• header

THANK YOU!

Jag måste bara säga tack till er för era oroligt fina & stöttande kommentarer. Om ni bara visste hur mycket det betyder för mig! Ni, plus mina fantastiska vänner, pojkvän, mamma & syskon är det som får mig att ta mig igenom allt. Jag gräver tyvärr alltid ner mig i det negativa, och glömmer ibland bort alla som faktiskt älskar mig. Alla är inte svin, jag måste påminna mig själv om det ibland.

Tack igen, ni är underbara. ♥

// I have to say thank you for all your incredibly sweet and supportive comments. If you only knew how much it means to me! You guys, my amazing friends, boyfriend, mom & siblings are the ones helping me get through all this. Unfortunately, I always seem to focus on the negative and sometimes forget about those who actually loves me. Not everyone wants to hurt me, that’s something I need to remind myself of.

Thanks again, you are wonderful. ♥

Shiva och jag i fredags. En vän som verkligen kan få mig på gott humör! ♥

70 Comments

Klara

du tycker att dina bloggläsare stöttar dig!
Då ska du bara veta hur många människor du har hjälpt på fötter igen, och hur många du ger självförtroende åt, och hur många som tack vare dig och din blogg kan må lite bättre och känna sig lite bättre!
det är snarare vi bloggläsare som ska tacka dig.
Så tack Kenza! ♥

Reply
sandra-18 år Gbg

jag har precis börjar med balsammetoden,
kan inte du skriva litegrann om det?
kanske lägga ut före och efter-bilder?

bara när/om du orkar såklart :)

Reply
Katrin

aaaah :( i just wanted to show my greatest support to you! :) you are my favorite blogger and i feel a connection with you as most of your other readers surely do :) therefore it’s really sad to read that your not doing well but it’s great that you’re writing about it because it makes you much more real and alive :) … not that i wanna see you down … ok i think i’m becoming creepy sorry :( but lots of love & hugs!

Reply
Ida

Hej Kenza hoppas du ser detta! Jag har funderat på en grej, hur ser ditt hår ut när du inte har gjort något med det? Har du så mycket lockar i vanliga fall? Tack på förhand ;)

Reply
Nathalie

Vilken fin bild på dig !

Förresten lite roligt att jag såg Nadja för inte alls länge sedan , sen för några veckor sedan såg jag din andra vän med mörkt hår (minns inte vad hon heter nu) på ikea, och igår såg jag Mirre utanför matbutiken ! Så liten värld och underligt att jag har sett tre av dina bästa vänner under loppet av några veckor bara.. (hehe)

ps. Du är stark , vacker , som du säger har du många omkring som älskar dig och ett liv som många skulle drömma om . Alla har olika saker i livet som är jobbiga och ibland kan det vara riktigt tungt att bära allt . Men det blir bättre ♥ Tiden läker alla sår på sätt och vis och kroppen har ett så fint sätt att läka sig själv på . Den som inte ser hur vacker och bra du är måste vara blind, även om det är någon som borde stå dig närmast. Jag vet hur mycket det sårar när ens pappa är den som orsakar sorg..

Men du är stark ! :D
Kram

Reply
N

Hej kenza! En kommentar från en total främling, från en person som du inte visste fanns. Själv har jag följt med i ditt liv varenda dag de senaste fyra åren. Det känns som man vet så mycket om dig, vad du gillar att göra, att äta, hur du tränar och så vidare. Men allt sådant är bara ytligt. Saker som egentligen inte betyder. Jag hade velat träffa dig, prata med dig och hjälpa dig med det du behöver. Jag hade velat finnars där för dig. Jag vet att det låter konstigt, kanske till och med läskigt. Du kanske inte ens läser denna text, men jag vill ändå att du ska veta att jag tänker på dig, det blir en extra kommentar i fältet iaf.. Jag hoppas och tror att du kommer kunna ta dig igenom detta! BE STRONG GIRL. Du är underbar!

