• header

INSTA WEEK

Don’t forget to follow me on instagram! @kenzas

1. Élin Kero gjorde illustration av mig. Jag minns också den första du gjorde Elin! // 2. Jag har hängt hos mamma och låtit henne ta hand om mig lite. // 3. Kom på att jag har de här APsnygga skorna?! Måste börja använda dem igen!! // 4. Jag har ätit pannkaksmiddag hemma hos bästis. Jag vräkte i mig som om det inte fanns en morgondag, medan Nadia stackarn fick i sig en halv. Att operera bort halsmandlarna ligger ju inte på min önskelista kan jag säga! // 5. Grävde fram en låda uppe på min dammiga garderob, en låda som var full med gamla minnen. Bland annat den här gamla reklambilden jag gjorde för JC när jag var 11. // 6. Bläddrade i nya VR och hittade “i nästa nummer….” // 7. Gjorde mig fin i fredags för första gången på ett tag. // 8. <3 <3 <3 // 9. Jag och Shiva i fredags!

1. Elin Kero made an illustration of me. Loved it! // 2. I’ve been hanging out at moms place. // 3. I almost forgot I had those AMAZING shoes?! I need to start wearing them again!! // 4. I ate pancakes with ice cream and jam, at my besties place. // 5. Found a box with a bunch of old stuff. This is a shoot I did for JC when I was 11 haha. // 6. “In the next issue of VR..” // 7. I made myself pretty for the first time in a while. // 8. <3 <3 <3 // 9. Shiva and I last friday!

30 Comments

Bella

Vart är det alla gör dom här “kollagen”?
Sett flera som gör likadana.
För om det finns lättare appar eller ställen man kan göra dom på en i photoshop vore jag glad, haha.

kram!

Reply
Elisa

Åh, skall nog också operera bort halsmandlarna. Hoppas det gått- och går bra för Nadia. Jag ser inte fram emot det alls! :(

Reply
Moa Okada

Hälsa krya på dig i massor till din kompis Nadia! Jag har opererat bort halsmandlarna och kan säga att det är det värsta jag varit med om! Skrek hela nätterna pga värken i öronen och var överlycklig om jag fick i mig en klunk vatten! Det var verkligen jätte jobbigt men lönar sig i längden! Massor av kramar! <3

Reply
Sara

En liten random fråga, är du och din syster helsyskon? Ni är inte jättelika, vem är du mest lik i din familj? Kramar!!

Reply
Pelle

Gud vilka snygga skor har blivit helt kär vart har du köpt dom? Vill ha likadana pussss :* <3

Reply
Kasia

I visit your blog everyday! First picture is awesome! :) I haven’t blog, so I writed URL to my Instagram. Kenza, you are my idol! <33 I'm following you on Instagran & if you wanna you can see my instagram: @kasia998

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*