• header

Today’s

Knitted sweater from Issue 1.3 (with a dress under) // faux fur from Chicy // leather gloves from Jofama // bag from MiuMiu // boots from Kurt Geiger

Det här måste nog vara de sämsta outfitbilderna jag lagt upp sedan jag skaffade mig en systemkamera. Vettefan vad som hände med kvalitén, kameran var väl på lika dåligt humör som jag själv antar jag.. Jaja, bättre än inget!

// These outfit pics are probably the worst ones I’ve posted since I got myself a Canon EOS. I have no idea what happend with the quality, I guess the camera was in the same bad mood as myself. Well, it’s better than nothing!

145 Comments

evelina

Kenza du måste tagga ner!!!!!!! Du tränar alldeles för mycket, det känns som att du har börjat göra det sv osunda anledningar. Var det inte du som förut skrev att träning ca 2 gånger i veckan är helt lagom? Du SKA INTE träna varje dag !?! du är ingen elit idrottare! detr skadligt! Jag vet själv att man in svåra tiden försöker hitta något som får e att glömma
allt jobbigt för en stund, och träningen är en lätt fälla för sådant, men det kan bli för mycket och dåligt och skadligt!! Hitta någon att prata med istället!! Du är så fin kenza, låt inte dina kvinnliga former försvinna!

Reply
Erika

Hejjahejja! Du verkar ha gått igenom rätt mycket skit men du kommer att ta dig igenom det här också och bli starkare! Din ärlighet gör att du är en riktigt bra förebild! Be strong girl!

Reply
mersa

Du är alltid lika snygg, men du ser ledsen ut och det förstår man. Hoppas att det blir bättre snart. Kanske när solen börjar titta fram mer. Kram!

Reply
Emelie M

SÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR VACKER!
Du kommer klara dig igenom det här, det vet jag/vi!
p.s gu vad brun du är!!
Lots of love!

Reply
Emma

Kan du inte skriva outfit beskrivningen på svenska? Känns som att bloggen är mer inriktad på utländska läsare än svenska, synd… Annars gillar jag verkligen bloggen!

Reply
Camilla

Jättefin outfit!
Jag tycker det är så fint när du tar outfit bilder utan solglasögon!
kram :)

Reply
Julia Pettersson

Vem är det som brukar fota dina outfit bilder osv, när du är ute? :)

Reply
emma

tänkte kommentera för första gången och säga att det var de finaste bilderna jag någonsin sett på din blogg.

Reply
Maja

Har du klippt dig? :-) Ditt hår var väldigt fint på bilderna!
Hoppas allt blir bättre snart!
Kram.

Reply
Ida

Varför skaffar du inte hårförlängning? Ditt hår är fint nu med men du hade absolut passat i längre också :)

Reply
Emmy

Kvaliteten spelar ingen större roll, för du är ju så fin ändå! Hoppas du blir på bättre humör snart!

Reply
Jenni Marina

Even though you were in a moody place, you look beautiful Kenza. :) Plus your hair is of a perfect length, I love it!

Reply
Dafina

Är du i Paris, bakgrunden? Haha skoja. Tyckte ändå att du blev grymt fin på bilderna. stay strong

Reply
Mini

Det ser ändå super ut! Hoppas det negativa börjar att vända nu, för det tar på krafterna att vara arg :P

Reply
anna

Ditt hår har verkligen blivit vackert av balsammetoden! Jag använder också den och kommer aldrig att gå tillbaka till schampoo igen, håret blir helt underbart!

Reply
Linda

Brukar inte kommentera men måste bara säga: I Love it! Håret, kläderna, looken o din min, tycker du ser lite smått förbannad ut ;) Kanske är bra att få ut lite ilska när man mår dåligt. Hoppas det snart känns bättre!

Reply
Lina

Galet snygg outfit! älskar de röda bootsen till svart. och im in love in handskarna till den höga halsen, to die for! :D

Reply
Sandra

Skulle snarare säga att det här är bland dom bästa outfit bilderna ;)

SNYGGT HÅR!

Reply
....

Man ser i dina ögon att du inte mår bra i dej. Jag hoppas att de går bra framöver iaf! puss o kram.