Reply
evelina

Du är stark Kenza, du klarar dig igenom det här! Be strong girl! Du har åstadkommit så himla mycket, det finns en drivkraft inom dig, så använd den till att pusha dig tillbaka, du klarar det! Det som inte dödar, härdar! och ja jätte bra att du försöker fokusera på det positiva! jag vet hur det är, är man ledsen och arg och besviken så fokuserar man bara på dem människorna som bringar dessa känslor, istället för att faktiskt se det man har som är bra och de personer som älskar än! Jätte bra tänkt Kenza, kämpa på! Vi går alla igenom svåra perioder, och de flesta har varit i ett läge där allt bara rasar samman och man känner att man har fallit ner i en grop så djup att man inte kan se öppningen, men den finns där, och det är bara att köra gasen i botten, ta i med allt vad man har och sikta mot ljuset, för det finns där. Ibland tror jag att det behövs att någonting ska vändas helt upp och ner, kollapsa helt och hållet för att man ska kunna tänka till och ta tag i något och tänka”nej nu fan räcker det!! Här behövs det en förändring!!” Och när man väl har nått botten, ja då kämpar man sig tillbaka, och jag tror att man, när man väl tagit sig tillbaka, står mycket högre än vad man gjorde innan fallet. Man stärks av det svåra, det ger styrka i livet. Du är inte ensam, ingen är ensam. Be strong girl

Reply
Matilda

Du är stark Kenza! Jag har också lätt för mig att gräva ner mig i det negativa och det har jag fått smaka på en hel del på sista tiden men åt det bättre hållet så är allt på bättringsvägen! Hoppas det är det för dig med!
Du tar dig igenom det, man gör det alltid till slut!

Reply
Linnea

Hej kenza! Jag behöver verkligen tips på goda parfymer. Jag antar att du kanske har en del och det vore så roligt om du ville dela med dej och tipsa lite? För när jag går in i en butik där dom säljer just parfymer så vet jag inte ens vart jag ska börja.. Snälla! Jag behöver verkligen hjälp!!
Kram!

Reply
Eemmelie

Det jag älskar med dig är att du inte lider av storhetsvansinne. Uppskattar fortfarande det du har och styrs inte av pengar och kändisskap. Ger inte dina läsare ångest över deras kroppar eller liknande som t.ex Paow kan vara riktigt bra på att göra.

Du är bara så jordnära och fin som person.
Och dessutom älskar jag att din blogg blivit mer personlig.

Reply
Lydia Walter

Du är helt underbar Kenza!
Ett förslag.. Kan du inte visa hur och med vad du gör dina fina lockar!

Reply
Andrea

Vi säger bara sanningen :) vi vet att du är stark och vi vet att du snart kommer må bättre. Älskar dig och din blogg <3 keep going!

Reply
Sara

Du är verkligen fin!! Din vän Shiva, vi har gått på samma skola i Helsingborg. Rätt roligt när man kollar in här och ser att ni känner varandra. Jag känner inte henne så som du gör men det jag har pratat med henne så jag vet att hon är väldigt väldigt snäll :) kul ! Ta hand om dig /Sara

Reply
Hilda

Alla har vi up and downs men då måste man vara stark och tänka på att livet är det finaste vi har! Vi måste vara i mörker ibland för att senare uppskatta ljuset bättre! Kram <3

Reply
Liisa

You go girl and don’t you let anybody put you down. You don’t have to be anything for anybody! Being YOU is all you gotta be.

Reply
lejla

Hej Kenza! Jag älskar din blogg :D Tänkte du är ju halv marockans och pratar man inte arabiska i marocko? Kan du prata det? Samt vad betyder ditt namn :D kram

Reply
Olivia

Hej! Jag kom på en grej! För några månader sen, så skrev du om balsam metoden och jag undrar om du fortfarande håller på med den? Har det gett några bra resultat? Har funderat länge på att börja med den själv nämligen. Kram

Reply
Julia

Du är en sån himla fin tjej både utséende och insida<3 Du är världens bästa och du har fler som stöttar dig och sprider mer positiv energi än negativ<3

Reply
Mintfields

I love the fact you started writing your blog in English :)Don’t pay attention to people who’s only achievement in life is ability to hurt others. Not worth it.

You have a fantastic fashion sense and it’s a pleasure to read your blog.

