• header

YUMMMMMM

A pic from my insta, of one of my favorite breakfasts. Yoghurt with apple + cinnamon, swedish crisp bread with salami, cheese & cucumber + egg and Kalles kaviar. And of course, black coffee! :)

God morgon! Då var söndagen redan här igen. Grått och tråkigt ute men jag ska se till att fota outfit till er idag. Igår latade jag mig hemma hela dagen med massa mat och somnade på soffan framför Ice Age 3, haha. Har sovit så länge nu att jag inte vet vad jag ska göra av all energi! Det blir nog ett träningspass senare idag.

Nu ska jag ta och göra frukost. Det blir nog samma som på bilden ovan. Så himla gott! Jag får alltid så mycket frågor om vad jag äter och vad jag går på för diet. Jag går inte på någon diet, jag äter det jag vill men jag försöker självklart äta bra och ordentlig mat. Mat som min känsliga mage (kan få ont av pasta, bröd mm) tycker om och mår bra av, men en och annan pasta/pizza får den fan ta ibland. Nu vet ni!

// Good morning! It’s already Sunday again.. The weather is grey and cold but I’ll make sure to take outfits pictures to you guys today. Yesterday I had this super lazy day, I was at home all day, ate a lot of food and fell asleep on the couch  infront of Ice Age 3, haha. I’ve been sleeping for so long now, I dont know what to do with all my energy! Maybe I’ll hit the gym later..

Now it’s time for breakfast. I think I’ll make the same breakfast as you can see on the picture above. So freakinnnn good! I get a lot of questions about what I eat and what diet i’m on. I’m not on a diet, I eat what I want but of course I try to eat good & REAL food. Food that’s good to my sensitive stomach (sometimes I get bad stomach ache after eating pasta, bread etc), but of course I can’t resist pasta/pizza all the time. Now you know!

102 Comments

Selma

Fan va gott! Tycker det är fruktansvärt jobbigt när folk säger att man går på diet bara för att man försöker att inte äta skräpmat och godis.. Keep up the good work! :D

Reply
Emma

Hej! Om du är känslig om pasta och bröd (å även kke annat med mjöl i) så kke du är glutenintolerant. Jag är det och är känslig för mat med det fyra sädeslagen i. Det finns två typer av gluten. Antingen är du intolerant eller allergisk. Är du intolerant så “tål” du fortfarande att äta nått någon gång ibland.
Om det blir ett större problem i framtiden kke du borde testa dig?

Kram Emma :)

Reply
Elvira

http://www.alaeco.se

Har pasta gjord på bönor.
Check it out. Hittade sidan igår de har massa bra saker men just pastan är det jag är mest sugen på att testa själv, verkar super bra!

Reply
e

Hej! Du kolla upp ifall du ha gluten. Då brukar man må dåligt på pasta, bröd, pizza m.m

Reply
Nora

haha, same here with the sensitive stomach but pizza.. pasta <3 :D anyway it was a good idea to translate your blog, and don't be afraid, you weren't born in UK or USA so why should you speak perfectly the language(?) :) You are my favourite and I'm glad you started translate your blog. have a nice day Kenza <3

Reply
Maddiz

Tjenis! Har aldrig kommenterat din blogg eller någon annan men tänkte nu när du säger att du får ont i magen av pasta och bröd att du säkerligen har gluterallergi. Är rätt vanligt och kan vara svårt att upptäcka. Har det själv och det är en fyhelvettes allergi om man inte vet om det. Kan orsaka håravfall, vitaminbrist, magont osv osv. Googla själv vettja eller köp ett sånt där prova-på-paket på apoteket som man kan prova hemma själv :D Harebrahej

Reply
Jenny

Hej Kenza,
Det märks att du har gjort en helomvändning när det gäller kost och träning och det är verkligen starkt jobbat av dig! Jag själv har börjat ta tag i träningen men kosten tycker jag är riktigt svår att hålla nyttig och bra. Hur tänkte du när du skulle börja äta nyttigare? Vad försöker du undvika? Skulle vara kul att höra från någon som inte är en expert utan en helt vanlig tjej som har suttit i samma båt som en själv!
Kram :)

Reply
Ida

Hi Kenza! I love your web, i watch it everyday. But I can’t speak swedish language,thanks so much, that you start translate your articles in english :) Have a good day:) (greetings from czech republic) :)

