sydafrika trots att INGEN visste någonting om honom. Han själv hade ingen aning om detta. Ryktena gick att han sköt sig själv i huvudet på scenen. Se se se!!

Reply
Jannike

Jag håller med! En helt otrolig historia som alla bör se. Han jävla skivbolagsdirektören (eller vad han var..) är en idiot..

Reply
Jennie

Jag vet en skitbra blogg man kan kika in på om man vill läsa massor om föredetta barnskådisar! Där kan man även läsa om Malik Bendjelloul som spelade Ebbas bästa vän i ungdomsserien Ebba & Didrik år 1990 :)

Länken: http://fdbarnskadisar.blogg.se

Reply
Abda

Good Morning :)can i meet you everywear or everytime.. I Hope to See you in Germany or in Kopenhagen in April..Take Care and Sunny Day

Reply
Helena

ÄLskar den. Dessutom FANTASTISK, RIKTIG, GENUIN musik som gör att man får gåshud på armarna. Vilken historia och vilken man!

Reply
Nike

Min faster var med mycket och gjorde den! Ska säga till henne att du gillar den. Rodriguez har varit hemma hos oss och ätit pasta med köttbullar, haha. :)

Reply
hannah

Om du gillar att kolla dokumentärer så tipsar jag verkligen om : We were here eller into the abyss, sjukt bra och sevärda dokumentärer båda två ! :)

Reply
Soffi

nej din engelska är inte perfekt direkt, det går an och skriva, men glömmer aldrig ditt tacktal på någon blogawards du var på i new york, hahahahaha såååå kuuuuul! :D Kram!

Reply
Emelie

Ska kollas snarast. Tittade själv på en dokumentär precis nu. HOME heter den, handlar om vårt utnyttjande av naturens resurser. Mycket informativ och givande, kan rekommenderas om du inte sett den :)

Reply
sandra

Sett J.Edgard? Också en “dokumentär” värd att se – handlar om secret service mannen som b.la införde fingeravtrycksregistret i USA. Väldigt bra film med Leonardo DiCaprio!

Reply
Elinor

Åh, den såg jag för några veckor sedan och gillade den starkt! Just albumet Searching for sugarman spelas flitigt på min Spotify, tycker det är väldigt mysig musik.

:D

hare bäst! :D
/Elinor

Reply
Alexandra

Den verkar superbra! Var otroligt många år sen men har du sett Ebba och Didrik? Isf så är det han som spelar Philip som gjorde den, haha:)
Kram<3

Reply
Sanna

då skippar jag att kolla på trailerna och väntar tills jag kan se hela dokumentären. Tack för tipset !

Reply
Jenny

Hej, den här frågan har inte med blogginlägget att göra men det jag tänkte säga var att: jag såg på instagram att du var “modell” när du var mindre för stadium tror jag, fick du frågan av någon eller kontaktade du stadium eller hur gjorde du?:)
Om du svarar skulle jag vara jätte glad om du mejlade mig:D

Reply
Lotta

Passa då på att sen denna fantastiska och gripande dokumentären: “men pappa då!”.

Min brors sambos pappa tog livet av sig när hon var 12. Filmen handlar om deras familj. Om sorgen, minnena, skulden, skammen. Men också om skratten, glädjen och livet. Att det fortsätter.

Finns på svtplay: http://www.svtplay.se/video/962802/men-pappa-da

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*