Reply
Felicia

äääntligen en dagens :-D som jag har längtat btw, din blogg inspererar mig! <3 :-)

Reply
Sandra

Åh herregud vad snygg du är Kenza! Alla har sina ups and downs, du kommer att klara dig ur detta. Tänk bara positivt! Kram.

Reply
Sanna

Gud, va snygg du är! Det måste du aldrig glömma! Du är inte som alla andra, men en som säger ifrån när saker är orettvist, och när saker först är orettvist så får vi fan i mig höra det också! Iallafall ibland! Det är det jeg gillar med dig! Glömmar aldrig det inlägget om dom små valparna som en tjej bara kastade i älven.
Du är en förbild för många personer och et jävla bra et också! Never forget that.
Go Kenza!

Puss! Puss!

Reply
Emmy

Ibland känns det som att du glömmer bort att du är sedd som en utav de vackraste kvinnorna i hela(!!!) Sverige. Att du har Sveriges största blogg. Att du har en pojkvän de flesta tjejerna suktar efter. Att de flesta tjejerna vill se ut som dig. Att du är framgångsrik. Att du är förmögen. Att du har världens sötaste lilla voffsing. Att du är rolig. Att du har fina vänner. Att du är en förebild. Att du är modemedveten & klär dig helt fantastiskt. Att du är älskvärd.

Det är viktigt att komma ihåg det, speciellt nu när du har det som du har. Allt varar inte föralltid, det innebär även att skiten du går igenom snart är över. Men det kommer säkert vara några jobbiga dagar dit.

Kämpa på Kenza. Jag hoppas det löser sig, för det är du värd. & blogga inte för att du måste, ta dig tid att ordna det här så hörs vi när du vill. Din blogg är den bästa jag vet. Du kommer alltid vara speciell, en speciell tjej. Aleks är lyckligt lottad & alla de andra som får vara en del av ditt liv. & jag som får läsa om det. KRAM från Emmy

Reply
denise

Måste säga att det nog är de bästa jag sett på dig. Ditt hår ramar in ditt ansikte på ett väldigt vackert sätt!

Reply
Edith

Nej inte alls. Det finns något sorts djup i bilderna. Du ser vuxnare och mognare ut på något sätt. Jättevacker i ansiktet.

Reply
Lisa

Kenza, I think the pics are taken against the light… Even when the sun is not out – the light still comes from one direction and the way those pics looks, they are probably taken against the light. You just don’t have enough light on your front. Otherwise – you are awesome, and your pics are always lovely, so who cares really :-)

Reply
Saga J

eh, jag tycker de blev snygga?? nice att det inte alltid är välpolerat och perfekt med ljus, skärpa osv. bilderna blir mer levande! + att jag tycker du är gorgeous!!

Reply
Emilia

jätte snygg outfit!! har du klippt dig? ditt hår är såå himla fint!! :) <3
min blogg: fashionbyemiliaa.blogg.se

Reply
carro

Har nog aldrig kommenterat din blogg men var precis på väg att skriva att det var dina bästa outfitsbilder någonsin för du är så otroligt vacker och naturlig på dessa, sen ser jag att du skriver tvärt om.. Haha! Snygg som få i alla fall. Kram

Reply
johanna

men du är förbaskat galet snygg på dessa bilderna.
det är du alltid visserligen, men ÄNNU snyggare på dessa än på de vanliga tråkiga med världens smile som alla sett tusen miljoner ggr :)

Reply
mery f.

You are so much beautyful!! I love you and your outfits..Kiss from Italy:) <3

Reply
Hanna

Herregud vad snygg! Jag älskar ditt hår på dem bilderna, känns så naturligt :)

Reply
Cindy

Även om jag förstår att du inte mår bra så måste jag bara säga att dessa bilder på dig med lite mer allvarlig min var otroligt vackra. Skulle gärna se fler allvarliga outfitbilder för det var kul att se en annan sida av dig istället för ditt vackra leende som vanligt:) I Övrigt så hoppas jag verkligen att dina privata problem löser sig till det bättre. Gräv inte ner dig, utan tänk på allt fint i ditt liv även om det känns svårt. Det kommer en ljusare dag snart:) Styrkekramar till dig!

Reply
Cilla,

fyfan vad vacker du är!! herregud människa, du blir verkligen bara vackrare och vackrare med tiden :) riktigt snygg outfit också!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*