Reply
Madde

Hej Kenza!
Älskar verkligen din stil!
Din bustier med nitar i från Runwaydreamz, vet du om det finns någon liknande som är billigare? :)
Vill verkligen ha en sån! Men är alldeles för dyr. Den är perfekt, då den är lite längre så man inte behöver visa magen..
Är otroligt tacksam för svar! :)
/ Madde

Reply
maria

hihii=) vad roligt jag äter också ofta till frukost eller mellanmål naturell yougurth med äpple bitar och kanel på, fast tar ibland också tillsatt med på lite grädde, krossad sötmandel, solrosfrön och linfrön på. Det blir mums som du säger =)
Ha en bra fortsatt helg Finis <3
Kram
maria =)

Reply
A

Är du efterbliven? Vi ser vad det är för något, du behöver inte SKRIVA under bilden vad du har på din smörgås haha..

Reply
Lucy

Hej! Vill ge dig ett litet tips, nämligen att sluta äta gluten. Jag har gått i flera år utan att ta tag i min mage, men har hela tiden också upplevt att den gör ont, sväller upp, blir gasig osv just av pasta, bröd etc.
Sen jag slutade med gluten mår jag så jäkla bra, vilken skillnad! så jäkla värt! Oftast är det just det som är boven vid sånahär magar! Kram på dig!

Reply
Betty

är du inte allergisk mot gluten då`? Finns glutenfria bröd pasta osv. kanske kan hjälpa!!!

Reply
elsa

jag är en sådan typ som har otroligt svårt att äta frukost på mornarna, men dina frukostbilder inspirerar alltid så fruktansvärt! Åt för första gången på 2 månader frukost här om dagen efter att ha sett en av dina bilder-och det var gott!!

Take care!

Reply
Rebecca

Fina du! Ta det lugnt i det som ÄR. Ha inte bråttom. Tvinga inte fram saker ur ditt varande. Säger det pga inlägget du skrev om att du mådde dåligt.
O ett måbra tips e – pyssla mkt! Sticka, sy, trä pärlor, läs böcker… Osv osv!

Min blogg : http://solstrimma.blogg.se

Intressanta texter o mkt bilder!

Reply
IDA Lindström

Hej! jag heter Ida & driver en träningsblogg. Just nu är jag med i gymgrossistens tävling där priset är produkter därifrån. Just nu ligger jag på placering 25 & jag behöver hamna mellan placering 1-20 för att ha chansen att bli vinnare. Om du skulle vilja lägga en röst på mig kan du klicka här: http://runtheworld.webblogg.se/2013/january/nytt-ar-nya-mojligheter.html#comment och sedan på GYMgrossistens logga längst ner i inlägget. Tack på förhand, kram!

Reply
Krista

Hej! I’ve read your blog for a while now and I really enjoy it :) Thanks for writing in English! I can read Swedish but sometimes I get tired of not understanding everything :D I just wonder how you can be so skinny even though you always post pictures of delicious food! :o Not fair. Thanks for a nice blog och lycka till :P

Reply
Elle

Nam, det så utrolig godt ut :-)!! Det er mulig å spise godt selv om en spiser sunn og energirik mat :D

Elle

Reply
Ellen Johansson

Kollade igenom alla dina outfits från 2012, sparade ner många på datorn så jag kan kika in där när jag behöver inspiration. Sedan kollade jag igenom dina outfits från 2007, av ren nyfikenhet, och haha ja, vad ska man säga? Du är underbar Kenza, men det är ju tur att din känsla för kläder har förbättrats sen dess!

Haha, kram på dig.

Reply
amanda

Får du ont i magen av pasta, bröd osv kanske du är gluten-allergiker! Bara en tanke..

Önskar dig en fin vecka
kram!

Reply
Sandra

Alltså ni som skriver att det kanske är gluten. Jag tror att hon vet att man kan vara glutenallergiker om man får ont i magen av bröd och pasta… Hon är ju knappast efterbliven eller hur?:) Men det måste ju inte vara det, kan vara IBS också.

Reply
emma

äter också äpple yogurt och kanel till frukost! måst har müsli och dussin i också, ännu godare. Frukost är nog det bästa som finns!! :D

Reply
Arw

Har svårt att tänka mig att Kenza är glutenintolerant såvida hon inte blir extremt dålig i magen av gluten.
För mig tar det total stopp i magen, jag får kramper, magkatarr, spyr.. Jag är glutenintolerant. Att man sedan kan vara överkänslig när något annat..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*