• header

HEYYYY

Såhär har jag sett idag! EHHH.. Eller inte. Jag har gått runt i gummistövlar i detta slaskiga väder! Men plusgrader är ju bättre än minusgrader så jag klagar inte. Kom precis hem från ett svettigt zumba-pass med Tillan och nu blir det middag framför Top Model Sverige. Vem hejar ni på såhär efter första avsnittet? Jag tycker alla är jättefina men har inte hunnit få någon uppfattning om någon än. Men om jag får tippa vinnaren så säger jag Josefin Gustafsson.

Ha en trevlig kväll allihopa!

// This is what I looked like today! EHHH.. Or not. I’ve been wearing my wellingtons today in this weather. But plus degrees (or however you say it in english) is way better than minus degrees so I can’t complain. I just got back from a sweaty zumba class with Tillan and now it’s time for dinner infront of Top Model Sweden. Got yourself a favourite yet? I think they’re all very pretty but if I have to make a guess, I would say Josefin Gustafsson will win.

Have a nice evening everyone!

130 Comments

Tilde

Har du haft navel percing? För det ser ut som ett litet hål preciis över naveln, tacksam för svar<3

Reply
patricia

ser super fint ut!

älskar dina shorts! kann du säga vad det är för storlek pa dom.. jag tänkte beställa levis shorts men är sa himla osaker pa storleken…

har annars storlek 34-36 pa shorts.

super tacksam för svaret!
patti /tyskland

Reply
IDA Lindström

Hej! Jag driver en tränings och motivationsblogg och just nu är jag med i en tävling som GYMgrossisten håller i. Just nu ligger jag på placering 25 i tävlingen och för att få vara med och ha chansen att bli vinnare så måste jag hamna på minst placering 20. Tävlingen avslutas den 6 februari och jag behöver verkligen alla röster jag kan få.

Vill du rösta på mig så kan du gå in här: http://runtheworld.webblogg.se/2013/january/nytt-ar-nya-mojligheter.html#comment och sedan klicka på GYMgrossistens logga längst ner i inlägget. Tack på förhand, kram!♥

Reply
Emelie

Vart har du köpt ringarna, de små guldiga som man kan ha på övre delen av fingret såsom nedre. (Sämst förklaring, men hoppas du fattar)
Kram!

Reply
Sqm

HEy I’m Sam from Germany.You’re soo beautiful. Love your Look and your Style. You’re teh most beautiful girl I’ve ever seen. In my opinion, you look better than Mila Kunis. You should be the prettiest Woman alieve!

Reply
Moa

Super fin due!! Men du tränar vel på sportlife på Lidingö? Jag såg dig där en gång! Kolla gärna min blogg om du vill men jag förstår att du kanske inte hinner/ kram

Reply
amanda

åh du är alltid lika fin Kenza!
och denna bilden fick mig verkligen att längta ännu mer till sommaren :)

Reply
Rebecca

Vad var anledningen till att du inte har kvar navelpiercingen? :) Tacksam för svar, lite intressant. Kramkram :D

Reply
Moa Okada

Helt klart jag såg det första avsnittet! Jag tror hon tar hem hela skiten! Riktigt vacker! Du med Kenza! Puss & Kram<3

Reply
Elinor Olsson

Man ser verkligen i dina ögon att du inte alls mår bra. Jag antar att allt detta har något med din pappa & göra, eller så har jag uppfattat det helt fel. Men oavsett vad det är så önskar jag att jag kunde göra något som fick dig att må bättre, eftersom du är en av mina största förebilder & jag vill inget annat än att du ska må bra & vara en positiv kvinna igen. Hoppas allt löser sig, ta hand om dig. Kram <3

Reply
AnnaD

Så sjukt snyggt. Hur brukar du tänka när du sätter ihop en outfit? Snygg men ändå lite små galen… coolt

Reply
Malin

Har en fråga :D hur får du ditt hår så fint? Mitt ser alltid hemskt ut efter dusch och försöker låta bli att använda hårfön/plattång så lite som möjligt. Vill ha håret så naturligt vågigt. Kram!

