• header

3.1 PHILLIP LIM

Jag vet att höst 2013 inte riktigt är det man vill tänka på nu, men jag kan inte låta bli. Jag menar… HALSDUKEN?! Den snyggaste jag någonsin sett. Vill ha!

// I know you don’t wanna think of fall 2013 now, but I can’t help it. I mean… THE SCARF?! The coolest one I’ve ever seen. I need it!

64 Comments

Marina

By chance I know were u can buy same as this one, even nicer, and for less money i can imagine.
A friend of mine has an icelandic brand and she has a collection of scarfs like this one, right now, tell me if u would like one :)

Reply
Julia

Men man kan ju ha halsduk nu! :) det är ju snö och kallt och sen kan man ju ha halsduk lite i vår också! ;)

Reply
Marthe

Hei. Jeg er ny leser på bloggen din, liker den utrolig godt! Du inspirerer meg veldig. Lurer på om du kunne svart meg på hvordan levis shortsene er i str? Tenkte å bestille en 501 modell over ebay. Håper på svar fra deg :) Klem fra Norge

Reply
Jessika

helluuu för ett tag sen så skrev du om att du skulle börja med balsammetoden, håller du fortfarande på med det eller? och isåfall har du märkt av någon skillnad? nyfiken c:

Reply
paulina

håller verkligen med dig! höst vill man inte tänka på, men när designerna kommer ut med höstkollektioner REDAN så lyckas man inte hålla sig borta! sjukt snyggt!

Reply
nicole

började precis med BM metoden och undrar lite hur det går för dig? har det blivit bättre och så?

Jag har hållit på en vecka till helgen typ (:

Reply
linnea

I dina vita platå converse, har du din vanliga storlek i dom? jag har alltid 37 i skor, så ska jag ha det i dessa med då? Tacksam för svar! :)

Reply
frida

hEj Kenza. Jag ÄLSKAR din blogg, du är grymm!
kan inte du ta och berätta i ett inlägg om hur du och aleks träffades. VI vill veta allt. var när och om det var kärlek vid första ögonkastet. du kanske kan länka till första inlägget som du skrev om honom. det hade varit kul :)

Reply
L

Kenza…..var sitter Nora någonstans och vad tar hon? Är sjukt trött på att måla om naglarna hela tiden och tänkte börja köra på sånt där du också gör men vet fan inte var jag ska gå, så kom jag på att du tipsade om henne förut. :) Tack på förhand!!!

Reply
ISABELLE

Förstår inte riktigt grejen med en sådan liten halsduk haha! Men det är klart, om ett halvår kommer man säkert tycka att den är skitsnygg ;)

Reply
Trine

Love it! I can`t wait to fall. The collections are goregerous in the fall so I don`t mind thinking about it!

Have a nice day, you deserve it :)

Reply
Melissa

hej Kenza! du har verkligen världens bästa blogg! läser varje dag minst 10 gånger!
Kan du snälla berätta vilken mascara du använder! du har alltid perfekta ögonfransar.
Kram

Reply
IDA Lindström

Hej! Jag driver en tränings och motivationsblogg och just nu är jag med i en tävling som GYMgrossisten håller i. Just nu ligger jag på placering 25 i tävlingen och för att få vara med och ha chansen att bli vinnare så måste jag hamna på minst placering 20. Tävlingen avslutas den 6 februari och jag behöver verkligen alla röster jag kan få.

Vill du rösta på mig så kan du gå in här: http://runtheworld.webblogg.se/2013/january/nytt-ar-nya-mojligheter.html#comment och sedan klicka på GYMgrossistens logga längst ner i inlägget. Tack på förhand, kram!♥

Reply
Boel Halttunen

Åh gud va fin halsduken är!!
Vill verkligen ha en sån nu när det är ett sånt tråkigt väder. Den ser så mysig ut! :D <3

Reply
Tove

Har också dreglat lite över den kollektionen!
Fast min favorit är dragkedjorna, vid ärmsluten och på nederkanten av sweatern. Tyckte de var grymt snygga! Så funderar på om man ska försöka sig på att sy in lite dragkedjor i någon tjocktröja eller så (: Synd att man inte är bästa vän med symaskinen bara….

Reply
kariinholen

Verkligen fin blogg! :)
Kolla gärna in min. Bloggar om vardagliga saker, dansen, foto och en massa annat skoj! HAR ÄVEN SKRIVIT OM MINA NYA PIERCINGAR! kolla gärna i det, lämna en lite åsikt. Skulle betyda guld.
love your style

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*