Reply
zena

Man kan inte låta bli att skriva ner en kommentar till dig. Även fast jag inte riktigt känner dig mer än det jag läser på din blogg så vet jag att du är UNDERBAR. Du är en så fin människa, glömm inte bort det. Försök ibland få det negativt att försvinna eller minskas så att det sen blir till något positivt. Alla har stunder i livet då man vill gräva ner sig i djupa svarta hål, och bara vara där. Man vill inte upp, ut till verkligheten. Men tänk på att verkligheten också kan vara bättre än det man drömmer om ibland. Försök så ofta du mår dåligt, prata med de som får dig att må bra. Umgås med de som vill dig väll, och du som har en sånn fin tatuering.. kolla på den när du känner dig svag! Va stark. Livet kan vara så orättvisst. Vissa har de bättre än andra och vissa har det mycket sämre. Man föds för att sen dö, men innan resan är slut för varje människa så ska man leva. Leva med människor man gillar och inte gillar. Man måste klara de uppgifter man får. Gå igenom både lätta och svåra stunder. Du är fantastisk. Alla är underbara på sitt sätt, du på ditt. Trots min 15åriga ålder(rätt många år yngre än dig), så hoppas jag att du tar till dig av det jag har skrivit. Jag har också haft det svårt en lång tid. Jag förlorade nämligen min far för ungefär 4år sen och ett halvt. Jag ville bara försvinna, skita i allt och släppa allt. Men sen övertygade jag mig själv hela tiden.. varför försvinna från det jobbiga? Man blir så mycket starkare genom att gå igenom det svåra istället. Nu står jag på Jorden, 4 och ett halvt år äldre. Jag står som en stark, målmedveten människa som på ett ungefär vet vad jag vill med mitt liv. Efter min fars död, så har jag så ställt upp för människor, stöttat dem och fått de flesta att må mycket bättre. Jag vill inte framstå som perfekt och jätte självsäker för det är jag inte.. utan det jag försöker göra är att lyfta fram det positiva i mitt liv. Min familj, några vänner vänner som inte svikit mig och den kärlek jag har av dem. Min familj ger mig kärlek och kraft och det behöver jag. Så snälla, lyft fram det positiva i ditt liv, när du mår dåligt. Undvik så ofta som möjligt, det som inte gör dig glad. Försvinn inte från dina problem, det som gör dig ledsen.. utan försök leva vidare, genom det istället. Allt kommer fixa sig, en del saker tar mer tid än andra. Ha det så jätte bra och ta gärna till dig av det jag skrev. KÄRLEK!

Reply
Rebecca

Hej gumman! Jag har oxå varit m om svin. Men! Dom e inte svin eg. Faktiskt. Det e så gumman. Dom e inte svin. Man bara tycker det verkar så. För alla människor e Guds barn o vill sig själva väl o alla andra väl oxå.
Men det kan gå snett m människor i vuxen-världen. Det kan handla om ALLT MÖJLIGT. Dom känner sig fula, dåligt behandlade, blivit härdade av vuxen-världen, blivit ansvarslösa för att dom har varit m om för mkt skit – så här kan en förklaring se ut. O när dom känner sig “blä” inombords så går det lätt ut över andra. Dom e inte onda.
Det kan nog extra lätt gå ut över dom som ser bra ut. Som du o jag.
Jag ser oxå bra ut o har råkat illa ut av det.
Dom e inte ute efter dig, dom har sina förklaringar inombords, eg vill dom dig bara väl.
Försök att förstå dom. O kom ihåg att Gud har skapat oss alla o det e inte kattlort direkt, det e fina människor. Puss

Reply
Wilma

Hej finaste Kenza. ♥
Jag undrar verkligen vad som har hänt, men vad det än är – hoppas jag att det blir bättre. Glöm aldrig att dina bloggläsare finns här och vi stöttar dig. :) Vi älskar dig, Kenza! ♥

Reply
emma

Jag gör likadant.. gräver ner mig i mig själv vilket slutar med att jag skyller allt på mig själv! Ångest är fan det värsta som finns!!

Reply
Ninon

Hello Kenza!

Thank YOU for you lovely blog :) you deserve to be happy and you must remind yourself your perfect career in fashion. Don’t let bad things reach you. Be yourself as you always do and keep smiling :)

Good night!

Reply
maria

Du är Underbar Kenza och Har hjärtat på rätt ställe. Därför tycker jag att läsa din blogg <3 Jag hoppas sanrt du ska må mycket bättre! <3
Massa Kärlek och Kramar till dig Finis <3 =)

Reply
Thilda Hansson

Käraa Kenza…♥
Jag älskar dig och har följt dig hela din vägg med bloggan det♥
Du är värdens goaste tjej!♥ Du är värd ALLT!♥ Jag önskar att du kunde dig som stora syster du är helt otrolig söt♥ man dör i ditt leende♥ Du kämpar för det du älskar och ger inte upp♥ Du är min förebild!♥♥♥♥♥♥
Älskar dig♥ :*

Reply
Bodil

Så JÄVLA SNYGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
ade

Kenza jag älskar din blogg seriöst bästa förebilden du är vill så hemskt järna träffa dig ps du är s snygg vill värkligen ha ditt utseende!! love you <3 <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*