Reply
Elin

Så fin du är! Jag hejjar på Josefin T, hon är inte bara grymt snygg hon är en av mina fina vänner också :D

Reply
Rebecka Alvarez

Kenza du borde sååå vara med på top model! Du skulle lätt vinna!

Reply
Linnea

Hej Kenza. I sommar tar jag studenten och jag har ingen aning om vart jag ska hitta snygga klänningar, skulle vara jätte tacksam för tips:) tack på förhand. kram

Reply
Ebba

Jag hejjar på josefin G och lite joseifn T och så tycker jag att mailn är underbar. xD

Reply
Anonymt

Hej!
skulle du kunna skriva ett inlägg där du berättar om hur din modellkarriär började. För att jag har en lillesyster som är väldigt inne i modelbranchen och hon skulle vilja ha tips, vilka/vem ska hon ringa eller vem ska vi prata med. hon är bara 11 år också och hon ganska lång.
Tack för i förväg!

Reply
Amanda

Hej :)
Haha jag måste berätta Kenza, jag drömde om dig inatt.
Du och jag åkte rullor på E6an från Segevång till Limhamn (Malmö) mitt i natten för att åka och campa. Du var riktigt grym och åkte jättefort förbi bilarna, medans jag var som bambi på hal is bakom bilarna.
Iallafall, när vi kom till campingen, så hade du med dig en död rocka i ett kar med vatten som du visade runt för alla på campingen, som du även var väldigt stolt över att du hade.
Sedan när vi satt runt brasan på campingen började du helt plötsligt sjunga Euphoria av Loreen, och satte igång med dansen och en hel show. När den långa tonen skulle komma så vaknade jag helt plöstligt mitt i natten och var full i skratt.
Helt sinnesjukt rolig och konstig dröm haha! xx

Reply
Lina

Var glad att du ens kan gå ut och gå. Själv är jag nyopererad och kan knappt gå en meter, hade gärna gått ut för frisk luft..

Reply
Julia Tollin

Hej Kenza! Jag har blivit nominerad till Årets Affärkreatör för mitt jobb med Ung Företagsamhet, UF alumni och min egen firma. Jag vet att du har drivit UF-företag och skulle bli superglad om du ville rösta på mig! Se min motivering, och rösta på: http://www.votejulia.se . Håller tummarna!

Reply
Yohanna i Las Palmas

Hallå!
Här MÅSTE jag fråga: ska det vara ljusa stentvättade jeansshorts med hög midja igen. Det känne verkligen 80-ral och ungdom för mig. Det känner jag igen från förr.
Synd att jag inte sparade allt från min tonår ;)

