• header

MY FAVORITES

Dagmar – Stylein – Hunky Dory – Ida Sjöstedt (bilder lånade av stureplan.se)

Mina fyra favoritlooks från modeveckan! Den första känns bara klockren med helsvart och raka linjer. Och hatten? Ge mig hatten! Klänningen (eller är det en byxdress?) från Stylein älskar jag. Kan vara för att den sitter som gjutet på min kompis Lamins vackra lillasyster, hehe. Kombinationen glammig kjol + stor stickad tröja känns alltid rätt, och den lite sportigare jackan med stjärnor från Ida Sjöstedt är ju bara för fin. Älskar den midnattsblåa färgen!

// My four favorite looks from Stockholm Fashionweek! The first one is totally right with all black, and the hat? Give me the hat! I love the dress from Stylein (or maybe it’s a jumpsuit?) and it looks fabolous on my friend Lamins beautiful sister. The combo glam skirt + oversize knitted sweater is always HOT, and the sporty jacket with stars from Ida Sjöstedt is just way too cute.. I love the midnight blue color!

30 Comments

Frida

ville säga hur mycket jag ser upp till dig, plus att dina kläder är så häääääääääääääääär snygga!

kram!

Reply
Jennifer

Hej Kenza! Det här jag ska fråga nu har absolut inget med detta inlägg att göra. Hoppas det är okej ändå! Du läste en bok för ett tag sedan som du sa skulle komma ut på film också. Någonting med Creatures eller något i den stilen.. Har verkligen försökt kommit på vad den heter, men det är helt omöjligt. Skulle nämligen vilja läsa den!

Tack för Sveriges finaste blogg och att du är en sann förebild för likaväl yngre som äldre tjejer/kvinnor.
Kram

Reply
Eemmelie

Kan inte du visa upp plagg du har i garderoben som du aldrig använt? :) Och de senaste du shoppat?

Reply
Elvira

Kul att du gillade byxdressen från Stylein! Min fina kusin syr upp alla kläder där, så det var lite kul! ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*