Hälsningar
Yohanna

Reply
jknjknjkjnjkn

vet egentligen inte varför jag skriver detta, förstår bara inte hur du kan bli så deppig av att ha blivit bedragen av din farsa på PENGAR? du måste ha jävligt mycket redan som det är eftersom du inte ens märkt något på hur länge som helst? det är sjukt att ha så mkt pengar att man inte ens märker att folk tar av en. medans jag själv måste kriga o skämma ut mig varje dag för att ens få mat.
jag vill absolut inte vara taski eller sur eller något sånt jag blir bara så irriterad o ledsen.
jag har haft en pappa som misshandlat mig o min lila syster hela livet sen jag var 3 innan mamma äntligen skilldes ifrån honom. vi har inte haft någon kontakt sen dess.
har aldrig haft så mkt i livet men mamma har gjort sitt bästa o vi harändå haft det som alla normala barn har o aldrig behövt gå hunrgiga. bara varit med om skit i livet in princip.
sitter här utan en enda krona, blir utslängd från lägenheten när som helst för att jag inte kan betala den, har råkat bli med barn och måste nu göra abort, ingen kontakt med några vänner och knappt min familj eftesom dom vägrar acceptera killen jag är tsm med.
har har gjort jävligt mkt dumt mot mig men jag valde o förlåta han o vi har det bra nu, mellan oss, men allt annat är kaos. och jag klagar inte ens, jag läser din blogg dagligen och fattar inte hur en människa som dig som har allt och lite till kan klaga så mkt när inte en jävla människa bryr sig om mig och jag klagar fan inte utan jag sitter i min lägehet dag ut och in utan att göra ett jävla skit förutom att läsa allas bloggar odrömma mig bort liksom.
jag vågar inte träffa människor längre jag är själv 90% av dagarna och är bara ute när jag måste ut med min hund.
han är den enda jag har och jag låter säkert as mobbad nu men jag är en helt vanlig tjej, har haft hur mkt kompisar som helst och varit jätte populär och jag är absolut ingen tjej som det syns på att jag mår såhär, ingen ser det och det gör det ännu svårare.
vet inte vad jag vill komma fram till men mååååå inte så jävla dåligt för som sagt jag sitter här utan vänner o familj, min pojkvän och min hund är dom enda jag har, kommer vara utan lägenhet innan den här veckan är slut, har knappt pengar till mat liksom asså snälla sluta klaga du har allt kenza snälla. om man inte vill ha ngn i sitt liv pga någonting den har gjort så som med din pappa så äre väl fan bara o skita i dom o move on du har SÅÅÅ många andra som bryr sig om dig, fattar du inte det, fattar du inte hur lyckligt lottad du är??? snälla förstå det kenza, sitter här gråtandes för som sagt det blir jobbigt att läsa sånna saker när man själv sitter där man sitter, då tänker jag hur fan hade hon mått om hon gick igenom allt som jag går igenom nu, utan vänner o familj. jag är jätte rädd varje dag, lever dag för dag, jag gick från att bo hemma, ha massor med kompisar och va jätte social till att flytta till ett annat land med min pojkvän där jag inte känner någon och tappat kontakten med alla o nu sitter jag bara här o har gjort det dag ut o dag in i mer än ett år, vet inte ens hur jag ska bete mig bland folk längre.
det finnns inget bra sätt att skriva ngt sånt här på utan att det låter helt stört. för du skulle ändå aldrgi fatta eller orka läsa allt men jag försöker bara få dej att fatta, bara le o va glad, för om du vill kan du ta ditt pick o pack o dra göra vad fan du vill, jag måste leva i skiten varje dag utan någon att ens PRATA med, fattar du vad att PRATA med någon betyder för mig, allllt, men vet inte hur, har som sagt ingen nu.
VAR GLAD FÖR DITT LIV, för det blir inte så mkt bättre.

Reply
Linnea

Besök min fina blogg! den handlar om mitt liv som blivande fotograf och fina foton som jag har fotat! fotolinnis.devote.se är min blogg!:)

Reply
freja

hej kenza!
kan vi inte få veta lite mer om ditt kärleksliv? med aleks? hur ni träffades osv.. :)

Reply
Thorsten

Hej Kenza, is the summer back in sweden? : )

Here in germany is still winter…haha

Reply
Ariella

Jag hejar på Shams :) När jag såg henne första gången så föll jag direkt för hennes ögon och härliga dialekt!

Reply
Elsa

Åhh! du är så himla fin! kollade faktiskt på en sån topp igår, haha, vill ha en sån! sjukt fina! gillar mönstret :)

Reply
Antonia

Hej! Har du någon gång haft navelpiercing? Det ser ut som det. Lite nyfiken för att jag själv funderat fram och tillbaka på att pierca just naveln.. när jag känner att jag vill visa upp magen igen.. hehe.. Om du haft det, varför tog du ut den? Kram!

Reply
Mollie

Skit snygg outfit! Längtar också ifrån det här slasket, tur att man va i Thailand i 2 veckor och vila upp sig lite ;)
Jag vet inte vem jag hejar men det kommer väl fram en favorit senare i programmet :)

Reply
Amanda

Alltså jag brukar inte orka bry mig om såna här kommentarer men jag måste svara på “jknjknjkjnjkn”s kommentar:

För det första kan man bli bedragen av någon länge utan att veta det. Många bäckar små kan resultera i att man i slutändan blivit bedragen på miljoner, för att någon som exempelvis varit en del i ens företag har förskingrat pengar eller tagit ut för hög procent i något, osv. Sedan tvivlar jag på att det handlar om kronor och ören för Kenza, men jag känner henne inte så ska inte uttala mig om det. Vad jag vet är att om jag skulle bli bedragen av en familjemedlem så är det själva sveket som skulle svida. Jag skulle gladeligen låna ut eller kanske till och med ge bort stora summor pengar om jag var Kenza, om det var någon som ärligt jobbade hårt men inte fick ihop tillräckligt till viktiga saker. Detta är något många skulle göra för sin familj, och förmodligen även Kenza. När en familjemedlem istället väljer att gå bakom ryggen på sin dotter, vilket i de flestas ögon är den man ska älska mest i världen (sina barn, dvs.), så känner man sig knappast så älskad och uppskattad i dennes ögon. Någon man växt upp med som ska föreställa den som ska göra saker för ens bästa har gjort något så egoistiskt som att stjäla från sitt eget barn, och inte ens berättat om det, åtminstone på väldigt länge. Det är förudmjukande, elakt, egoistiskt och avskyvärt.
Att du inte har pengar gör inte Kenzas känslor över ett svek från sin pappa mindre värda. Med ditt resonemang skulle alla överklassare bara finna sig i att folk stjäl av dem eftersom de har så mycket. Världen fungerar inte så. Många har dessutom jobbat ihop sina pengar väldigt hårt.

Din uppväxt är såklart väldigt oturlig och det är tråkigt att det har hänt dig. Jag beklagar.

En abort kan vara väldigt jobbig att genomgå, men oftast är det svårt att råka bli gravid om man skyddar sig varje gång man har samlag. Jag tycker det är lite hyckleri av dig att agera martyr över din situation då du själv valt att fortsätta vara tillsammans med en kille som du säger gjort mycket dumt mot dig, samt mest sannolikt har blivit gravid på grund av att du inte skyddat dig tillräckligt. Dessutom upprepar du flera gånger att du inte klagar, vilket du ändå gör ganska genomgående i ditt inlägg.

Det låter väldigt likt en depressiona att sitta och stirra på en dataskärm dagarna i ända, samt att inte gå ut och vara ängslig inför hur man ska bete sig framför folk. Den hårda sanningen är dock att skulle du göra annat än stirra på datorn hela dagarna skulle du både må bättre, träffa nya vänner och tjäna pengar du kanske kan betala din lägenhet (eller en annan lägenhet) med. Det kan dock vara ett svårt steg att ta så jag rekommenderar att söka hjälp om det känns för stort. Gå till en terapeut och ta eventuellt hjälp av mediciner.

Att Kenza har det bra på vissa sätt är jag övertygad om, men ingen av oss kan veta vad som sker bakom hennes blogg. De delar hon inte väljer att visa kanske innehåller negativa saker, så att värdera hennes liv utifrån en blogg hon själv skriver är väldigt vinklat och partiskt, och säger inte speciellt mycket om hennes verklighet. Att du valt att flytta till ett annat land där du inte känner någon gör inte att Kenza måste vara glad jämt och ständigt över sitt liv, även när det händer negativa saker.

Att man ska vara glad över livet för att det ändå inte blir bättre tycker jag låter väldigt deprimerande för er bådas skull. Dels för din skull, som uppenbarligen inte verkar nöjd med din situation, och dels för Kenzas skull, som jag helt klart tycker ska hoppas och tro på ett liv utan svek från sin familj, dvs. den hon har kvar som är värd att kallas familj.

Reply
Evelina

Såå vacker! Köpte också in den toppen häromdagen. Längtar tills sommaren så jag kan börja använde den :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*